Jump to content
kristen.

pro kulturism

Recommended Posts

Mihkel on kindlasti õnnelik, et sa ta pilte postitad. Koli oma bb foorumisse ja räägi, kui hea on jäätise dieet. Ei teadnudki, et nac-st tulevad pro kulturistid :D .

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mihkel on kindlasti õnnelik, et sa ta pilte postitad. Koli oma bb foorumisse ja räägi, kui hea on jäätise dieet. Ei teadnudki, et nac-st tulevad pro kulturistid :D .

:D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mida sa sokid?

PRO kulturistiks võib saada igaüks. Ning tänapäeval ka saab. Piisab ainult end mingile võistluse sisse osta, kus PRO kaarte jagatakse ning piisavalt heale kohale tulla. Kogu moos. See, mis liigas sa varem võistelnud oled vms on täiesti ükskõik.

See, et Mihkel on nii noor tähendab, et tal pole seda puhast pappi veel, et lihtsalt hakata neile PRO võistlustele sõitma. Ning vorm ka veidi toores veel. Peale NAC'i võistlusi tulevad kindlasti ka esimesed suur-sponsorid mis võimaldavad edasi liikuda.

Alles Arnold Tokko ütles, et IFBB profiliigas kehtivad teised reeglid ning dopingukontrolle ei ole. Oled piisavalt suur ning sebid endale kuskilt Profikaardi siis võistle kus tahad IFBB-s. Isegi kui sama-aegselt NAC'is laiad.

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõsi, aga kas sina oled Mihkel, et Tema eest rääkida? :D

e: Praeguse Tokko jutuga ütled siis seda, et Mihkel kasutab aineid? Tubli Holger (Y).

Muudetud kasutaja maleva poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tõsi, aga kas sina oled Mihkel, et Tema eest rääkida? :D

Mis mõttes?

Mida ma siis tema eest räägin? See on minu arvamus mida ma ütlen, ei ole lubatud? Temasuguse lihasmassiga ei ole tal terves eestis juba praegu põhimõtteliselt ühtegi vastast. Kalmus vbl mõne lihasega kuidagi punnib veel vastu. Aasta pärast on Mihkel suurim kulturist Eestis ilma ühegi vastaseta.

Kui kellegil veel lootust PRO'ks saada on meie Riigist, siis on see temal. Ning ma ei näe midagi halba selles, et talle pöialt hoian.

e: Praeguse Tokko jutuga ütled siis seda, et Mihkel kasutab aineid? Tubli Holger (Y).

?

Mida sa ajad. Sul mõistus vist teistpidi ühendatud kui enamikel inimestel.

Ma olen Mihkliga vist üldse 2x kohtunud ning ei tea temast mitte midagi muud, kui tema blogist loen. See mida sa oma fantaasiaga välja mõtled on sinu enda teema...

IFBB amatöörvõistlusel on NAC'is võistlejad keelatud, peamiselt kardetakse jumal teab mida aga vist seda, et kasutatakse Dopingut. IFBB PRO's on see ükskõik, mis tähendab, et kui sa NAC'is võistelnud oled siis ei hakka sulle keegi metsikult selga ronima, kui tahad IFBB's laineid lüüa.

Ah ma ei viitsi vaielda. Teema-algataja küsis küsimuse ning ma tõin välja ainukese isiku, kes reaalselt võib PRO'ks saada ning ainuke asi mis teil on öelda on, on kobisemine ja mõnitamine. Mis kuradi inimesed te olete sellised?

Muudetud kasutaja Archangel poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mis mõttes?

Mida ma siis tema eest räägin? See on minu arvamus mida ma ütlen, ei ole lubatud? Temasuguse lihasmassiga ei ole tal terves eestis juba praegu põhimõtteliselt ühtegi vastast. Kalmus vbl mõne lihasega kuidagi punnib veel vastu. Aasta pärast on Mihkel suurim kulturist Eestis ilma ühegi vastaseta.

Kui kellegil veel lootust PRO'ks saada on meie Riigist, siis on see temal. Ning ma ei näe midagi halba selles, et talle pöialt hoian.

Ja sa tead kõiki eestis? Nt. Tartu myfitness käib sama vana vend nagu Mihkel ja ei ütleks, et Mihklile alla jääb. Pigem isegi suurem. Nii, et ei tasu siin midagi arvata, kui sa tegelikult ei tea mitte midagi...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ja sa tead kõiki eestis? Nt. Tartu myfitness käib sama vana vend nagu Mihkel ja ei ütleks, et Mihklile alla jääb. Pigem isegi suurem. Nii, et ei tasu siin midagi arvata, kui sa tegelikult ei tea mitte midagi...

