Jump to content
vend vähk

Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja

Recommended Posts

Ahjaa: ürita kõht-jalad poosis ka selga esile tuua: siis ei näe kere siuke ühtlane vorst välja.

Aga panen su siis EKVle kirja? Veel aega veidi pelmeenidega kuivatada ja läheb küll. :D

Ei pane midagi veel kirja :D.

Silvar ütles ka, et käed rohkem laiali poseeriks. Peab peegli ees sisse harjutama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uh, seekord siis jälle üks põnev võistlus selja taga. Juba on esimesed meeleheitlikud avaldused minuni jõudnud, et grimmiga oli jamamist jne, aga ütlen ausalt- ega minule endale ka see viimastel aastatel kasutusele võetud Jan Tana grimm ei meeldi. Vana Dream Tan oli minu jaoks kordades parem, aga mis teha.

Üldine seis oli superlahe!

Erakordselt suured tänud kõikidele toetajatele ja abilistele, kes selle suure ürituse toetamiseks õla alla panid! Minule ürituse korraldajana tuli ikka viimasel päeval ka palju tagasilööke, aga olin sellega arvestanud. Kurvastas see, et kõik need tuhanded abilised, kes lubasid aidata lava püsti panna ja kokku panna, olid kuhugi kadunud, samuti igasugused täiesti ootamatud probleemid, kus näiteks ühel võistlejal oli markeriga nimi ja kategooria cd-le kirjutatud sellele poolele, mis peaks minema lugejasse ja kust poolt peaks tulema muusika...Arusaadav, et kui seda poolt vildikaga kahjustada, siis ei tule piiksugi. Lisaks veel täiesti uskumatuid olukordasid, kus kõige kiiremate toimetamiste ajal keegi helistab ja teatab, et kuule vähk, sina tunned kulturiste, nemad pidid palju veiseliha sööma ja mina just eile veristasin veise ja hakka nüüd kõigile seda teadet edasi jagama, lisaks üks vana punase näoga mees, kes samuti uskus siiralt, et kõige kiiremal ajal on paras aeg hakata meenutama vanu aegu ja et mees tundis minu kadunud isa ja et minu isal olid väga tugevad käed ja et tal käesurumises naljalt vastast ei leidunud ja siis veel palju-palju igasuguseid teisi põnevaid vahepalasid! :rolleyes:

Võistlejate vorm oli ka muidugi seinast-seina ning kaugemalt tulnud pealtvaatajatele-arvustajatele niipalju teadmiseks, et vähemalt päris algajate võistlejate seas olid enamus teinud ära väga suure töö ning uskuge mind- nad olid ennast 10000000 kordselt ületanud! Olid ka mõned üllatused vanemate võistlejate kategooriates kus paar võistlejat olid teinud enda kohta väga kehva vormi ja samas mõned võistlejad kindlasti elu parima vormi ning see tõsiasi sai määravaks ka lõpptulemustes.

Loodan südamest, et tänasest päevast jäi kõigile sisse selline ilus mälestus ja palju motivatsiooni tegeleda oma lemmikspordialadega veel aastakümneid! Püüan võimalusel ka enda kaameraga tehtud pildid peagi kuhugi üles panna ja kui teised kaameramehed ka enda materjali üles paneksid rahvale vaatamiseks, siis oleks superlahe! Üritasin magada, aga väike tips ajas üles! Nüüd hakkame perenaisega õudusfilmi vaatama ja teile ka kõigile toredat õhtut!

Pidage vastu ja kindlasti võtke osa ka kahe nädala pärast Eesti Karikavõistlustest 2012! :)

  • Upvote 3

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõik ootavad ilmselt pilte tänasest üritusest. Panen mõned enda kaameraga tehtud pildid(mul perenaine pildistas umbes 1000 pilti). Püüan neid ka kiiresti kuhugi üles panna, aga seniks leppige nende mõnede piltidega!

post-50-0-37393300-1333829911.jpg

post-50-0-05482400-1333829914.jpg

post-50-0-48369500-1333829921.jpg

post-50-0-02292500-1333829931.jpg

post-50-0-86075400-1333829934.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina olin pealtvaatajate seas ning minu jaoks oli võistlus küll väga vägev! Käisin esimest korda vaatamas ning sain päris hea kogemuse, kuidas asjad käivad jne.

