Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

13 x Eesti absoluutne meister!!!! Õnne 13 võib öelda. Maganud olen vähe ca 4 tundi, kuid ega siin aega pikutada ei ole, sest juba 72 tunni pärast olen lendamas India poole. Ja sinna 72 tunni sisse jääb oi kui palju tegemisi, kindlasti ka 9 tundi trenni, et veel teravust juurde saada. Eks pikema kokkuvõtte kirjutan siis kui kuskil lennujaamas aega tekkib, kuid eile üle jupi aja oli tõesti väga hea enesetunne ja eelküige rahulolu iseendaga - ja see ongi kõige olulisem, siis asjad sujuvad.

Täna olen õhtul loodetavasti koos esimese Bikini fitnessi Eesti meistriga "Ringvaate" saates, saade algab 19.00 - loodan ,et kokkuleppe osas ei ole muutusi. Täna on ka enamus juba eilsetest sangaritest Eesti fotos, pildistamas MM raames tulevaks fotonäituseks, ma ise vahetasin Olegiga aja ja lähen homme.

PÄEVAPILT

post-22-0-27503700-1320047862.jpg

  • Upvote 1

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esimene kvaliteetsem pilt ka EMV -loodetavasti jõutakse lähiajal ka galerii välja panna. Krt. vorm oli hea küll, ega väga teravamat pilti ja ka piisavalt massiivset pilti ei olegi väga kõrvale panna. Võrdluste puhul näen, mida saan veel MM ks parandada. Selge, et kaaluvähendmine paneb triipe veel juurde, p - kuid peaasi ,et massivsus ära ei kao selle arvelt, sest MM massiga ikka kedagi ei üllata...

Täna olin ikka päris kutu, poole päeva pealt läksin koju magama ja peale seda läks paremaks ja tegi n3 tundi trenni, sealhulgas 1 tunnike aeroobset. Õhtu saan juba oma rütmi tagasi ja loodan, enne ärasõitu saada kaalunumbrid 85,6 kg peale, siis jääb kohapeale ca 1 -1,5 kilo sisse tõmmata. Vastastest eriti midagi ei tea, tuleb selle aasta Arnold classic amateur võitja slovakk Cambal ja eelmise aasta Põhjamaade abs meister Norrast - seal hea võimaluse revanz võtta.

Kaks kiiret päeva veel ees - loodan, kõik asjad jõuda ära teha mis olen plaaninud ja siis on heaks vahelduseks väike väljasõit.

post-22-0-09347300-1320089666.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Venemaal tuleb MM vaid üks sportlane Igor Losev, ta on varem olnud -80kg. Seega tundub, et kui venelased ei saa kontrollida dopingutestide saatust ei saadeta ka kamandat välja. Hea seegi, eelmine kord oli neil igas katis mehed väljas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatasin 10 päeva ilmaprognoosi Indias ja + 33-36 kraadi stabiilselt.... :) Ülikonna peab ikka kaasa vedama, sest samal ajal toimub ka maailmakongress, kus me Nataliaga osaleme. Loomulikult kui peaks ime juhtuma ja ma finaali peaks saama, siis saadan Natalia. Samas peab kohapeal veel palju tööd tegema, et klassika MM final entry forme saaks ja kui on veel maid, kes ei ole oma osalemisest klassika MM teavitanud, siis nendega tuleb tööd teha....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päev õhtus ja jäänud veel vaid 1 viimane trenn enne MM -i. Töö on põhimõtteliselt tehtud - lihtsalt homne viimane trenn on rohkem sellisne energeetilist kulutust täitev trenn - midagi sellega enam ei muuda. Vaatasin pilte ja võrdlusi ja pean tunnistama, et vähemalt nende järgi ja ka kommentaaride mida on andnud nii Otsus kui Arnold nõustun ,et tegu oli minu parima konditsiooniga üldse, mida laval olen näidanud. Ma ei pea siinkohal silmas üksikuid kulturismi parameetreid (kuivus, mass, separatsioon, proportsioonid) nende tervikut eelkõige. Olen olnud ka varem sama kuiv ja kohati ehk ka kuivem ,kuid siis ei olnud sellist visuaalset massi. Kui varem kippusid "ära kukkuma" õlad ja käed, siis seekord olid need massivsemad kui varem. Ja nagu ka vanameistri kommentaaridest lugeda võisite oli selle aluseks eelkõige vaikne toimetamine keskmine kehakaalulangus 5 kuu peale oli 2 kilo kuus, lõpus vähem ja alguses kui kaaluda ei saanud, olin Ukrainas ja seal kukkus kaal kiiremini, kuid lõpus oli stabiilselt 0,3 kilo nädalas. Kuni lõpuni hoidsin kinni oma harjumuspärasest toitumisest, ilma laadimata ja tühjendamata. Ka soola kogus oli täpselt selline nagu tavapäevadel (sest tean ,et tihti laval higistan sama palju kui paaritunnise trenniga ja tulemuseks on krambid). Hoidsin samuti ka kreatiini kuni võistluspäevani sees ja jõin isegi lava taga süsivesiku ja BCAA segu ,kuhu lisatud kreatiin (ehk siis Amino Rush - uus Fasti toode). Kogu edu eelduseks oli ikkagi põletada enne pekk nii maha kui saab.

