helarlaur 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 tere, hakkasin käima ulepika aja taas jõusaalis kuna olin pikalt vigastatud ( 2 aastat ) ja minu probleem seisneb selles, et minu rinna lihased arenevad palju kiiremini kui minu ulejäänud kehaUritasin rinnapäeva voimalikult mitmekesiseks teha ja sinna teisi lihasgruppe paigutada et rinna koormus väheneksminu kava 1 päev selg, 3 päev rind, triits puhkan2 päev rind, biits, käsivarred3 päev jaladpuhkan4 päev tagumine, keskmine ja esimene õlalihas,puhkan Sooviksin teada palju on minimaalne arv seeriad ja harjutusi mida teha rinnale et see ei areneks niivõrd kiirelt võrreldes teiste lihastega Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
seenjor 11 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 Huvitav, kõik just soovivad suurt kena rinnalihast. Mis sul selle vastu on? Ära takista selle arengut.Püüa just teisi lihaseid forsseerida ja järgi aidata. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Okk 39 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 Sooviksin teada palju on minimaalne arv seeriad ja harjutusi mida teha rinnale et see ei areneks niivõrd kiirelt võrreldes teiste lihasteganull Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matroxx 22 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 (muudetud) Rinnalihastega on selline teema,et kui rinna ülaosa kinnitus pole just geneetika poolest hea või muidu ei kasva siis alumist osa kõvasti rammides võivad tekkida ebaproportsionaalne areng mis meenutab naise rindu.Ise pole küll massi teinud kuid aastatepikkuse treeninguga on nimetatud probleem tekkinud vaikselt.Samuti on rinna keskosas märgatav gap mis seda veelgi võimendab.Muul juhul anna aga rinnale valu,kel see ikka nii väga arenenud oleks:) Muudetud September 12, 2011 kasutaja matroxx poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Will 0 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 Rinnalihastega on selline teema,et kui rinna ülaosa kinnitus pole just geneetika poolest hea või muidu ei kasva siis alumist osa kõvasti rammides võivad tekkida ebaproportsionaalne areng mis meenutab naise rindu.Ise pole küll massi teinud kuid aastatepikkuse treeninguga on nimetatud probleem tekkinud vaikselt.Samuti on rinna keskosas märgatav gap mis seda veelgi võimendab.Muul juhul anna aga rinnale valu,kel see ikka nii väga arenenud oleks:)Ma ei ole elu sees ühtegi meest näinud, kelle rinnalihas kaugeltki meenutaks mulle naise rinda. Vb on asjad seal teistmoodi, kust sa pärit oled Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bulletproof 2 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 Ma ei ole elu sees ühtegi meest näinud, kelle rinnalihas kaugeltki meenutaks mulle naise rinda. Vb on asjad seal teistmoodi, kust sa pärit oled On neid manboobidega olemas küll. Kuskil teemas oli vist Arnoldi hetkeseisust selline pilt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Martin Mägi 51 Teavita postitusest Postitas September 12, 2011 1 päev selg, 3 päev rind, triits puhkan2 päev rind, biits, käsivarred3 päev jaladpuhkan4 päev tagumine, keskmine ja esimene õlalihas,puhkan Sooviksin teada palju on minimaalne arv seeriad ja harjutusi mida teha rinnale et see ei areneks niivõrd kiirelt võrreldes teiste lihastegaSa ei taha, et rind areneks, kuid samas on ta ainsa lihasgrupina kahel päeval treeningkavas sees? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas September 13, 2011 On neid manboobidega olemas küll. Kuskil teemas oli vist Arnoldi hetkeseisust selline piltSee oli südameoperatsioonijärgne pilt ehk päris ammune. Aga jutt ei olnud siin manboobidest vaid ümara kuju ja alaossa koguneva massiga rinnalihasest. Eks ta geneetiline ole aga midagi annab timmida ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides