Jump to content
Robert Nool

Seminar rasvavaba lihasmassi kasvatamisest 17.03.2012

Recommended Posts

Sel laupäeval räägin pikalt ja põhjalikult kõigist detailidest ja nippidest, mis on olulised "kuiva" lihasmassi kasvatamiseks.

Juttu tuleb kõige põhjalikumalt toitumisest, sest see on selle võti, aga ka treeningust, puhkamisest ning pisut motivatsioonist ja eesmärkide püstitamisest.

Teema peaks eriti põnev selle foorumi külastajatele olema, sest uut ja teistsugust infot on palju. Kes tulevad, hakkavad kindlasti pisut teises suunas mõtlema ja saavutavad eesmärgid kiiremini.

Link üritusele: https://www.facebook.com/events/261608133919205/

Kohtumiseni laupäeval.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik, kes suveks rannavormi soovivad saada - veel ei ole hilja. Tulge õppige minu ja teiste vigadest ning jätke need ise tegemata. Tulemusi näete kiiresti!

Äkki saadad mulle privasse toimumise koha, kelleaja, maksumuse ja regamise aadressi. Ei ole facebookis "käsi" ja ei soovi saada ka. :D

Muudetud kasutaja samuil poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ootan seminari Tartusse.

Üsna mitu inimest on nädalavahetusel Tartust seminari jaoks kohale tulnud. Kui asi pisut suuremaks läheb, siis tulen ka Tartusse. :)

Homsele seminarile on veel mõned kohad. Tulge kuulama, kuidas enda hormonaalsüsteem enda eesmärgi nimel tööle panna, lihased kiiremini kasvama ja rasv samaaegselt põlema saada.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×