kristen. 8 Teavita postitusest Postitas August 16, 2011 Kui valgupulbril või kreatiinil lasta olla vee sees purgis nii kaua kui ma trenni teen siis kas selle efektiivsus võib näiteks muutuda? (teen trenni mingi 1,45h) Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas August 16, 2011 Loodad et läheb paremaks ?Natuke ühtlasemaks lahustub ikka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
htilga 95 Teavita postitusest Postitas August 16, 2011 (muudetud) Ma arvan, et ta loodab, et ega ei lähe halvemaks? Muudetud August 16, 2011 kasutaja htilga poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kristen. 8 Teavita postitusest Postitas August 16, 2011 Ma arvan, et ta loodab, et ega ei lähe halvemaks?jah, seda küsisingi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Killhoven 0 Teavita postitusest Postitas August 16, 2011 Cmon, natuke võiks ikka otsida kah ennem teema tegemist. Vastus. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas August 16, 2011 Selles mõttes efektiivsus väheneb et trenni ajal oleks parem juua Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kristen. 8 Teavita postitusest Postitas August 16, 2011 selge pilt, tänud teile Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides