Jump to content
AnneP

IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna - pictures

Recommended Posts

Võistlused-võistlused-võistlused

Jaa, pilte pole eriti kusagil, siin on terves hotellis WIFI katki, meie tuppa ulatub õnneks linnawifi, mis tasuta, kuid see kaob ka kogu aeg ära ja üldse on aeglane. Võistluspaigas pole internetti.

Võistlustest:

Võistluspaik on klaasist hall, lava on uhke ja suur, võistlejaid palju. Bussiühendus hotelli ja Venue vahel oli kiire ja asjalik, mitte nagu võistlus ise, mis venis ja venis :)

Kristina sai lavale 5 asemel pool 7, oli 6-s võistleja. Teisi võistlejaid ma ise ei vaadanud, olin abiks Kristinale nii grimmi ja õliga kui ka moraalselt. Kristina vabakavast on mul ka video, kohustuslikest poosidest pildid.

Huvitav oli see, et meeste fitnessi polnud, naiste fitnessis oli võistlejaid 7 ja 7(fitnessi tase oli väga kõrge). Bikini fitnessis 4 (tase oli madal). Mastersite kulturismikategoorias oli üldse 21 meest.... :blink:

Ja mina tean ka, kuidas oli dopinguga.. nii põnev :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uus reegel:

Kui kategoorias on 6 või vähem võistlejat, toimub finaal kohe esimesel päeval. Seda oli täna ka palju, enamus autasustamisi oli juba täna ära. Samas on see hea, sportlased saavad mõnusid nautima hakata juba päev varem.

Fitnessi soojendus

post-18819-0-42337700-1322339091.jpg

Kristina Koroljak ESTONIA

post-18819-0-21675100-1322339096.jpg

Kristina's number

post-18819-0-39934300-1322339120.jpg

Fitness Junior from Ukraine

post-18819-0-77353200-1322339101.jpg

Kristina Koroljak and Natalia Nazarenko Kiivikas - backstage

post-18819-0-38136900-1322339106.jpg

Backstage:

post-18819-0-59021400-1322339111.jpg

Backstage: Competitor from Hungary- Winner in Junior bodybuilding up tp 75kg. He had also some problems with his heart. But he stood up and said that everything is okay. Let's hope so!

Evening he was enjoying his dinner - big big dinner :D

post-18819-0-17520900-1322339116.jpg

Backstage- resting corner:

post-18819-0-23513500-1322339127.jpg

Backstage: Ukraine' competitors

post-18819-0-14840900-1322339135.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah kui 7 võistlejast jäi Kristiina 7 - ks siis pidi tõesti tugev tase olema, sest teame ju keda Kristiina nädal tagasi edestas ja ei usu, et ka vormiga midagi selle nädalaga juhtus. Esimene ots kõik on ju naisteklassiski saanud väga kõrgeid kohti. Ega midagi hullu lahti ei ole, sest tegemist ju esimese suurvõistlusega - ja potensiaal on tegelikult kõva, sest korraliku treeneri juhendamisel trenni on tehtud pool aastat...seega kõik on alles ees.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paistab ,et Gook ja Ushakova ei käinud seekord kollitmas, andsid teistele ka võimaluse. Krisjuu paistab olevat jätkuvalt vormis nagu ma ka eeldsin tema kehatüüpi arvestades, seega ei kujuta ette mis seal täna siis konkurentide näol tegemist oli....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei saa võrdluspiltide järgi küll kuskilt otsast aru, mismoodi teda kehavoorus seal osad said edastada...kül on lühikeste jalgade ja ebaproportsionaalseid tegelasi kõrval, aga noh ise kohal ei olnud ja tean ,et saalist paistab asi tihti teistmoodi kui pildilt. Pikka järeldust sellest ühest võistlusest teha igaljuhul ei saa.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

DOPINGUKONTROLLIST

Mark Smishek, Kanada kulturismiliidu president, viis läbi koos abilisega dopingukontrolli.

Kontrolliti ainult juunioreid (ja ainult noormehi), mis oli Dr Rafael Santonja käsk.