Noorte absoluudis tuli küll võitja minu jaoks üllatusena, ise olin kindel, et Marko võidab ära.

Vanemates oli päris vägev vastasseisusi vaadata, kõik olid üpris tasavägised, eriti Kuusnõmmed ja Savisaar-Merisalu.

Absoluudi võit läks ka õigetesse kätesse, Kornishevil oli vorm võrreldes Reval Cupiga kõvasti parem, vähemalt piltide järgi vaadates.

Elasin publiku seas päris kõvasti kaasa ka, võistluse lõpuks oli hääl pisut ära ja kurk valus..kuid kõik tasus ära :)

Minule jäi võistlustest väga hea mulje ning olen ka järgmine kord kindlasti kohal, eks näis kas laval, või taas publiku seas... :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui õigesti mäletan, siis aastal 2009 käis vend Vähk välja mõtte, et teeks oma treeningrupi sisese võistluse :D

On hea meel näha, kuidas see võistlus on suureks kasvanud.

Kahjuks ei olnud mul võimalik vaatama tulla aga elasin siit kaugemalt kaasa.

Õnnitlused võitjatele ja korraldajatele!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui õigesti mäletan, siis aastal 2009 käis vend Vähk välja mõtte, et teeks oma treeningrupi sisese võistluse :D

On hea meel näha, kuidas see võistlus on suureks kasvanud.

Kahjuks ei olnud mul võimalik vaatama tulla aga elasin siit kaugemalt kaasa.

Õnnitlused võitjatele ja korraldajatele!

hr Tarost oleks muidugi olnud suur rõõm näha publiku seas peenikese häälega kaasa elamas. Loodetavasti võtab mees ennast kokku ja paiskab veelkord ühel ilusal päeval lavale kogu selle emakese looduse poolt kingitud kuivuse ning head proportsioonid ning teeb tuule alla peenikestele ja paksudele! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu kaamerast siis kõik 652 pilti orkuti albumites kõigile saadaval, kes orkutis kasutajad. Kindlasti ei ole need kõige parema kvaliteediga teosed, aga midagi ikka! Head vaatamist! :)

http://www.orkut.com/Main#Album?uid=1075919201743459721&aid=1333809755

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin veelkord punkte ja kõige suuremat imestust tekitasid just meeste kulturismi ja absoluudi valimiste punktid, mis erinesid Nikolail ja Siimul väga suuresti samade kohtunike hindamistes. Samas olin ise ka tunnistajaks, kuidas mõni võistleja silmnähtavalt laval ära väsis ja mõni mees jällegi järjest paremaks läks. Siim Savisaare ülakeha oli muidugi ülivõimas, aga jalgadega jäi vanameister Kornishevile alla.

Rõõmu tegi ka päris algajate kergete noorte meeste rebimine, kus pisikene Taavi Sarik andis oma vastasele Raulile samuti korraliku lahingu ja tema vabakava tunnistati Rauli omast paremaks. Samuti hakkas silma Sander Gorgisheli ilus vabakava ja sellise esinemise eest ka väärilised punktid. Sandri ja Edmundi omavahelise mõõduvõtmise kohta võin lisada, et ma ei ole Sandrit nii kehva vormiga varem näinudki ja samas oli ka Edmund oma elu parimas vormis! Ei kujuta ette, millist magusat saia Sander enne võistluseid öösel sõi. Pole hullu! Vigadest õpitakse ja mina isegi olen paaril korral niiöelda ülelaadimise reha otsa astunud ja seda suurvõistlustel(näiteks 2007 aastal Bakuus, Ažerbajanis kus olin eelfinaalideks nagu ümmargune vesipall). Nüüd on meestel veel aega analüüsida, mis sai valesti ning järgmistel võistlustel juba paugutatakse kolmeraudsest! :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Usun ka, et hea võistlus oli, kuigi väsitav on ikka kõik see korraldus:)

Kõige suurem tänu TÜ Spordiklubi personalile vastutulelikkuse ja suure töö eest!

