Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Täna puhkepäev ja täpselt nädalapärast on eelvõistlus juba seljataga. Et puhkepäeva mitte passiivselt mööda saata käisin väljas jalutamas ja tegin ca 10 km ringi ja peale seda Spartas taastav saun. Neli viimast trennipäeva on jäänud, homme vaatan vennakesed Kuusnõmmed üle ja ise teen vabakava ja poseerimist. Esmakordselt 20 aasta jooksul lähen otse tiitlivõistlusele ilma, et oleksin teinud kasvõi ühe kontrollvõistluse alla, kuid usun ,et see on omakorda uus kogemus, et hiljem analüüsida, kas ka tulevikus on mõte nii teha või on siiski heas konkurentsis kontrollvõistlus enne vajalik. Suht palju enesekindlust selles osas andis eelmine aasta, kus võistlesin palju ja edukalt.

Kaalunumbrid liiguvad alla, nii nägin täna hommikul juba numbrit 87,0kilo, päevane kaal 88,5 kilo ja ca 88 plaanin ka EM olla, seega enam midagi maha kaapima ei pea, pigem säilitame seda mis on ja et pilt oleks nii terav kui lopsakas. Konditsion on hea ja lihas ka trennis täitub ilusasti ,mis viitab lihast heale seisukorrale. Ega trenni osas palju enam ei jõuagi, keha korra läbi teha ja siis lihtsalt taastuda. Neljapäeval sõidame juba välja ja jõuame päev varem kohale, mis iseenesest on hea, ei pea nö otse lennult minema kaalule - eriti Raigol ja Rainil, kes kaalumõttes on suht piiripeal.

No vast tuleb mõni vormipilt ka vahetult enne ärasõitu kolmapäeval. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

100 võistlus läheneb iga päevaga ja alles on jäänud kaks viimast trennipäeva. 20 aastat lavalaudadel ja 100 võistlust - aeg läheb ruttu, mis ma oskan öelda. :D

Kindlasti tuleb neid võistlusi veel üksjagu ,kuid samas huvitav verstapost, maailmas on kindlasti neid mehi üksjagu ,kes niipalju kulturismis võistlenud, kuid lähiringkonnas väga kedagi teist ei tea. Eino Akkila - legendaarne Soome kulturismilegend, kes võistles 60 - 80 dad tegi kokku kas 157 või 159 võistlust ega rohkem väga kuulnud ei ole et keegi rohkem sellest mehest kulturismis võistlenud oleks.

Mis tunded siis sellise kogemustepagasi peal on. Peab tunnistama, et suht rahulikud tunded, sest saan aru ,et varasem ülemõtelmine ei anna mingit eelist tulemuse saavutamiseks. Eks suurem emotsioon saabub ikka kaalumisel, kus kõik ümberkaudsed mehed tunduvad hiigelsuured ja ise tunned ennast kriipsuna. :D Siis saab üldse selgeks, mis mängunupud väljakule tulevad ja kes mis vormis on. Homme on viimane ülevaatus, teen ka ise läbi veel vabakava ja poseerimise ja kergema viimase trenni.

Vahepeal jamas kõht, seedimisega probleem, kuid täna on juba parem ,loodame et ei aktiviseeru see kõhujama mis mind vähemal või rohkemal määral viimased kaks nädalat vaevanud on enne võistlusi.

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaikselt korjame siin sõiduks vajalike asju kokku, mida siis võistlustele kaasa võtta, et oleks tagatud korralik tulemus.

Poseerimispüksid - jah see vähene kehakate, mis kulturistil lisaks grimmile on... :D

Batoonid - hea kiire vahepala peale võistlust, enne kui nö normaalset toitu saab ja ka suurema magusaisu rahuldamiseks kui see vajadus peaks tekkima peale võistluseid

MRP - Olimpi toidukorraasendajad, neid on ühekordsete pakikestena mugav reisile kaasa võtta ja seal on segatud juba normaalses vahekorras süsiveskud, valgud vitmaiinid, mineraalid, kiudained ja rasvad. Lisan hommikupudru sisse.

