Jump to content
rainerso

Pekki ära

Recommended Posts

Soovika natuke nõu. Mõtlesin täna oma söömise ning kasvava kõhu peale ning miskit on väga valesti. Ei leidnud teemadest seda, et millele peaksin hommiku ja õhtusöögil panusatama, kas valgule või süsikatele (endale tundub, et kui miskit füüsilist plaanis pole, siis süsikad peaks välja lülitama)? Hommikul söön 6 viilu röstsaia, 4 peal siis 4 viilu poolsuitsuvorsti ja 2 viilu juustu ja 2 peal paar noa täit pasteeti või makrat kõigil viiludel muidugi ka või. Töö mul samas päris istuv pole, saab natuke liikuda. Sain aru, et hommikul polegi need süsikad hullud, et päeva peale kasutatakse ikka ära.

Ilmselt peaksin muutma oma õhtust menüüd, süsikad ära ning valgud enamuselt? Ja kas vahepalaks sobiks kui süüa enne lõunat 200g kohupiima/kodujuustu ja sama ka peale lõunat, enne õhtusööki?

Kas äkki keegi jagab oma õhtust menüüd, mida hea lihtne teha ning oleks siis ilmselt süsikate vaene?

Plaanis tellida ka toitumiskava, kuid hetkel ei näe mõtet, kuna paar kuud võimalus süüa ainult 3 korda päevas ja toitu väga valida ei saa, samas on füüsiline aktiivsus ka keskmisest suurem.

Küsin kohe samasse teemasse ka arvamust

http://sportlab.ee/proteiinid/vadak/100-whey-gold-standart-23-kg-nr1-valgu-toode-eestis

http://sportlab.ee/massilisajad/susivesikud/carbox-1000g

Kas need sobivad kokku trennijärgseks kasutamiseks?

Ja suhe siis 1:2 (valk 30g ja süsikad 60g) või peaksid need kogused olema suuremad ja kas mõõtelusika täis on paras valgu kogus?

Ette tänades

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×