Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Võta sa nüüd kinni, oled sa nüüd võitja või kaotaja. Üksi on maailmameistriks tulnud teisigi pseudoliigade mehi, et võiks ju pidada end võitjaks. Aga kui su igaaastane konkurent Samakamees on samas kaalus, kahjuks veel JUUNIOR, teeb parema tulemuse ja tuleb sellega oma vanusegrupis kõigest neljandaks, siis ei tunne siin küll hetkel võidu lõhna :D

Et siis 4 juuniorit surus oma kehakaaluga rohkem kui üksik -100 kilone täiskasvanud ;)

Muudetud kasutaja tarmop poolt
  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Võta sa nüüd kinni, oled sa nüüd võitja või kaotaja. Üksi on maailmameistriks tulnud teisigi pseudoliigade mehi, et võiks ju pidada end võitjaks. Aga kui su igaaastane konkurent Samakamees on samas kaalus, kahjuks veel JUUNIOR, teeb parema tulemuse ja tuleb sellega oma vanusegrupis kõigest neljandaks, siis ei tunne siin küll hetkel võidu lõhna :D

Et siis 4 juuniorit surus oma kehakaaluga rohkem kui üksik -100 kilone täiskasvanud ;)

Oi jah huumor ei ole ilmast kadunud.... :D . Nagu öeldakse võitjate üle kohut ei mõisteta... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Oti reputatsioon on nii kõva, et ta ei peagi head tulemust tegema. Eos juba kardetakse võistlema tulla...

Tabasid märki... ;) . Kui nüüd tõsiselt, siis juuniorid üllatasid tõesti heade tulemustega ja see loob eeldused, et ka ühe korduse maksimumi tipud peaksid edasiminekuid näitama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna nagu juba teises teemas ka irjutasin ,tegelesin õpilastega. Eks nüüd hakkame regulaarselt tööle, sest vanarahvas ütles ikka "Rege rauta suvel, vankrit talvel" - kui kevadel ikka vankriga sõita soovid. Endal on käsil kaks taastavat puhkepäeva ja käisin nagu neil puhkudel ikka tavaks, Revali veekeskuses lõõgastumas.

Teami osas veel niipalju ,et kui on enda arvates andekaid poisse või tüdrukuid, kes on juba baasteadmistega kursis ja ehk on ka mingi korralik põhi all, kuid puudub julgust võistlussporti minna, siis võin selles osas aidata- loomulikult eeldusel ,et eeldust ikkagi on. Seega võtke ühendust kui huvilisi on ja eetriväliselt lepime kokku kuidas asi välja võiks näha.

Koju tulles tegin suurema kausitäie piparkoogimaitselist puddingut (mis muud maitset ikka jõulu ajal süüa)... :D Lisasin sisse astelpaju marju ja peale mandariine, superhea magustoit sai, selline magus - hapu... ;) .Soovitan proovida

post-22-0-39818300-1387734302_thumb.jpg

post-22-0-89498300-1387734310_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis siin ikka, päev õhtusse joostud ja ongi pühad käes. Päeva lõpetasin uues avatavas Fitshop Virbi poes, kuhu täna mööblipaigaldus käis ja praeguse järgi on 2.jaanuari avamine igati plaanipärane. Tuleb igati korralik Fitshop ja usun ,et Lasnamäerahvas, kes täna pidi spetsiaalselt kas Spartasse tulema või Telliskivisse saab omale koduohapoe. Eks täpsemalt sealsetest avamispakkumistest ja tootevalikust siis kui seal kaup kohal on.

Tore on see, et mu eilset üleskutset võtta ühendust, kui on tõsine plaan jõuda lavalaudadele ja nii võttiski juba mitu inimest ühendust eks ma õige pea neile ka vastan ja lepin juba kokku, kuidas edasine tegevus välja näeb. Kui keegi ei ole veel jõudnud võtta ühendust, siis tehke seda.

Koju tulles avastasin postkastipealt kirja presidendi kantseleilt ja loomulikult oli seal jõulukaart nagu ka mitmetel varasematel aastatel. Ega mulle palju jõulukaarte tule ja hea kui presidendihärra lihtrahvast meeles peab jõulukaardiga.... ;) .

Homme saabuvad koju abikaasa ja tütred, siis plaanis ka ühine jõuluõhtu söömaaeg korraldada. Juba on plaanid olemas, mida kuidas valmistada, seega homne päev tuleb suuresti köögis - kuid loodame, et tulemus on seda väärt.

Soovin ilusaid pühi teile kõigile!

