Jump to content
koduaeroobika

Tipptreenerid Kaja Tuisk, Riina Suhotskaja ja varsti avatav Koduaeroobika.ee

Recommended Posts

Tipptreenerid Kaja Tuisk, Riina Suhotskaja ja varsti avatav Koduaeroobika.ee

Facebook-is

Koduaeroobika.ee

Koduaeroobika.ee-st saab internetis olev spordiklubi, kus trennide valik ulatub poksist tantsuni, pilates ja jooga kaasa arvatud. Treenereid saab olema palju ja kõik nad on professionaalid, aga erinevalt tavaklubist ei pea sa meeleheitlikult kella vaatama, et kas jõuad läbi tipptunni peale tööd õigeks ajaks kohale. Ei, nad on alati olemas, 24/7 ja just siis kui tahad/saad, treeni palju jaksad. Kõik tegevused on kodusõbralikud ega vaja kalli lisavarustuse ostmist, ning kui laps tahab tähelepanu või elukaaslane peaks koju jõudma, siis saab peatada ja alati hiljem jätkata.

Kui tahad osa saada tulevikust, ning nautida mugavust, siis kohe kohe võidab esimene meie Facebooki fännidest 6 kuulise täispaketi, aga see on vaid esimene kümnest loosimisest, kus kõik Koduaeroobika fännid osalevad.

Näidisvideod ja algajatele suunatud jäävad alatiseks tasuta, aga et näha tihedaid uuendusi ja foorumit, kus saab ka personaalset nõu küsida tegijatelt toitumisharjumuste ja trennikava suhtes, on vaja liituda ja maksta igakuist väikest tasu. Mis oleks parem, kui saada see kõik tasuta vaid mõne kliki eest?

Liitu facebooki Koduaeroobika fännilehega nüüd ja õnnelik võitja võid olla just sina!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rõõmusõnumeid kogu spordirahvale. Oleme avatud. Esimese võitjana sai fänniloosimises tasuta 6 kuu liitumise Kadi Kippel Põltsamaalt. Järgmine võid olla juba sina. Vaata järgi ja osale isegi facebookis või liitu kodulehel.

Jäta ka kommentaare selle kohta, mida(milliseid stiile, võimalusi) just sina sooviksid me kodulehel näha, ja millised treenerid kindlasti võiksid veel osaleda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

KODUAEROOBIKA.EE annab koolidele tasuta liitumise

www.koduaeroobika.ee on otsustanud heategevuslikus korras anda oma panuse laste ja noorte kehalisse arengusse. Koduaeroobika.ee pakub võimalust mitmekesistada koolide kehalise kasvatuse tunde, teha need õpilastele huvitavamaks. Ja seda kõike TASUTA. Koolidel tuleb meiega lihtsalt ühendust võtta (saata e-mail: info@koduaeroobika.ee ) Täpsemad juhised on kirjas meie kodulehel http://www.koduaeroobika.ee/koolidele/

Võimalus meiega liituda kehtib jõuludeni. Koduaeroobika.ee treeninguid saavad koolid enda õppetöös tasuta kasutada kuni kooliaasta lõpuni.

Kui sa ise käid koolis või sul on mõni tuttav või sugulane, kes käib, anna neile teada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×