Jump to content
Aile

K6rvitsaj22tis valgupulbriga

Recommended Posts

Ginger Pumpkin Ice Cream

Ginger%20Pumpkin2.jpg

By Nedah Warstler of leanKitchen.com

Ingredients:

½ cup pumpkin (canned or fresh)

1 tsp cinnamon

¼ tbsp inch piece of fresh ginger

1 ½ cup Almond or skim milk

1 scoop Vanilla Protein Powder

few drops of liquid Stevia (plain cinnamon or vanilla flavored) to sweeten, if desired

Add ingredients to blender and blend well, add to ice cream maker until set.

Nutrition Information

Calories: 243

Fat: 1.2 grams

Carbohydrates: 32 grams

Protein: 26 grams

Share this post


Link to post
Share on other sites

Võibolla kirjutas german asetusega smartphonega või siis notebookiga, millel pole neid. :) Rate ajastu meenub küll, tõsi.

Jäätis tundub triviaalne, ma ei ole teadnud oma elu jooksul kedagi, kel oleks jäätisemasin. Sissetehtud kõrvitsast võiks aretada küll muidugi, on teine magus piisavalt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Võibolla kirjutas german asetusega smartphonega või siis notebookiga, millel pole neid. :) Rate ajastu meenub küll, tõsi.

Jäätis tundub triviaalne, ma ei ole teadnud oma elu jooksul kedagi, kel oleks jäätisemasin. Sissetehtud kõrvitsast võiks aretada küll muidugi, on teine magus piisavalt.

J22tisemasina v6iks soetada kyll. Isetehtud on ikka palju parem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

saab teha ise ka ilma masinata.

ja tulemus ON pehme ja ON maitsev ja teha ON lihtne.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

saab teha ise ka ilma masinata.

ja tulemus ON pehme ja ON maitsev ja teha ON lihtne.

V2ga tubli!

Ma ei ole ise retsepti proovinud...ei ole valgupulbri tarbija, kuid ka seda annab asendada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×