Aga näita ka meile seda olendit siis. Niisama võib igasugu juttu ajada. Neid "saalimehi" on ennegist nähtud. Lavale ei jõua neist keegi. Teevad 10a vormi ja ainult lubavad. Mõne aja pärast kaovad ära ja ongi kogu moos. :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Aga näita ka meile seda olendit siis. Niisama võib igasugu juttu ajada. Neid "saalimehi" on ennegist nähtud. Lavale ei jõua neist keegi. Teevad 10a vormi ja ainult lubavad. Mõne aja pärast kaovad ära ja ongi kogu moos. :D

Kas küsimus oli selles, et Ta peab lavale jõudma? Sina väitsid, et Eestis rohkem selliseid ei ole. Ei näe põhjust siia teise inimese pilte postitada, nagu sinul kombeks. Tartu inimesed kindlasti teavad, keda mõtlen.

Sinuga vaielda on sama, nagu peaga vastu seina joosta.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma täiesti aiman, kes see on. Kaal om 140+ kg ja pikkust 191cm ning treeningstaaži 3 aastat. Kui on sama vend, keda mõtled - kui ei ole, siis on selliseid tüüpe veel :D.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega kõik ei teegi sellepärast trenni, et lavale jõuda.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ma täiesti aiman, kes see on. Kaal om 140+ kg ja pikkust 191cm ning treeningstaaži 3 aastat. Kui on sama vend, keda mõtled - kui ei ole, siis on selliseid tüüpe veel :D.

Nii on...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
21 vist, ja Holger, ära Rückenbergi unusta :D

Mis Rückenbergiga on? Ta plaanib PRO'ks hakata? :D

Aga muidugi kõik ei treenigi selleks, et lavale jõuda. Aga alles oli teema aasta pool tagasi, kus mitte keegi ei võtnud Mihklit tõsiselt kuna ta polnud võistelnud ning käis ringi poolpiduse vormiga. Öeldi, et jälle üks suvaline tüüp metsast, kes kunagi vormi ei tee ja lavale ei jõua.

Nüüd kui vorm käes ja varsti lavale minek siis tehakse jälle maha ning öeldakse, et ah temasuguseid kõik kohad täis ja pole ta nii erilist midagi?

Silmakirjalikkus on jube asi.

Ma tahaks seda 140 kilost mullikat näha. Peab ikka hull mees olema, et kaalub rohkem kui ükski Mr. O võistleja kunagi kaalunud on. Kui pekk maha võtta siis oleks huvitav näha, kas 110kg jääb alles või mitte. :D

Te jooksete kõik teemast jube kaugele.

---

PRO elu pole meelakkumine ning tee sinna on pikk ja raske. Arvestades keskmise eestlase mentaliteeti on kiiduväärt, kui isegi paar aastat suudetakse saalis käia, rääkimata mitmekümnest aastast mida PRO elu nõuab.

Eesti on nii väike riik, et ega rohkem kui paari venda ei leiagi, kes oleksid valmis terve elu ainult puhtalt jõuaali peale panustama ning iga teenitud sendi ja vaba ajanatukese sinna matma. Neid "paari-aastaseid" liblikaid ikka leidub, kuid vähesed teevad nii pikalt, et midagi tõelist saavutada jõuavad.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
huvitav miks Eestis pole ühtegi pro kulturisti?

Õnneks on eestlased tark rahvas, ega ole nõus oma tervist nii odavalt kuulsuse ja raha vastu vahetama.

(erand kinnitab reeglit) :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Silmakirjalikkus on jube asi.

Ma tahaks seda 140 kilost mullikat näha. Peab ikka hull mees olema, et kaalub rohkem kui ükski Mr. O võistleja kunagi kaalunud on. Kui pekk maha võtta siis oleks huvitav näha, kas 110kg jääb alles või mitte. :D

Pole midagi taolist öelnud, et ta pole kulturist ja on mõttetu mees kuna ta ei ole võistelnud.

Kui maleva mõtleb teda, siis tema ongi see elukas, kes julgestab. Elab Nõos.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kallis Holger, sa räägid ise endale vastu. Pole näinud, et keegi oleks Mihklit maha teinud, ei tee seda ka mina praegu. Mihklile on antud head geenid ja ta on need ära kasutanud. Ei tasu siin ülepingutada ja miskit välja mõelda, nii need jutud tekivadki. Oled juba piisavalt endal margi täis teinud hetkel, parem oleks see teema lõpetada.

Mihklile soovin aga edu! :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Pole midagi taolist öelnud, et ta pole kulturist ja on mõttetu mees kuna ta ei ole võistelnud.

Kui maleva mõtleb teda, siis tema ongi see elukas, kes julgestab. Elab Nõos.

See julgestaja oli tubli ja asjalik trennimees kui veel minu pilgu all nö treenis. Siis kaalus ta 110kg ja oli juba kergelt ülesöönud ennast. Mida ka talle mainisin tol ajal. Poiss otsustas edasi paisuda ja kui ta nüüd 140kg on siis palju õnne. Ennast pekki süüa pole eriline kunst. Hetkeseisuga jääks sealt lavavormiks alles 100 väikse + ga heal juhul. Mõelge ikka enne kui söögilauda istute, mida te seal ja millistes kogustes omale sisse ajate.

Samas- mõnele meeldibki selline peekon olla. Miks ka mitte, paraku lavale sellised ei jõua kunagi ja pole ka asja loomulikult.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.