Jump to content
paprica

jälle see WGPD

Recommended Posts

Olen plaaninud WGPD-d tarvitada jaanuar-märts (k.a), mil plaanis tugevamad jõutreeningud (põhiharjutused: rebimine, täiskükk, vms). Ühes foorumi teemas mainisite, et WGPD-d kasutavad muuhulgas meie olümpialased. Kas Te saate avaldada mismoodi tarvitavad WGPD kergejõustiklastest olümpialased:) ja kuidas on seda soovitatav manustada kergejõustiklasel (heitja)? milline oleks optimaalne kogus, mille peaksin varuma 3 kuuks, kui treenin nädalas 5 korda, 3-4 nädalaste tsükklite kaupa (s.t et igale kolmenädalisele tsükklile järgneb puhkenädal), ning minu kaal on 98-100 kg.

Kuna WGPD on suht kallis, siis mõtlesin välja sellise säästukava:

tarvitaksin WGPD 1 kord päevas peale treeningud, trenni eelse korra asendaksin Whey Lemoniga, võimalus oleks lisaks tarvitada kretiini, kuivõrd sellega autasustati seeaasta võistlustel heldelt:). Puhkepäevadel ei tarvitaks WGPD, kui siis Whey Lemonit.

On ülaltoodud säästukaval mingit mõtet? Kas eelistaksite nn säästukava või varianti Whey Lemon (2 korda päevas, enne&pärast trenni), kreatiin (c.a 4-5 gr päevas) ja L-garnitiin.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma saan neljapäeval kokku Tammertiga ja vaatangi üle tema toitumise ja selle kava kuidas ta toidulisasid on kasutanud, kui viitsid oodata siis nädala lõpu poole kirjutan lahti kuidas oleks soovituslik ja milline miinimumprogramm.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×