Enregia geel - vahetult enne lavale minekut ja enne kui nö pumpama hakat lavataga.

post-22-0-27385200-1367999361.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii aeg ka oma postituses mõnede sõnadega võistlus kokku võtta. 100 võistlust tehtud ja tulemus EM -5. koht (varem olen olnud top 6 seas EM -l ehk finaalis veel 4 korda, seega kokku 5 kord tulla finaali. Kaks korda 2 , 4 ja kaks korda 5.koht). Kui vaadata ainult kohta, siis mingiks rahuloluks justkui põhjust ei ole, kuid kui vaadata mis konkurentsis see saadud on ,siis ei ole mul endle küll vähimatki ette heita. Vorm oli hea ja selle kohta sain ka palju kiitust kohapeal ja samuti olid paljud kohapeal üllatunud ja pakkusid mulle ise saalist vaadates kõrgemat kohta, kuid meie alapuhul on alati see variant, et kõik ei lähe nii nagu alati loodad ja peaasi on , et ise tunned, et tegid 110% ja kui kohtunikud nägid nii, siis tuleb koht vastu võtta, mis antakse.

Selge, et nägin nii hilisemas videos kui piltidel, et piisab kui teine päev kohale minna ja tulemus võib olla hoopis teistsugune, st. et mingit imet arengu mõttes läbitegema ei pea, esimese päeva ehk eelvõistluse kaotasin valitsevale maailmameistrile ja eelmise aasta Arnold Classicu -90 kg võitjale Marian Chambalile 3 punktiga, mis on suht väike vahe. Teise päeval tegelikult tundis ennast vele paremini kuna jalad olid paremas kondistisoonis ja krampe ei olnud, mis mind esimesel päeval vaevasid ja ka vabakava tuli hästi ,kuid isegi see ei aidanud erinevalt varasematest kordadest kohta parandada. Kuid pettunud ma ei olnud ja pigem sain uut ja veelgi suuremat indu treenimiseks.

Meeskond oli tugev ja poisid üllatasid, eriti muidugi Rain ja Raigo, kes esineseid kõrgemal kui neilt ehk esialgu oodati. Sain neid ka vaatamata sellele, et ise võistlesin aidata samuti Janarit - selline meeskonnaga käik on hoopis midagi muud kui üksinda seigelda nagu varem on ette tulnud. Loodan , et kõik said edasiseks tegevuseks lisamotivatsiooni. Homme juba plaanis Raigoga maha istuda ja uus plaan teha kuhu ja kuidas edasi liikuda. Ise teen kindlasti vormi sügiseks ja nii alustasin juba täna uute trennidega ja väga mõnus oli juba kükkida. Sügisel teen kindlasti Põhjamaade MV ja MM kuid ehk veel midagi kas EMV või mõne kommertsvõistluse.

Moldova kohta veel niipalju ,et sinna läheks meeleldi kunagi tagasi. Algne ettekujutus oli tunduvalt hullem kui kohapeal nähtu ja i - le punkt sai pandud lisapäevaga, mille kohapeal veetisme, sellist lõõgastust ei mäleta tükk aega, mida seal korraldasime... :D .Tänud kogu meeskonnale meeldejääva sõidu eest!!! Tänud alaliidule, kes meid sinna lähetas ja andis võimaluse võistleda!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esimesed kerged sissejuhatavad trennid tehtud ja ka täna plaanis uuesti minna. Nädalalõpust on plaan hakata uuesti juba tegema nö ülesehitavaid trenne ja proovida peamistes jõunäitajates saada uusi numbreid. Selleks on süsteem olemas, mis toimis hästi aasta alguses, usun ,et seda järgides suudan ennast viia veel kaugemale.

