tykonu 1 Report post Posted November 22, 2011 Keegi täna Galileod vaatas? Eriti viimast lugu, milles olev jutt oli täielik idiootsuse tipp. "Tahad kaalust alla võtta, söö kummikomme, sest need ei sisalda rasva" - no kuule Share this post Link to post Share on other sites
kalmer87 6 Report post Posted November 22, 2011 Ja mis on selle teema mõte?Kui tahtsid kinnitust saada siis jah, väites esitatud seos ei kehti. Share this post Link to post Share on other sites
tykonu 1 Report post Posted November 22, 2011 Ja mis on selle teema mõte?Kui tahtsid kinnitust saada siis jah, väites esitatud seos ei kehti.Teema mõte on arutelu antud saates esitatud väidete üle, nendele kes vaatasid. Share this post Link to post Share on other sites
Will 0 Report post Posted November 23, 2011 Keegi täna Galileod vaatas? Eriti viimast lugu, milles olev jutt oli täielik idiootsuse tipp. "Tahad kaalust alla võtta, söö kummikomme, sest need ei sisalda rasva" - no kuule Tavaline populaarteaduslik väide. Tegemist ei olnud ju toitumisalase saatega - tegemist oli suvalise teadussaatega.Nende väide oli pigem, et nendele teistele toitudele eelistada kummikomme.Imo. parem soovitus kui mõned muud dieedid, mis soovitavad päevas juua 3 tassi musta teed ning söögiks peotäis rosinaid. Share this post Link to post Share on other sites
Undionu 34 Report post Posted November 23, 2011 Konkreetset saadet ei näinud, aga olen aastaid vaadanud Galileod Pro7 kanalilt. Võrreldes näiteks meilgi jooksnud Mythbusters'iga on minu arvates sakslaste katsed ja üldine lähenemine oluliselt pädevam. Kummikommid, kui nad sisaldavad naturaalset mahla ja pole lisatud suhkrut - iseenesest täiesti OK maiustus. Share this post Link to post Share on other sites
tykonu 1 Report post Posted November 23, 2011 Konkreetset saadet ei näinud, aga olen aastaid vaadanud Galileod Pro7 kanalilt. Võrreldes näiteks meilgi jooksnud Mythbusters'iga on minu arvates sakslaste katsed ja üldine lähenemine oluliselt pädevam. Kummikommid, kui nad sisaldavad naturaalset mahla ja pole lisatud suhkrut - iseenesest täiesti OK maiustus.Kummikommid - suhkur + zelatiin + värv- ja maitseained. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted November 23, 2011 Kummikommid - suhkur + zelatiin + värv- ja maitseained.Nii et suhkruta ja mahlast tehtud pole kummikommid? Share this post Link to post Share on other sites