villu_v 2 Report post Posted October 25, 2011 MIda oleks kõige kasulikum kasutada kohupiima magusaks tegemiseks?Tavalist suhkrut, fruktoosi, glükoosi või hoopis midagi muud? Share this post Link to post Share on other sites
labrot 0 Report post Posted October 25, 2011 MIda oleks kõige kasulikum kasutada kohupiima magusaks tegemiseks?Tavalist suhkrut, fruktoosi, glükoosi või hoopis midagi muud?Ostad maitsestamata kohupiima ? Miks mitte tavalist Lahjat kohupiima, hind minumeelest suht sama, kiire ja maitseb sisse süüa:) Soovitan Tere 200g kohupiima , maksab konsumis 73 senti, või siis Säästu kohupiim 180g 55 senti konsumis, vähe rasva palju valku ja pole vaja maitsestada Share this post Link to post Share on other sites
villu_v 2 Report post Posted October 25, 2011 Ostad maitsestamata kohupiima ? Miks mitte tavalist Lahjat kohupiima, hind minumeelest suht sama, kiire ja maitseb sisse süüa:) Soovitan Tere 200g kohupiima , maksab konsumis 73 senti, või siis Säästu kohupiim 180g 55 senti konsumis, vähe rasva palju valku ja pole vaja maitsestadaJama selles, et ei suuda omale maitsestamata kohupiima sisse ajada:( Share this post Link to post Share on other sites
labrot 0 Report post Posted October 25, 2011 Jama selles, et ei suuda omale maitsestamata kohupiima sisse ajada:( need mis ma soovitasin ei ole maitsestamatta, vanilje maitsega, või rosinaga magusad kohupiimad. liigu poes ringi vaata! Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted October 25, 2011 MIda oleks kõige kasulikum kasutada kohupiima magusaks tegemiseks?Tavalist suhkrut, fruktoosi, glükoosi või hoopis midagi muud?mett.aga teadmiseks nii palju, et (tartus)250g vaniljekohupiim säästukas 78 ja prismas 80 senti,180g vaniljekohupiim konsumis, nagu öeldud, 55 senti,200g vaniljekohupiim selveris 52 sentikohupiima maisestamiseks võid kasutad aveel nt naturaalset kakaod (1 tl on täiesti küll), kaneeli (sel juhul jäta kaneelikohupiima sega mõneks ajaks külma seisma, tekib kerge magusjas maitse), moosi, jogurtit, marju.kui magusat tahta, siis kõige tervislikum moodus on muidugi segada kohupiim kulbi maitsestatud valguga. Share this post Link to post Share on other sites
tykonu 1 Report post Posted October 25, 2011 kui magusat tahta, siis kõige tervislikum moodus on muidugi segada kohupiim kulbi maitsestatud valguga.Aga mis teeb valgupulbri magusaks? Suhkruasendaja, enamasti sukraloos. Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted October 25, 2011 Aga mis teeb valgupulbri magusaks? Suhkruasendaja, enamasti sukraloos.Järelikult mitte just kõige tervislikum viis, või mis? Share this post Link to post Share on other sites
jorsik 12 Report post Posted October 25, 2011 Ma kavatsen steviale võimaluse anda Share this post Link to post Share on other sites
Arx07 0 Report post Posted October 25, 2011 Järelikult mitte just kõige tervislikum viis, või mis? Sukraloos on küll ohutu, eriti nendes kogustes, mis valgupulbrites on. Share this post Link to post Share on other sites
tykonu 1 Report post Posted October 25, 2011 Sukraloos on kõige rohkem levinud Splenda nime all. Peaks olema küllalt ohutu jah, kuid veel ohutum peaks olema stevia. Kuid see on Eestis vähelevinud ja kallis. Share this post Link to post Share on other sites
villu_v 2 Report post Posted October 26, 2011 Mis asi se SPLENDA on?Kas seda müüakse kaubanduskeskustes, või mingites eri kohtades? Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted October 26, 2011 Mis asi se SPLENDA on?Kas seda müüakse kaubanduskeskustes, või mingites eri kohtades?Splenda ongi see, mille nime all on sukraloos Eestis müügil - http://www.toitumine.ee/muud/ Share this post Link to post Share on other sites
tykonu 1 Report post Posted October 26, 2011 Splenda ongi see, mille nime all on sukraloos Eestis müügil - http://www.toitumine.ee/muud/Päriselt? Kus? Share this post Link to post Share on other sites