Jump to content
amstaff1

Algaja treeningu korrad nädalas

Recommended Posts

Tervist!

Jõusaalis "trenni" olen käinud tegemas elus umbes 30-40 korda.Mul on 1 jõusaali alaste teadmistega sõber olemas, kes on mulle teatud sorti tehnikaid näidanud, seega enamvähem oskan baasharjutusi teha ja usun ,et võin üle minna erinevatele päevadele jaotatud kavale.

Olen viimasel 3 nädalal seadnud trenni tegemise üsna tähtsale kohale oma vabas ajas.Olen saanud endale ka tuttava toitumiskava, mida üritan jälgida - seda kõike küll mitte täpp täpilt, aga oma toidukorrad olen sättinud paika, ja üritan süüa päevas 3 korda.Pole teinud hommiku ja lõunasöögi vahepealset eeltoitu, mis peaks olema siis kodujuust, banaan jne.

Pisike memo endast on nüüd tehtud, liigun küsiuse poole. Kuna mu entusiasm trenni teha on nii suur, siis ei tea ma kas mu terivis mulle järgi jõuab.Hetkel olen teinud trenni 3-4 korda nädalas, kuid vahepeal mõtlen, et kui lihastele puhkust tahan anda, võin kardio aparaatide peal ikka trenni käia tegemas. Kas 5 korda nädalas trenni tegemine on otstarbekas, seda just tervise seisukohalt?

Ette tänades, professionaalseid vastuseid kuulama jäädes.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei garanteeri professionaalset vastust, kuid püüan ikkagi natukene abistada.

Esiteks see kõik oleneb, et kuidas su keha sellele reageerib. Mõnel tulevad tulemused paremini tehes 5 trenni nädalas ja puhates vähem ning mõnel jällegi umbes 3 trenni nädalas ja puhates rohkem. Soovitan sul mõnda aega proovida teha 5 trenni nädalas ja vaadata ning tunnetada enda keha. Kindlasti võid teha vähemalt ühe kardiotreeningu nädalas, et oma südant ka treenida ning vastupidavust arendada jne.

Tervisele ei ole sport seni kahjulik, kuni sa üle ei koorma ennast. Kindlasti pead korralikult toituma ja vajalikud ained kätte saama, et tulemused oleks paremad ja taastuksid kiiremini ära ning hea tervise garanteerimiseks.

Soovitan koormustesti ära teha veendumaks, et süda on heas seisundis ja sa võid ikka koormust tõsta. :)

Edu! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×