Sellist enestunnet lava taga nagu oli enne EMV lavalemineut, olen elus varem korduvalt ka tundnud, kuid väga harva kui saavutan kondistiooni, kus lihase täituvus on selline, et ei ole vaja põhimõtteliselt õieti lava taga pumbatagi. Juba laval poseerides täitub lihas iseesnest ja iga võrdlus võimendab veelgi pilti. Annaks elu veel selliseid võistlusi ,kus vormi ajastamine õnnestub nii hästi ja ma tõesti üle mitme võistluse nautisin laval olekut täielikult - sest teadsin, et olen õigesti talitanud.

Täna tegin viimase jalatrenni kokku ca 3 tundi koos 1 tunnise aeroobsega ja homne viimane trenn on plaanis ka linti võtta - et jääks ka videomeenutus sellest ettevalmistusest. Eks ma video ka räägin pikemalt kuidas ja mismoodi ma kuni viimaste võistluseelsete päevadeni talitasin ja mida tegin teisiti kui varem.

Peaasi on see,et Natalia homme oma viisa kätte saaks, siis oleks kõik häasti ja lähen ka MM positiivselt meelestatult vastu, sest tean et olen kõik endast sõltuva teinud, et tulemus maksimaalne oleks eks aeg näitab kas sellest seekord piisab. Kulturismis on prognoosida raske, sest statistika alusesel on 10 mehest iga aasta 8 uued näod, sega loobun prognoosidest.

Natuke teeb murelikuks grimm - sest palavaga kipub see roheliseks minema ja Indias on 33 -36 kraadi ,seega see saab paras katsumus olema, loodan et ehk siseruumid on ikka konditsionneriga ja lähen võistluspaika varem valmis, et seal panna sobilik toon ja loota, et see kestab võistluse lõpuni.

Proovin tuua vajaliku info jällegi reportaazina teieni ,seega vaadake jooksvalt minu blogi, teen seekord reportaazi siia, sest see on minu selle aasta eesmärk blogis - valmistu koos minuga. Muideks, kes teist valmistus koos minuga ja millisesse vormi olete jõudnud?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Palju ÕNNE Eesti võidu puhul ja vedamist Indiasse MM-le! Vaata, et siis vähemalt medaliga tuled. ;) Vett ja soola! :)

;)

Indias ei ole ma enne ega peale sinuga koos käiku 2003 sattunud ja kuidagi tundub, et India aastad õnnestub vormi tegemine kõige paremini... ;) Loodame, et vähemalt realisserin vormi, siis olen ise rahul ja ehk tuleb seekord ka vääriline koht, kuigi nagu teada issanda loomaaed on suur....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Unustasin mainida, et täna käisin Eesti Fotos Kaupo Kikase juures pildistmas kunstinäituse jaoks mis tuleb MM raames, aniikkreeka skulptuuridest ajaendatud ja peab tunnistama, et väga huvitav kogemus oli ja jään põnevusega ootama pildistamise tulemust.

