Jump to content
Ott Kiivikas

Ott Kiivikas Fast Team - Tere tulemast Veteranide Spordiliitu", uued "Oti" tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb!

Recommended Posts

Eile treenisin Spartas, et ühe silmaga näha, mis tõstepõrandal toimub. Sealt ka mõned pildid

Eilne päevakangelane Aimar soojendust tegemas

post-22-1300606104_thumb.jpg

president viimaseid soovitusi andmas

post-22-1300606162_thumb.jpg

supertreener Salu koos õpilastega

post-22-1300606209_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

eile oli Kuusnõmmede perest võistlustules pooled vennad Rain ja Aimar (samapalju oli neid lavataga abistamas)

post-22-1300606274_thumb.jpg

eilne ebaõnnemees Tannu (kükis näiteks pandi 160 kilo asemel kogemata kangile 210kg ja mees käis sellega kükkimas...sama kordus ka tõmbes)

post-22-1300606337_thumb.jpg

Käpp oli samuti moraalseks toeks noortele õpilastele

post-22-1300606397_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tannu tõmbetehnika (minuarust on liiga ette vajunud, st et jalg on juba peaaegu sirgeks lükatud ja kangutab seljaga)

post-22-1300606528_thumb.jpg

Raigo ja Hr Salu

post-22-1300606548_thumb.jpg

Aimari viimane tõmbekatse, sellel ajal oli 800 kogusmmaks veel võimalik...

post-22-1300606605_thumb.jpg

NB! Täna on siis suurte meeste päev EMV seega kes saab minge kohapeale Spartasse vaatama, ise kavatsen kindlasti läbi käia ja loodetavasti töötab LIVE ülekanne ka tõrgeteta täna.

Mul on täna aeroobse treeningu päev - teen selle arvatavasti Spartas, et silm peal hoida, mis soojendusruumis toimub

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädalavahetus aeg kokku võtta. Möödus see suuresti EMV jõutõstmise tähe all, küll LIVE ülekannet seadistades ja vaadates ja tehes kõik omalt poolt selleks, et see teoks saaks (eriline tänu tehnilisele poolele hr. kes selle ühendas ja ellu viis). Olin mõlemil päeval ka Spartas kohapeal vaatamas ja kõik huvitavamad katsed sain omasilmaga ära näha.

Kuna sportlik meelelahutus on sportlase üks ettevalmistusetapi osa - sest sealt saad suuresti positiivseid emotsioone, siis arvan ,et selline spordi jälgimine on hädavajalik, et omal kõrvade vahel asi kokku ei jookseks. Eriti hea on minna pärast oma treeningraskusi tõstma, sest need tunduvad selle kõrval mis seal võistlustel tehti lapsemänguna.... ;)

Võtan siis omalt poolt võistluse kokku, kõigepealt tänan Sparta spordiklubi, et nad võõrustasid EMV, tore oli see, et sai Tallinnas vaadata ja ei pidanud kuhugi kohale sõitma. Kindlasti võib öelda, et kui Spartas ei oleks tööl sellist meest nagu Margus Silbaum ,siis vaevalt, et seal see toimunud oleks. Koos Marguse saabumisega saabus Spartasse ka jõutõstmine ja palju võistlejaid oli ka klubi poolt väljas. Samuti väärivad suurt aplausi kettapoisid ja abistav personaal, kellele langes rasksute tõstmises kõige suurem koormus. Sügav kummardus.... :D

Mis siis silma jäi - eelkõige see, et Eesti jõutõstmise tase on tõusuteel ja et see ei püsi 1 ega 2 mehe õlgadel, vaid noori tuleb peale. Vaadake absoluudi 3 esimese mehe vanust (Alex, Aimar ja Siim) rääkimata sellest, et ei võistlenud või ei saanud jätkata (Raigo, Sagor ja seal on rida noori, kes rühivad jõudsalt edasi). Peaasi, kui juuniorte east täiskavanute sekka minek ei kujuneks valulikuks (töö, eraelu jne.)

Esimese päeva kangelane oli vaieldamatult Aimar - kahju, et teda saatis ebaõnn, kõigis kolmes tõsteviisis ei realiseerinud ta ära kolme katset nagu õnnestus peakonkurendil Alexil. Riputati ju absoluudi kuld suhtleiselt kindlalt juba enne võistlust Aimarile kaela, ainuke kes nii ei arvanud oli Alex ja kasutas taganttuleja eelise ära. Fakt on see, et Aimaril on hetkel rohkem jõudu sees kui tema lõpptulemuses kajastus.