Nädalavahetusel sõidan järjekordselt Hiiumaale, et viia läbi seminari, mille esimene osa toimus märtsis, nüüd siis teine kolmepäevane osa ja sedakorda toimub nii toiduvalmistamise praktiline osa kui ka toitumiskavade ja trennikavade koostamise praktiline osa, sest põhitõed said edasi antud eelmisel seminaril. Seega hiidlased kohtume teiega juba sel reedel, loomulikult kohapeal järjekordsed ühistreeningud ja armu ei anna ma ka seekord... :D

Eks kui hakkab tõsisem lõhkumine peale, siis tuleb ka trennivideosid. Eelmisel suvel tuli 3 nädalane paus sisse, mis kindlasti ei lasknud näidata arengut, seakorda olen nö sõidus ja puhkusel lühemat aega ja loodetavasti saab ka puhkuse aeg kangitrenni teha. Kindlasti plaanin teha sügisel kaasa -90kg, seega ei pea nö hakkama ennast pigistama -85 kilo MM ks. Samas üle 95 kilo ei ole ka mõtet minna, vastasel juhul ei jõua vormi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna on plaanis vahelduseks treenida uues spordiklubis "Teras" , teeme kollektiiviga ühistreeningu. Sellest on juba välja kujunemas meeldiv traditsioon, enne võistlusi pidin ise loobuma, et teha ära võistlusteks vajalik programm, kuid nüüd kui on nö veel puhkenädal ,siis on paras vahelduseks teha natuke tesitmoodi trenn. Eks paistab mis seal kohapeal välja pakutakse, kuid kindlasti ei saa see olema tavaline jõusaalitrenn. Muus osas on plaanis juba nädala lõpus panna gaas peale ja alustada tõsiseid trenne, eesmärgiga natukenegi edasiminekut näidata, tahe ja motivatsioon on olemas ja see on peamine.

Toidu olen hoidnud kontrolli all ja võistluskaalust on siiani + 1 kilo.... :D . Mõtlesin ,et oleks huvitav teha oma muutusest pilte mitte ainult enne valmistumist võistlusteks, kuid ka nö hooajavälise muutumise kohta näiteks 2 weeks after jne. Siis oleks ka omal motivatsioon vaadata kuidas see pilt hägustub või vastupidi kuidas ei hägustu ja ehk annab selline tegevus vastupidiselt hoopis lihasmassile lisa -sest kui tead et on pildistamine, siis vähegi kui enesekriitikat on, siis hoiad toiduga ikka rohkem kui seda motivatsiooni ei ole.

Lisanditest olen ka puhanud ja kui uue hooga alustan , siis lülitan sisse juba aastaid toiminud segu: HPR (endine HTR), Malto 6, Amino Rush, magusa peletamise puhul Pudding, liigestele Joint+, Omega 3 ja Olimpilt Vita -min kompleks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisanditest olen ka puhanud ja kui uue hooga alustan , siis lülitan sisse juba aastaid toiminud segu: HPR (endine HTR), Malto 6, Amino Rush, magusa peletamise puhul Pudding, liigestele Joint+, Omega 3 ja Olimpilt Vita -min kompleks.

Njaa, +1 kilo võistlusvormist on ikka päris hea ^_^ kuulsin et mõned mehed on tunduvalt rohkem juurde võtnud :D

Saan aru, et jätkad toitumisega saledat joont, aga miks just Malto, mitte mõni muu süsivesikuallikas, lihtsalt mugavus/enda eelistus/mingi muu põhjus?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Njaa, +1 kilo võistlusvormist on ikka päris hea ^_^ kuulsin et mõned mehed on tunduvalt rohkem juurde võtnud :D

Saan aru, et jätkad toitumisega saledat joont, aga miks just Malto, mitte mõni muu süsivesikuallikas, lihtsalt mugavus/enda eelistus/mingi muu põhjus?

Ma tundsin ,et kui kasutan dextrot, siis lääb veresuhkru liiga ruttu üles ja ei ole kuidagi kõige parem tunne. Maltoga seda probleemi ei ole ja HPR on iseenesest ka lihtsüsivesikuid sees, seega organism saab kohe nö suhkurt peale ja ülejäänud sv imendub vaikselt peale aja jooksul.