Fitness,ee teamile, kes koale tulid ja aitasid-toetasid!

Oli ka teisi häid toetajaid - e-poed

Muskel.ee

Workout.ee

Bodyvision.ee

Nosterrex.ee

Spordirahval tasub kindlasti nenede lehekülgi uudistada!

Tänud võistlejatele, kes kutsumise peale otsustasid osaleda. Usun, et said hea kogemuse ja osalevad edaspidigi!

Aitäh kohtunikele ja sekretäridele, grimmimise abilistele!

Rainer ja Kirp olid kõvaks abiks, tänud!

Tänud Imrele, kes karikate-diplomite eest hoolitses, pressi ja fotograafidega suhtles ja kogu päeva läbi viis!

Muudetud kasutaja Draakon40 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pean Imret õnnitlema, sai väga ilusasti hakkama kõigega. Mis mulle meeldis oli see, et igakord kui esitati vabakava, siis Imre jälgis uhkusega nn. oma poiste kavasid. Kahju, et ajast veidi üle jooksis ning peaaegu 6 tundi kohal olla väsitas. Hästi lahe oli Athletic Fitnessi osa, polnud sellest varem kuulnud (häbi-häbi). Tekkis endalgi isu osaleda...ehk järgmine aasta :) Kirjutasin ka artikli alla kommentaari, et 55 x Triitsepsi värgindusel end kätega üles tõsta on kka väga suur saavutus. Margo Kuiv sai sellega hakkama....nice! Samuti oli hea vaadata noori, kes taaskord julgesid esinema minna. Juba on nad kõvemad mehed kui mina! Ja muidugi Siim Savisaar oli tõesti väga heas vormis, poisil on sisu ikka kõvasti (Y). Igatahes jäin rahule, tulen ka järgmine aasta kaasa elama(Y)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võistluse jälgimine andis motivatsiooni kindlasti juurde, et sügisel võistelda +70 (-80) noortes. Kiiduväärt üldine korraldus, kõik toimus olulisemate pausideta, praktiliselt kogu aeg oli keegi laval. Auhinnalaud oli väga korralik, selle üle on ainult hea meel. Publikut tundus ka ligi 2x rohkem olevat kui eelmine aasta -- suurem saal ja parem asukoht.

Muudetud kasutaja trewe poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Imre, järgmine kord vähem juttu. Venis kuidagi liiga pikale see asi. Suutsin isegi toolil vahepeal magama jääda:P

Muudetud kasutaja JACKO poolt
  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Palju Õnne Imrele kordaläinud võistluse puhul. Olen väga rahul ning usun, et osalen ka järgmine aasta sel võistlusel, kuid siis juba kuiva vormiga sest kuivus maksab :rolleyes: Seekord olin pehme naq ahjusoe sai :P Sellest ka tulemus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täpselt nii Aimar, kuivus oli see, mis tõepoolest vajaka jäi. Te vennad olete kõik fantastiliste kehadega, väga ilusad proportsioonid, väga korralik lihasmass, kuid tõsi, pisut pehme. Kui istusin kohtunike laua taga ja hinnanguid tegin, siis, no näen kõike seda, seda massi, neid ilusaid proportsioone, polnud ka poseerimisel midagi viga, samas, tõepoolest, pehmeks jäi veidi. Ähmaselt hoomatav separatsioon, andis tublisti aimu sellest, mis selle nahakihi all tegelikult kõik on ja mis võiks olla lõpptulemus, kui saaks kuivust juurde. Potentsiaal teha supertulemus ja võimas vorm on, no tohutu suur. Paraku jah, hinnanguid potentsiaali eest panna ei saa. Aga väga tublid vennaga mõlemad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×