Alex - uskumatu noormees. Võitles igal katsel lõpuni ja näitas oma sisu kõik 9 katset õnnestusid....eriti muljetavaldav oli muidugi kükk 355kg alla 100 kilosena. Peaasi, et noormehel motivatsiooni ja võimalusi on edasi treenida ja võistelda ei tea mis sealt tulevikus veel tulla võib....

Hirsnik - iga võistlusega järjest paremaid tulemusi näidanud, kükis tegi selge edasimineku kui suudab ka surumises seda teha tõuseb kindlasti wilksi arvestuses 3 sisse.

Kaido Leesmann - minu jaoks uskumatu 300 kilo kükkinud (ja seda nii ,et ma ei ole kordagi trennis näinud, et see mees tõmbaks või kükiks...) surumine ei läinud kindlasti ootuspäraselt 260 ei ole Kaido tulemus ehk läks seda energiat nii võistluste korralduse kui küki peale ära, igal juhul andis küva lahingu oma kaalukategooria meestele Raaper ja Vaherile - viimane tegi ka väga stabiilse soorituse ja eriti hästi tuli surumine välja 240kg. Raaper muidugi näitas taganttuleja eelist ja võitis tänu 330 kilosele tõmbele viimasel katsel.

Siim - suur mees ja astub igal võistlusel suurte sammudega edasi. Täna realiseeris Siim ennast küll 100%. Maksimum tulemuses talle Eestis praegu vastast ei ole, kuid küll ta leiab neid laiast maailmast. Maailma tipuni on siiski veel astuda kogusumaas vähemalt 100 kilo, kuid küll ta sinna jõuab, sest omavahel öeldes pole ta trenni õieti teinudki (paar aastat see ei ole mingi staaz). Siimu keskendumine ja esinemist on alati hea vaadata - publik selle pärast saal itulebki.

See et ma teistest ei kirjuta ei tähenda, et ma nende tulemusi ei hindaks - iga osavõtja on juba läbi osalemise spordis teeninud ära tunnustuse!!!

Tänud ilusa nädalavahetuse eest, peale vaatamist tegin samas ka kardioseansi ja tunnike lendas nagu 10 min soojendust saadud emotsioonide najal... :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nädala esimene tööpäev on jõudnud õhtusse. Päev oli väga tihe ja täis kohtumisi, paljud neist seotud kulturismiga. Päeval käisime koos Hr. Viloga Solarise keskuses klassiklaise kulturismi MM asju kokku leppimas - see on nö in protsess. Alles see oli kui rääkisime, et 4 aasta pärast korraldame MM ja pool aastakest veel ja oodatud maiusapala kulturismisõprade jaoks ongi käes.

Peale seda käsisn Revalist läbi ja vaatasime üle Reval - Cupiga seotud asjad. Kutsun siinkohal üles ka võistlejaid veel aktiivsemalt registreerima, hetkeseisuga on ca 17 võistlejat - kuid usun, et paljud teevad oma registreerimise viimasel minutil nagu alati....Kui võimalik tehke seda juba homme (ott@kulturism.ee saatke oma sünnikuupäev ja aasta, ees ja perekonnanimi ja kategooria kus soovite võistleda, selle leiate uudiste alt võistlusjuhendist).

Ootan kindlasti ka Tartu rahvast võistlema - Imre aja oma jüngrid kohale.... :D

Peale seda tegin Revalis trenni - tegin käsi 15 sed seeriad, läks päris hästi sain ikka raskust juurde panna võrreldes varasemate 15 st seeriatega võrreldes.

Õhtul tegime Girl Poweriga Kalev SPA -s toidulisandite presentatsiooni. Sai mõned pildid ka tehtud samuti on mul EMV jõutõstmisest veel mõned lavatagused pildid, mille loodan lähiajal üles panna.

Hr. Sarge võttis ühendust ja küsis võimalust teha ühistreening - loomulikult ei ole mul selle vastu midagi ja loodetavasti saab see reede õhtul teoks, kuid sellest juba siis kui see tehtud saab ja jäädvustatud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Point on selles, et kui suudetakse ehitada selline suur spordihoone kooli tarbeks, võiks juba eelarvesse ka normaalse inventari panna, kasvõi see väike ruum, selle sisutamine ei oleks väga kallis, sinna ei pea ju jooksuradasid muretsema, sest joosta ja aeroobset saab teha kõrvalasuval platsil. See on nagu mõttekoht, samas on paljude koolide saalid läinud ka väga heasse korda võrreldes nõuka ajaga.

VMGs oli punase maja keldris vanasti täiesti korralik jõusaal, nendel piltidel paistab üks si.anikerdis kahjuks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
VMGs oli punase maja keldris vanasti täiesti korralik jõusaal, nendel piltidel paistab üks si.anikerdis kahjuks.