Jagan presidendi kaarti ka teiega!

post-22-0-33612100-1387826537_thumb.jpg

post-22-0-18230000-1387826544_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Paljud on viimastel päevadel küsinud, kus pühade ajal trenni teha saab. Ainus koht mida mina tean, mis on kogu aeg avatud sõltumata pühadest on Reval - Sport! Nüüd kus seal veekeskus on ka lahti, on seal eriti mõnus, seega tulge trenni ja kuna ise ka kõigil pühade päevadel seal toimetamas, siis ehk kohtume! ;)

Lisainfo www.revalsport.ee

Jaapani%20saun%20ja%20k%C3%BClmavee%20ba

L%C3%B5%C3%B5gastusala.jpg

Mullivann.jpg

BEEBIDE%20UJUMINE.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pühad möödas ja ei muud kui kolm kõva päeva trenni ja veekeskust... ;) . Lisaks nagu juba kirjutasin Team Kiivikas teemas, et ka õpilaste ülevaatus. Mis siis pühad - tegin süüa (kuna Natalia ja Emilia saabusid alles 24 õhtul Itaaliast), siis oli minu kohus teha pühade toidud ja nagu öeldakse, et tühi kõht on kõige parem kokk, siis võeti mu toidud pererahva poolt väga hästi vastu. Jõulumees oli kuusealla pakid pannud, sel ajal kui vanema tütrega lennujaamas vastas käisime, no on G4S turvasüsteem, mingit alarmi ei andnud sel ajal kui taat toas sees käis... :D . Peab vist välja vahetama valvesüsteemid... :D . Kingituseks sain raamatu "Bolt kiirem kui välk" , väga huvitav lugemine, olen alles suht alguses, kuid huvitav on lugeda.

Ülesöömine toimus ainult 24. kuupäeval ja mingeid suuri kilosid ei lisandunud, sest mis sa seal ühe õhtuga ikka jõuad laadida, kui päeval enne trenn ka tehtud.

Sahtleid koristades leidsin erinevaid aksessuaare, mida ma ei kasuta, kõik on heas korras ja mis peamine, seal on korralikud jõunäitajad sees... :D . Annaksin need tasuta ära, kellel on vaja, hea kui lähkes sinna, kus seda kõige rohkem on vaja, st. reaalselt mõnele koolipoisile, kes ei jaksa neid osta, kuid samas treenib tõsiselt ja mis mitte ka võistleb näiteks jõutõstmises või kulturismis. Andke mulle märku ja teen mingi selektsiooni ,sest mul on seal kaks paari.

Kaks paari GASP käepaelu, ühed päris tutikad pakendis, lisaks kahed põlvesidemed, ühed valged ja teised mustad, mõlemad korraliud ja ei ole välja veninud, ma ei ole viimase paari aasta jooksul kordagi põlvesidemeid kasutanud, seega mis nad seisavad.

post-22-0-19127800-1388085631_thumb.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tugevamad põlvesidemed lähevad jõutõstjale Rauno Kõlule. Kes kirjutas ilusasti lahti kes ta on ja mis teinud on - noormees tegeleb jõutõstmisega ja usun ,et talle kuluvad need marjaks ära.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile leidis aset siis järjekordne Honda Jõuluturniir. Oli üle aegade põnevaim võistlus, sest esikolmik mahtus 0,5 punkti sisse! ;) Ja hinge pidid kõik lõpuni võidule pretendeerinud meeskonnad kinni hoidma, seejuures esikoht jagati samade punktidega seejuures pidime võrdlema kumbal on rohkem esikohti (nii krossimeestel kui sõudjatel 1 alavõit, edasi võrdlus teiste kohtade üle samuti võrdne, mõlemil 1 teine koht ja alles kolmandate kohtade võrdlus andis võidu Allar Rajale ja Kaspar Taimsooole) vot selline võistlus! Suure üllatuse tegid kohalikud Viljandi "Tuleviku" jalgpallipoisid, kes tegid väga tugeva etteaste võttes kaks alavõitu ja jäid siis 0,5 punkti kaugusele üldvõidust.

Ise olles üks päevajuhte on raske kommenteerida kuidas asi saalist paistis, kuid põgusa tagasiside kohta mida sain, inimestele meeldis. Mis oli positiivne? Kindlasti see, et võistlus kujunes nii tasavägiseks ja ei olnud kindlat liidrity nagu Allar Raja oma parematel päevadel, kus võitja oli põhimõtteliselt enne kahte viimast ala selge.

Mis natue kripeldama jäi: Kindlasti hinge kinnihoidmisvõistlus, kus mehed läksid elu - surmaga mängima ja kaotasid suisa teadvuse... :( .Risto Mätas kukkus mu oma käte vahele pikali ja veekauss lendas kildudeks, samuti vormelipoiss kaotas korraks teadvuse, seega mõttekoht on üldse, sellise ala jätkamisel, sest spordimehe hing on selline, et see võtab viimast ja see ala muutub ohtlikuks tervisele.