Peale seda kohtusin ka bodyfitnessi üllatusnaise õpilase Moonikaga ja jonistasime plaani ,kuidas Tallinna maailmakarikaks veel parem vorm lavale tuua.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii töö on tehtud, nüüd on oodata ainult palgapäeva - ja eks paistab mis siis seekord selle töö eest antakse.... ;) Täna oli viimane trenn 3 tundi jällegi tehtud ja samal ajal sai see trenn ka Jürka ja Caspari poolt linti võetud mitme kaamera ja spets valguse ja heliga - loodame selle materiali ka õige pea teieni tuua. Tegin ka viimased vormipildid ja jäin nähtuga rahule, kahjuks ka need pildid jõuavad teieni tõenäoliselt peale võistlust, kuid parem hilja kui mtte kunagi. Hetkel tegin väikse kohvi ja pitsi viskit, mida Liisu mulle peale võistlusi kinkis ja hakkan asju pakkima, hommikul 5.30 äratus, seega pikka pidu ei ole. Enesetunne hea, kaal enne viimast toidukorda 86,3kg, seega hommikul näen ehk 85,6 ära - kuigi öö jääb lühikeseks.

Lendame kõigepealt 7.55 Stokholmi, sealt edasi Frankfurti ja siis edasiMumbai -kohal peaksime olema kohaliku aja järgi 01.35 öösel, seega enne 04 magama ei saa - õnneks meie kell on siis ca keskööl ja ehk õnnestub uinuda. Ja siis ei ole muud kui õhtuseks kaalumiseks ennast kaalu timmida.

Loodan ,et saan ka lennujaamades anda teada meie käekäigust, viimasel hektel meenus ka reisikindlustus ära teha - eriti tervisekindlustus, sest Indiassse ilma selleta minna on paras enestapp...

Seega ärge minge arvutist lähipäevil väga kaugele ja loodan ,teieni tuua uudised otse sündmuskohalt.... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eelinfo siis selline et üle 400 osaleja üle 90 riigi , nii palju pole seal kunagi varem rahvast olnud - ma ei kujuta ette mis "Õhtulehe" rahvajooks selest kujuneb.... ;)

Official Announcement of Mr Universe 2011,Mumbai from November 3rd to 7th

posted on: 29 October, 2011

Mumbai October 24, 2011: Indian Bodybuilding & Fitness Federation (IBBF) had officially announced at a Press Conference for their upcoming event Mr. Universe 2011. Dignitaries present in the conference were Hon. Gen. Secretary of IBBF Mr. Sanjay More, Ganpat Shelar of UTEX, the organizers for Mr. Universe 2011and the contestants participant who is representing Maharastra are Suhas M Khamkar, Ashish Sakharkar, Mandar Chavarkar, Sachin Patil and Deepak K Tripathi.

Indian Body Building & Fitness Federation is the body to host the event for India & Indian youth. Comments the Hon. Gen. Secretary of IBBF Mr. Sanjay More, “it is indeed a very proud moment for us to bring this event to Mumbai once again. Since the first Mr. Universe event in 2003, Indians have become very conscious about Body Building and health. Now our effort is to increase the awareness about building a better and healthier young India.”

Suhas M Khamkar, who has participated in Mr. Universe contest 2011, has already made India proud by winning the title of Mr. India that too seven times, Mr. Asia 2010 and also secured 6th position in Mr. World 2010. He comments that “We need sponsors and supports from corporates to make India more proud on International Arena”. Each bodybuilder needs a minimum expense of Rs. 75000 a month to maintain his muscles and body and to be fit enough to participate in such contest.

Mr. Universe 2011 will be held in Mumbai from November 3rd to 7th. There are more than 400 entries from more than 90 different countries for the contest. Show is organized by Indian Bodybuilding & Fitness Federation. It is the second time that India will be hosting the event for international Title Mr. Universe in Mumbai. First time it was in the year 2003 that India played host to such a reputed and highly rated Global Event. It had put India as a strong country on the international bodybuilding map.