Ma selles vanas jõusaalis ei ole käinud, küll ajasin palli taga välisväljakul. Usun, et aja küsimus kui jõusaali ka paremaks teevad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisan nimekirja REVAL CUPIL registreerunute kohta. Eriti on oodatud noored kulturistid, sest nende päralt on tulevik....

Reval Cup 2011 kulturismis ja bodyfitnessis.

Noored algajad kulturism

Marko Mölder

Noored edasijõudnud kulturism

Rainer Neemsalu

Siim Jürgenstein

Juuniorid algajad kulturism

Risto Pajust

Siim Kelner

Nikolai Divonin

Juuniorid edasijõudnud kulturism

Anton Ostroglazov

Jevgeni Kuzmin

Siim Veri

Timo Noot

Juuniorid algajad bodyfitness

Liis Kristiin

Naised bodyfitness algajad

Marju Järvela

Naised bodyfitness edasijõudnud

Mehed klassikaline kulturism algajad

Vahur Korka

Rodion Popov

Mehed klassikaline kulturism edasijõudnud

Marti Taru

Janar Rückenberg

Mehed kulturism algajad

Mehed kulturism edasijõudnud

Nikolai Kornõshev

Deniss Novgorodski

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ott, kui pikad sul pausid olid, kui tegid 105 ga 4x15?

Mõtlesin, et proovin, kui rinna korda saan. Ma tegin 5x10 100ga ja siis kohe otsa 5x10 110ga (100 jäi liiga kergeks ja lisasin), pausid 1 minut.

Hiljem lisasin iga nädal 10 kg ja vähendasin 1 korduse võrra, seeriaid jäi ikka 10:). Päris karmiks läks seal 180 juures, kus tegin 10x3, viimases kahes seerias aidati kergelt viimast kordust. Raskuste suurenedes pausid ka suurenesid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere Ott

Vaatasin teie treeningu Marekuga läbi ning meenus see HydroIso. Kasutasid seda? Kui jah siis kuidas kommenteerid?

Ott muidugi võib öelda, et ta söötis sellega oma kassi aga olgem ausad, miks Otil jõunäitajad kasvavad ja ta nii optimistlikult ringi keksib? Selge see, et kass sööb silku edasi ja Ott ISO-t. :D

post-7375-1300821149_thumb.jpg

Muudetud kasutaja Bonsuna poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ott muidugi võib öelda, et ta söötis sellega oma kassi aga olgem ausad, miks Otil jõunäitajad kasvavad ja ta nii optimistlikult ringi keksib? Selge see, et kass sööb silku edasi ja Ott ISO-t. :D

hahaha! ma ei tea miks, aga mulle tundub miskipärast kohutavalt naljakas kujutluspilt sellest, kuidas oti kass kuulekalt oma toidukausist valgupulbrit nosib...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
hahaha! ma ei tea miks, aga mulle tundub miskipärast kohutavalt naljakas kujutluspilt sellest, kuidas oti kass kuulekalt oma toidukausist valgupulbrit nosib...

Ma olen kassidele shoksi maitselist valgujooki andnud, limpsisid nagu poleks homset :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Tere Ott

Vaatasin teie treeningu Marekuga läbi ning meenus see HydroIso. Kasutasid seda? Kui jah siis kuidas kommenteerid?

Käisin ka eelmine nädal Tallinnas ja tahtsin Otilt välja pressida, et "tunnista üles- sellepärast sa 90 kgga prantsuse surumist teed ja kasvama hakkasidki, et laksad hydroisot". Ott aga ei tunnistanud.

No see oli muidugi nali. Ükski valgupulber või üldse toiduLISAND pole mingi imerohi ja neile mingeid "maagilisi" omadusi külge riputada on vaid puhas Promo suure P-ga. Inimesed muidugi on naiivsed.

Minuteada ootab see tünn siiani ekspertiisi. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ott, kui pikad sul pausid olid, kui tegid 105 ga 4x15?

Mõtlesin, et proovin, kui rinna korda saan. Ma tegin 5x10 100ga ja siis kohe otsa 5x10 110ga (100 jäi liiga kergeks ja lisasin), pausid 1 minut.

Hiljem lisasin iga nädal 10 kg ja vähendasin 1 korduse võrra, seeriaid jäi ikka 10:). Päris karmiks läks seal 180 juures, kus tegin 10x3, viimases kahes seerias aidati kergelt viimast kordust. Raskuste suurenedes pausid ka suurenesid.

