Jump to content
Arnold

Fitness EXPO 2011

Recommended Posts

Tagasi uudise juurde

Fitness Expo raames toimuvad Soome meistrivõistlused kulturismis, fitnessis ja bodyfitnessis. Õhtuste finaalide vaheesinejateks on kutsutud Oleg Anissimov ja Natalia Nazarenko-Kiivikas, kelle jaoks on see ka ühtlasi peaproov enne 14.-17. oktoobril Serbias toimuvaid meistrivõistlusi.

Lisaks Olegile ja Nataliale on messil esindatud ka Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, kes tutvustab Tallinnas toimuvaid klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlusi. EKFL pakub oma messiboksis MM-i sümboolikaga meeneid (särgid, tassid, rätikud jpt), samuti võistluspileteid ja

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii otsereportaaz Finlandia Talost! Oleme ilusasti kohal messil möll juba hommikust saati käib, eelvõistlused on peetud kulturismis ja fitnessis, õhtul kell 18 algavad finaalid. Õige pea peaks hakkama ka Bullfarmi jõutõstmise võistlus - seal on oodata 500 kiloseid kükke ja 400 surumisi.... :)

Messiboks on väljas ja kõva töö on käimas, et Tallinna MM rekalaamida. Õnneks on endal siin Soomes ka kulturismi vallas palju tuttavaid ja seda kergem on külla kutsuda.

Kohe loodan hakata ka pilte üles laadima, seega ärge vahetage kanalit... :blink:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hetkel on käimas Bull Farmi lamades surumise võistlus, kangil raskus 375kg.... :blink: Natalia ja Olegi etteaste nihutati varasemaks ca kell 18 - 18.30 proovime ka sealt teieni pildimateriali tuua. Rahvast on päris palju ja möll käib kogu aeg. Värbasime omale appi ka paar Soome bf seotud inimest, kes aitavad meie üritust paremini promoda - oma keeles.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×