Jump to content
külaline12345

Alumine kõhulihas

Recommended Posts

Tere !

Mul on selline küsimus, et iga trenni lõpus teen kõhulihaseid umbes 2-3 erinevat harjutust, igas 3x10 . Enamus kordadel tunnen, kuidas kõht ikka annab kõvasti tunda, on valus jne. Kuid vahest nagu oleks tunne, et ei treenindki midagi.

Eriti suur mure on alumiste kõhulihastega. Ülevalt juba on asi paigas ja pinges, isegi peeglisse vaadates juba midagi paistab, aga altpoolt on ikka selline läsu. Istudes tunned kuidas mingi vorp vajub üle püksivöö ja on selline väike õllekõht ikka ees.

Oskab äkki keegi konkreetse mure-probleemi kohta miskit öelda ? Et kas teen liiga vähe kõhulihast , võiksin mõnda teist harjutust teha mis just alumisele kõhulihasele ka rohkem rõhuks ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Alumiste kõhulihaste pealt üldiselt kaobki rasv kõige aeglasemalt. Pigem on see juba keskmise inimese mõistes ebanormaalne, kui alumised kõhulihased on korralikult väljas, kui et need pole paista. Kui vaadata kasvõi Eesti kulturistide hooajaväliseid fotosid, on ka nende puhul märgata, et kui ülemised kõhulihased püsivad ikka enamvähem paista koguaeg siis alt kipuvad triibud kiiremini hajuma.

Muidugi sõltub palju ka sinu geneetikast, kõhulihase kuju on igal inimesel sisse kirjutatud, mõnel on see ilusam ja sümmeetrilisem kui teisel vaatamata pingutusele.

Kõhulihase alaosa rõhuga on levinumatest harjutustest üldiselt igasugu jalgade tõsted - rippes, toengus, lamades - põlvest kõverdatud või sirged jalad, kiiremini või aeglaselt.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huvitaks ka mispoolest jooksmine parem on kui mõni muu rasvapõletus treening?

Ei olegi seni kuni joostakse tunnikese ringis. Kui aga viitsid asjaga tegelda nt. 2-3 tundi, siis on jooksmine küll üldiselt teistest parem kalorite põletamiseks. Hinna, vahendite jms. mõttes ka. Tossud jalga ja lippa 3 tundi. 3 tundi kuskil saalis läheb kalliks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×