Jump to content
porikonn

Kaalu hoidmine

Recommended Posts

Hei,

olen 176cm/73kg, paar aastat tagasi olin 90+kg. Hetkel olen vormiga suht rahul, aga nimelt paistab et kaal hakkab vaikselt tagasi tulema.

Kuna vahetasin töökohta siis toitumine suht paigast ära, varem kui kodune olin siis oli hea tihti süüa ning näljatunnet eemalhoida, nüüd aga söön hommikul kõhu täis, päeval eriti süüa ei saa ja siis õhtuti kui koju jõuan (kl 20paiku) on juba nälg ja õgin meeletult :(

Kardan, et see õhtune söömine hakkab kaalule halvasti mõjuma peagi, ehk oskab keegi nõu anda kuidas õhtust nälga vältida :)

Hea oleks kui midagi odavat ning kasulikku vahepala soovitaks keegi, mida siis lõunapaiku vaikselt näksida. Aga jah nagu mainitud mingit sööklatoitu vms ei ole võimalik süüa.

Muudetud kasutaja porikonn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegelikult peaks sööma kogu päeva jooksul väikseid toiduportsjoneid, kuskil 2.5 - 3 tunniste vahedega, toidukordade selline ajastatus vähendab ka õhtuseid ''õgimisi''. (aga kuna sul aega pole siis jamh..)

Viimane sööma peaks olema kuskil 2 või 3tundi enne magamaminekut ning eelistatavalt kiudaineterikkast või kvaliteetsest valgus koosnev toit (madal kaloraaž)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×