See oli ka Marki arust vale otsus :unsure:

Aga kontroll ise- igast kategooriast läks kontrolli kaks, kontrolli viidi pallitehnikaga, kuid KIIDAN Mark Smishekit. Polnud võimalust vaadata, mis värvi pall oli (valge ja kollane mustas kotis), kott ei paistnud läbi ja ta tõstis koti nii kõrgele, et sisse ei saanud ka piiluda. Oli karm, mis on super! Olgu.. üks kutt võttis küll kaks palli ja lasi teise tagasi, mis oli ka kollane. Kätte jäi valge ja kontrolli ta ei läinud. Juuniorite kulturismi mõlemas katis võitjad läksid kontrolli, väga hea :)

Ja üks kutt, kes sai valge, oli oma treeneriga nii õnnelik, et ainuüksi selle pärast oleks pidanud ta kontrolli saatma :wacko: Aga vaatasin kontrollimist pealt ja jäin rahule!

Mark, well done! :)

panam4.jpg

Dr Rafael Santonja (left), Canadian competitior, Mark Smishek, the president of Canadian Bodybuilding Federation.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Seda, et veterane ei kontrollita ei ole tegelikult mingi uudis. Nii on see ka varasemad aastad olnud, et kontrollitakse juuniore - hea seegi, vastasel juhul tekkiks üles küsimus, mis on tulevik. Seda kui seal +65 kat ei kontrollita - elage niikaua....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kava tegi ka enda kohta väga hästi - oluline on see, tema tegi endast sõltuva ära ja kui kohtunike arvates on keegi teine parem, mis teha. Tuleb minna uuesti kohale, vahepeal treenida ja minna veel paremaks ja kuna praeguse järgi ei olegi suurt vahet kas on täiskasvanute võistlus või juuniorite siis hea märk on see, et kui natukenegi oma taset tõsta suudab, võib tõusta seal pärsi korralikult. Kulturismis ja klassikas on juuniorite ja meeste vahe ikka väga suur, kuid naiste ja juuniorite fitnessis praktiliselt olematu - kehavioorus on naised massiivsemad kuid kavade oss on juuniorid isegi tugevamad kohati.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rääkisin hommikul telefonis ka Nataliaga, tema eilne tööpäev oli hommikul 10 st -kuni õhtu 22 ni....lavakohtunikuna ja lisaks abistas ka autasustamistel. Kristiina kohta oli ka tema üllatunud, kuid kuna ka tema eest võistlust ei näinud, siis on ka raske kommenteerida ,kuid kinnitas kõrget vabakavade taset, seega töötame edasi. Täna algasid finaalid juba 10.00 hommikul seega varakult ,et kogu see allesjäänud mass enne südaööd läbi jõuaks teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Poseerimise piltide peal on ka nii ära ehmatanud näoga eks see hirm kandub ka publikusse ja kohtunike kui on aeg hakata hindeid andma....Tuleb hakata tihedamini loomaaias lõvi puuri ees käima, mulle see mõjus.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere koigile! Suur tanu teile, mul on vaga meeldiv , et te mind toetate!

Mul ei olnud hirmus, aga raske oli(tundus 1 poos palju aega peame seisma) naeratasin ma kull ka. Minu arvates sellega suure probleeme ei olnud. on kull ma muretsen selle vastu, et finaali ei saanud. Vaga vaga kahju! Tegin oma kava emotsiioniga nii tugev, nagu oskan, ja elementiga koik korras oli. Ma muretsesin palju ka , et ei saanud over 163, sest tunnen et olen liiga pikk nende vaikese tudrukute korval.( Ma rippusin palju, et pikem olla) Aga laks nagu laks, kuid tuju mul ei ole uldse hea, :( sest ma motlen et kehaga ei olnud ma kull halvem. ((( Praaegu vaatan finaali, tudrukutel on tugevad vabakavad, palju elemente ning kull saltod. Aga motlen, et mul ka ei ole halvem vabakava((( vaid stiil on natuke erinev. Kohtunikud kindlasti teavad parem ja otsustasid nagu on :) seal on palju voistlejad , koig on tugevad ja ilusad! Aga mul oli koige pikemad jalad:D leidsin uhe plussi endale )) Natalia on laval, koige ilusam naine seal kindlasti :)

Aitah veel kord, teie toetus on mul tahtis!

Ps loodan , et saate minu eesti keel hasti aru, mul moned eesti tahed puuduvad.

:)

Kristju :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×