Paus seeria vahel on 2.30 - 3min mitte pikem. 10 pealt 15 peale minna on oluline vahe ja eriti hakkab mõjuma just 4 seerias, st .esimesed 3 peavad tulema kindla varuga, siis on tõenäolin et 4 seeria ära tuleb. Sa oled eelkõige madalate seeriatega harjunud ja sealt minna 15 peale üle, on algul ikka selline tunne, et pumpd rinna puruks.... :D Aga proovi ja anna teada, praegu on siisnki parim tulemus Rückil kes tegi 110kg 3x15 ja 4 sett 14 kordust, samade pausidega. Ma ei kahtlegi, et on inimesi kes selle üle teevad, kuid oluline on just ühesuguse ajalimiidi kasutamine, see on see, mis paljude jaoks saab ületamatuks, st. toimub kukkumine, lihas jookseb lihtsalt nii kinni, et enam ei suru....

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hydroiso seisab siiani murgas suletuna - lihtsalt jooksmist on palju olnud ja ei ole olnud aega ekspertiisi viia... :D Mind huvitab selles segus ainult üks asi kas toode on 100% hüdrolüüsitud (olgu öeldud, et hüdrolüüs võtab tavaliselt toite maitseomadused maha ja toodet on väga keeruline saada hea maitsega - kui ta on väga hea maitsega, siis seaksin ma kahtluse alla hüdrolüüsi astme selles tootes), olgu ka öeldud, et hüdrolüüsitud valk on tunduvalt kallim kui tavaline vadaku konsentraat toorainena, see on teine kahtlne asi selle toote juures. Kui aga 100% hüdrolüüsitud toote hind on sama piltlikult mis tavalisel vadaku konsentraadil, siis tundub see kahtlane....

Ma tegelikult olen suhteliselt laisk uutete toodete proovija, seda enam mis puutub uusi firmasid (mitte et tooteid ei võiks olla toimivad, vaid ikkagi see, et kui on pidev dopingukontrolli vajadus, siis ei ole mõtet paljude toodetega ekspereminteerida, ma ei pea silmas ka valgu baasil tooteid, eelkige spetsiaal tooteid, mis on mõeldud kindlal eesärgil, kas ergutav vms toime).´

Kindlasti olete joonud ka 100% mahla sisaldavaid tooteid, milles toormahal sisaldus on 10-20%..... :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ott, kas EKV-l on ainutl see Jan Tana grimm lubatud või tohib muud ka kasutada?

Täna toimub EKFL juhatuse koosolek ja arutame ka seda teemat - annan teada esimesel võimalusel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma usun, et praegu süstisid foorumi kasutajatesse ühe suure koguse uudishimu. On siis ikka tegemist sellise tootega, mida väidetakse, siis on vist isegi tegelasi, kes on nõus maksma, et adekvaatne ekspertiisi tulemus saada.

Üks mis kindel, kui asi käsile võtta, siis tuleb toode spetsialistide kätte uurima anda ja sellekohane dokument pärast väljastada, et ei oleks soigumist, umbes et Ott võltsis tulemusi.

Mina südamest loodan, et leiad selle aja, et kasutajad saaksid oma uudishimu rahuldada.

Olenevalt siis tulemusest, kas me kõik koos plaksutame käsi, või mis veel huvitavam, kui sisu ei vasta tegelikkusele, oi oi mis siis küll saama hakkab :D :D :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Täna toimub EKFL juhatuse koosolek ja arutame ka seda teemat - annan teada esimesel võimalusel.

Kui lubada kahte, siis kaotavad need, kes Dream Tani EI kasuta. Kui lubada Dream Tan-i, siis kaotavad just need, kel on lootust osaleda rahvusvahelistel IFBB võistlustel, kus Jan Tana hetkel kohustuslik (puudub ju testikogemus). Ausalt öeldes on see Jan Tana väga pretensioonikas grimm ja minu ettepanek oleks, et üldse ei hakataks muude grimmide kasutamist kaalumagi seni, kuni rahvusvaheliselt on kohustuslik Jan Tana ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui lubada kahte, siis kaotavad need, kes Jan Tanat EI kasuta. Kui lubada Dream Tan-i, siis kaotavad need, kel on lootust osaleda rahvusvahelistel IFBB võistlustel, kus Jan Tana hetkel kohustuslik (puudub ju testikogemus). Ausalt öeldes on see Jan Tana väga pretensioonikas grimm ja minu ettepanek oleks, et üldse ei hakataks muude grimmide kasutamist kaalumagi seni, kuni rahvusvaheliselt on kohustuslik Jan Tana ...

Tegelikult on IFBB kohustuslik ainult kuivgrimm, sõltumata tootjafirmast kasutati ka Pro Tani jne. kuid olen ka veendunud, et kui JAN Tana õigesti peale kanda, siis see toon on keha värvile kõige loomulikum.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×