+1 ei ole palju tõesti ,siis sellid panid 1 - le 0 lõppu ikka esimese nädalaga.... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tänast trenni kuidagi taastavaks trenniks lugeda ei saa nagu kirjutasin ,et teeme kollektiiviga ühistenni uues spordiklubis "Teras" kuna see asub Rannamõisa teel, siis mõtlesin ,et võiks minna soojenduseks jooksuga trenni ja peale seda jooksuga tagasi (google maps annab minu kodu vahemaaks 8,1 km) nii siis tegingi jooksu sinna, kohapeal samuti armu ei antud ringtreening 7 erinevat punkti ja 5 tiiru läbi, esimesed kaks tiiru sooritusaeg 1 min ja paus 15 sek, kaks tiiru tegime ilma pikema puhkepausita üldse, siis järgnevad kaks 45 sek sooritus +10 sek paus kohavahetus ja tiiru järel paus 1 min. Ja enne viimast tiiru paus 2 min ja sooritus 30 sek ja paus kohavahetuseks 10 sek - see oli juba nagu puhkus... :D . Esimesed 1 min tiirud võtsid ikka pulsi korralikult üles, oli harjutusi kus sai natuke pulssi maha, kuid siis tuli paar järjest kus pulss lakke pani. Üritus sai videosse ka võetud, loodan et saab päris lõbusa trenni kokku panna. Liisu loodetavasti lähipäevil lõikab kokku. Tänud "Terase" tegevjuhile ja treenerile Dmitrile, kes meil seal ühistreeningu võimaldas ja loomulikult Janikale ja Liisule, kes trenni kaasa tegid. No ja lõpetuseks lõdvestusjooks 8 km koju tagasi.... :D . Kokku siis 2 tundi ja 20 min aeroobset.... :D Kaal oli peale shake kodus õhtul 87,9 - seega miinus 0,6 kilo EM kaalumisega, nüüd laadung pastat veel enne magamaminekut, muidu võib kribuks jääda... :D

post-22-0-69077700-1369165999.jpg

  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

16 km joosta pluss Hiit-i teha pole ültsegi paha. Kas sa kasutasid jooksu ajal mingit jooki ka? Ma ise tegelen ka jälle jooksmisega ja viimasel 12 km treeningul ja +23C joostes oli ikka suht raske, muidugi ma tõukasin ees veel 28kg ka .Mul oli joogiks aint vesi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

16 km joosta pluss Hiit-i teha pole ültsegi paha. Kas sa kasutasid jooksu ajal mingit jooki ka? Ma ise tegelen ka jälle jooksmisega ja viimasel 12 km treeningul ja +23C joostes oli ikka suht raske, muidugi ma tõukasin ees veel 28kg ka .Mul oli joogiks aint vesi.

Ma ikka tarbin Amino Rushi trenni ajal, see aitabki lihasväsimuse vastu, muidu kukub lõpp ikka ära, praegu suudan tempot hoida lõpuni. Juba ainuüksi aminohapete tarbimine ükskõik mis pingutuse ajal hoiab üleval töövõime, seega võib olla ka puhtal kujul BCAA pulber ca 10-15 gr segada 500 - 700 ml veega, soovitan proovida - vahe on tuntav esimese trenniga.

Lingid toodetel siin: Amino Rush - /seal on ka lisaks kreatiini ja natuke malto, mis annab pikema aja peale energiat) - http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/2/readmore/563/Pro%20Series-%20Amino%20Rush/

BCAA - http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/2/readmore/942/Pro%20Series%20-%20BCAA/

INTRA - http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/2/readmore/851/Pro%20Series%20Workout%20Intra/