This is 65th Year of this premier body building event. The World Amateur Bodybuilding Championships (formerly IFBB Mr. Universe) is a male bodybuilding contest organized by the International Federation of Bodybuilding & Fitness (IFBB). First it was first held in the year 1959. Since then the event has come a long way, creating a perfect brand enroute. With very strong and stringent anti-doping checks, this title of Mr. Universe is an essential stepping stone for professional body builders today.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii oleme siis otsapidi Stockholmi Arlanada lennuväljal, ca 35 min. uus väljalend Frankfurti. Magasin nagu kott, polnud tunnetki, et MM sõit eks vist 24 korra ajal hakkab sellega harjuma....kui kella poleks siis magaks sisse... Hommikused kaalunumbrid 85,7kg kuna ööjäi lühikeseks 5 tundi und, seega kõik on kontrolli all ja päeval tuleb toit hoida suht maas. Hommikusöök nagu ikka kauss putru - lisasin soola ja võid ja juurde 350ml keefirit + Hera80 + Protein Block segu - see siis magustoidu eest ja valguvajaudse katmiseks. Päeval lennukis valdavalt juurikad ja valk ehk siis liha, munad ja selline kraam.

Järgmine sissekanne esimesel võimalusel. Jääge meie kanalile... ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui Rebane juhtub seda teemat lugema võiks pealkirja blogil ära vahetada - varem sain seda ise teha, kuid see foorum ei tööta päris samamoodi kui vana. Pealkiri oleks MM India - Otserportaaz!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii sain lõpuks otseühenduse ja püstolreporter oon valmis alustama....Jõudsime kohale öösel kell 02.00, siis läks mingi tund enne kui pagasi kätte saime, lihtsalt nii suur lennuk oli (kahekordne), et mul hakkas sellest pagasilindi vaatamisest juba pea ringi käima.... :D Peale seda ootasime õues, et meile takso järgi tuleks, olime koos Uus - Meremaa mehe ja itallastega. Väljas muidugi 28 + kraadi öösel kell 03.00 rahavast oli nii palju lennujaama ees nagu laulupidu algaks - ja seda 04 paiku öösel...

Tuldi järgi - algul oli harjumatu, neil on parempoolne liiklus, tahtsin ,soojenduseks rooli istuda....ja teepeal sõites on oli algul ikka harjumatu kui vasakus reas autod vastu tulid. Linn on juba nagu 2003 aastastki meenus, selline tunne, et oled sattunud prügimäele ja see prügimägi on ilmatu suur - inimesi magab lademes öösel tänavatel ,segamini koerte ja kassidega - Mumbai on kindlasti koht kuhu tuleks tuua tšarterlennuga need inimesed, kes meil virisevad, et riigis on asjad paigast ära - käige siin ära ja jutt muutub... ;) Registreerimiskeskuses tehti kaelakaardid ja edasi sõidutait Hotelli RETREAT. Sõitsime ca 45 min - päeval pidi see ca 1,5 tundi aega võtma - öösel oli selline tunne, et ma ütlesin juba Uus -Meremaa mehele, et varsti oleme tema kodus... :D

Hotell ise on ok - 5 tärni on palju öeldud ,kuid 3 saab ära ega millestki puudus ei ole, ainult kontrollkaalu ei ole veel toodud. Eile sain kaaluda olin ca 87 kilo, varsti ca 3 tunni pärast algab kaalumine. Panin paksult riidesse ja käsisn kõrvalolevas saalis jooksmas 60 min 9,5 km - pole vist lapsest sadik korraga niipalju jooksnud, kuid mõnus oli ja vesi lahmas - peale seda läksin õue - ca ´+35 kraadi ja seal lihtsalt istusin riietega ja vesi jooksis, jooksis...

Hetkel kuivatasin ära ja varsti lähen vaatan kas kaal on saabunud, siis saan edasise taktika valida. Pildimateriali on ka hakkan üle panem.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×