Õllekasti hoidmine läks ka huumoriks ära, oleks pidanud kohtunike poolt rangem olema, lõpuks seisid astid all käte peal... :D .Ka mõttekoht järgmiseks aastaks.

Palliviskamine oli huvitav kuni viimaste sekunditeni, jooks oli atraktiivne, sõudmine samuti ja rippumine - suusatajad tegid ikka korralikku imet olles esimese voormu järel viimased, rippus Timo Simonlatser üle kõik võistlejad kell oli 4 min kui mees rahulikult ühe käe veel lahti lasi ja kõõluma jäi - näha, et oleks võinud pikalt veel olla. ;)

Raskejõustikult ootasin kindlasti enam , kuid selge, et poisid kaotama ei läinud, lihtsalt esimesest alast läks kohe viltu vedama. Joonejooks - väga kiirelt jooksid, kuid puterdati teatevahendiga korduvalt ja sinna see läks.

Sõudimine - korralik esitlus - uid tean ka mis tunne peale seda on (hinge enam kinni ei hoia...) nii käis Alex roopimas peale seda.... :D

Pallivisked - suht õnne värk kellel sel hetkel läks

Õllekast - poisid varastasid kõige vähem

Hinge kinnihoidmine - nagu mainisin, peale sõudeergomeetrit enam ei hoia

Rippumine - siin ootasin rohkem kui 8 koht, kuid läks nii.

Siin siis pilt vahejutumist

post-22-0-88755600-1388304544_thumb.jpg

Pikem pildireportaaz Delfis: http://sport.delfi.ee/news/varia/muu/fotodvideo-hirmutav-risto-matas-ja-martin-rump-kaotasid-jouluturniiril-hinge-kinni-hoidmises-meelemarkuse.d?id=67517762#dgsee-123820:3DfxQmceKTY803-o9NWWpG

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna tegin ise korraliku seljatrenni ja peale seda vaatasin üle uued õpilased, kes viimase üleskutse peale ühendust võtsid ja ka vanast kaardiväest Rain Kuusnõmme. Seega läks päris pikalt Revalis.

Enne eilset Viljandis toimunud Jõuluturniiri käisin abis ka Fitshop Virbis, tedupärast avame uue poe 2.jaanuaril Lasnamäel aadressil Virbi 12. Ametlik avamine on ka algusega kell 12!

Pood võtab juba ilmet nagu juuresolevatelt piltidelt näha võib

post-22-0-70393000-1388345222_thumb.jpg

post-22-0-10719600-1388345228_thumb.jpg

post-22-0-75038600-1388345233_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile võtsime kokku siis EKFL spordiaasta Uuetoa Puhketalus ja oli vahva õhtu, tänud kõigile, kes kohale tulid ja peole oma panuse andsid, loodan ,et ei pidanud pettuma. ;) Kaua ei möllanud pool kaks sain magama, täna rahulikult kodus uut aastat vastu võtmas. Vana - aasta saatsin ära korraliku jalatrenniga. ;)

Tänud sportlastele, treeneritele ja klubidele ja kõigile, kes on kulturismi ja fitnessi arenguks midagi teinud.

post-22-0-55683300-1388505499_thumb.jpg

post-22-0-47623400-1388505510_thumb.jpg

post-22-0-54097300-1388505522_thumb.jpg

post-22-0-06419900-1388505531_thumb.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uue aasta esimene trenn ka tehtud ja saal oli täna ikka päris tühi, kohal olid ainult need tegelased, kes kevadel lavalaudadele sammud seavad ja mõned tugevamad tavaharrastajad.

Mida siis käesolevalt aastalt ootaks? Eelkõige sportlikus mõttes: Kindlasti tiitlivõistluste kuldmedal EM oleks täiesti reaalne (mäletatavasti kaks korda on see eesmärk jäänud vaid 1 punkti kaugusele) ja selline ka eesmärk on loomulikult eelmise aasta MM finaalipääs lubab ka sel aastal seade selles osas kõrgemaid eesmärke ja medal MM oleks see, mille eesmärgiks võtan ja mille nimel töötan. Seda kas need realiseeruvad näeme juba siis kui võistlused möödas, kuid eesmärgid on pandud, ilma eesmärkideta ei juhtu elus ka mitte midagi. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uue aasta esimene trenn ka tehtud ja saal oli täna ikka päris tühi, kohal olid ainult need tegelased, kes kevadel lavalaudadele sammud seavad ja mõned tugevamad tavaharrastajad.

Uusaastalubajad ei olnud veel saali üles leidnud :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×