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna peaksin trenni osas austama tugema ülesehitava tsükliga - juba ootan seda,et saaks ennast proovile panna ja uued jõunäitajad vähemalt mõnes harjutuses saada - kuigi eelmise hooajal sai ette pandud päris korralikud numbrid. Viimasest Synergy 360 trennist just selline oli selle nimi on lihased ikka natuke väsinud ja valusad, seega vaatan kas õhtu lammutama lähen või alustan homme ja annan ühe lisa taastumispäeva. Täna pakin asjad kaasa, et homme hommikul startida Hiiumaale, Kärdlasse 3 päevast seminari tegema. Olen seal varem käinud vist nüüdseks juba 3 korda seminari tegemas ja seekord siis päevakavas (toitumiskavade praktiline koostmine, trennikavade koostamine ja põhimõtted ja samuti toidu praktiline valmistamine, kus Natalia eestvedamisel oleme köögis ja valmistame tervilike retseptide alusel toitu -et inimesed saaksid uusi ideid kuidas tervislku ja maitsvat toitu valmistada), lisaks viin läbi igal päeval meestel ühistrenni ja Natalia teeb seal naistele iga päev trennid ja eraldi venitusharjutuste koolituse ja trenni. Seega põnev nädalavahetus tõotab tullla.

Kohapealt kindlasti ka reportaaz toimuvast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna ei pidanud vasta ja läksin lammutama, st. et alustasin tugevaid trenne. Jagasin jälle lahti 3+1 süsteemi peale tugevad ja taastavad tsüklid vaheldumisi, sama süsteem mida aasta alguses tegin ja mis uued rekordid enamus harjutustes tõid.

Seljale alustasin jõutõmbega ja tegin sellise seeria 120/8, 150/8, 170/6, 190/5, 200/5 (esimese korra kohta ok, sest tugevat tõmmet ei ole lähes 3 kuud teinud, mõni kordus jäi sisse ka).

Lõuatõmbeid lisaraskusega kuni 20 kg/5 kordust

T- Kang 70/10, 90/10, 110/10, 130/6, 145/5 (vaadates et jõutõmbed olid tehtud siis esimese korra kohta ok. rek on 155/12)

Lisaks ületõmbed trenazööril vabaraskus, mitte see millel varem tegime, kuna see katki hetkel, vaid üks teine trenazöör, seal ei olnud ka mingit ootust ja lõpetasin 150kg/5.

Lisaks trapets kuni 207/5 kang seljataga ja õlatagaosa + biitseps.

Homme varahommikul juba start Kärdla, hiidlased siit me tuleme.... :D

Homme tugevam rind, õlg, triits

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahepeal äike reportaaz oleme Kärdlas ja töö käib, hommikust õhtuni, sellepärast pole olnud mahti ka kirjutada. Teine seminari päev käimas ja Natalia hetkel naiste trenni läbi viimas, ise alustan meestega peal kella 16. Õhtul lisaks oma jalatrenn. Seminar on olnud huvitav ja endale ka vaheldust pakkuv, palju pildimateriali üles võetud ja nüüd valik sellest.

Kõige pisem osaline 3 kuune tähepoiss

post-22-0-42646300-1369483412.jpg

Toitumiskavade analüüs

post-22-0-69900900-1369483451.jpg

Seminari plakat

post-22-0-25051100-1369483475.jpg

post-22-0-50230300-1369483495.jpg

Projekti rahastab "Leader" programm

post-22-0-81630400-1369483526.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toiduplaan analüüs ja toitumiskavade praktilise koostamise juhendamine

post-22-0-54175700-1369483569.jpg

post-22-0-35283300-1369483576.jpg

Valik trennipilte

post-22-0-03080200-1369483582.jpg

post-22-0-28875900-1369483587.jpg

post-22-0-42853000-1369483591.jpg

Enne ja peale trenni saavad kõik soovijad proovida Fasti tooteid BCAA, INTRA, SHOCK, MUSCLECORE RECOVERY

post-22-0-96742800-1369483597.jpg

post-22-0-80555500-1369483601.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile tegin korraliku ringtreeningu suunitlusega selg, biitseps kõht, 7 harjutust 3 tiiru ja käed ja kõht samuti 3 tiiru ja 7 harjutust- päris karm oli osadele meestele...

post-22-0-05616100-1369483861.jpg

post-22-0-67104800-1369483869.jpg

post-22-0-36325400-1369483876.jpg

post-22-0-51067700-1369483883.jpg

post-22-0-33298800-1369483895.jpg

post-22-0-00950500-1369483904.jpg

post-22-0-87208800-1369483909.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×