kent 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 Täpselt nii tehaksegi !PS ! Messil tegelevad teiega Rebane ja Joker, kui kellelgi on mingeid tänuavaldusi ja kiitust meestele edastada, siis homme avaneb selleks suurepärane võimalus ! Jess täppi panin Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Makaveli 0 Teavita postitusest Postitas Märts 31, 2006 (muudetud) Homme saab siis uue särgi , suured tänud Muudetud Märts 31, 2006 kasutaja Makaveli poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
carbo 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2006 ei hakanud uut teemat tegema Et kas keegi teab kas tervex messist tehakse telekas ka mingi kokkuvõte vm Tõesti ei saanud kohale minna ehk saab teleka vahendusel veideki osa sellest Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Alexander Andrusenko 52 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2006 kas särke on veel jäänud? Ma täna ei jõudnud, tulen homme. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Titaan 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2006 Arnold v6i keegi:Mind ikka veel huvitab kysimus, kuidas te messil teada saate, kes mis nickiga foorumis figureerib, et teada, kui suurt soodustust talle teha? Mida mina n2iteks ytlema v6i n2itama pean, kui sinna s2rki n6udma l2hen? Ajan lihtsalt lolli juttu suust, siis saate kohe aru, et alessandro tuli? Kui keegi ajab lolli juttu, siis teate, et see on alessandro! Nii tahtsid öelda v? ok nali! Minu arust suuremad jutupaunikud jäävad ikka silma Aga vbl peksavad sult selle õige nime välja ma ei riskiks valetada Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Rebane 102 Teavita postitusest Postitas Aprill 3, 2006 Et kes siis ei kasutanud ära veel varianti, et odavalt messilt särki muretseda, siis nüüd on võimalus täitsa olemas.Fitness.ee veebipood Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Arnold 76 Teavita postitusest Postitas Aprill 9, 2006 NB ! Foorumi Spetisalistid, Moded ja Vanad tegijad - kes ei jõudnud Tervex messile - saavad oma tasuta T - särgid kätte WW Passaazhi või Telliskivi poodidest ! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides