Jump to content
RainKuusnõmm

Team KOOVIT

Recommended Posts

Täna oli selja ja käte päev, tegin trenni maailmameistriga...oli alles raske :D peale jõutõmmet oli kett suht maas. Kaal oli ka täna hommikul mega madal toitumine nädalavahetusel kipub lahjaks jääma. kaal siis 77,3kg nädalasees keskelt läbi 79kg. Trenn ise oli hea ja lihastunnetus okei. Kui nii edasi trenni teha siis ehk kevadel pilt ka täitsa enamvähem :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pole ka midagi siia ammu kirjutanud, aga ega pole ka erilist midagi toimunud.

Trenni olen teinud kuda juhtub , kuna selline väsimus on koguaeg sees ja ei ole lihtsalt aega õppekõrvalt jõusaali rabama minna, üritan kuidagi ülepärva käia aga ega ka sellest midagi erilist pole välja tulnud. Kaal seisab pingsalt 81 peal, aga hetkel ei ole kavatsustki rasvasemaks minna lasta, pigem ikka võtta lihase arvelt juurde, eks jaanuarist kavatsen tihedamini tegema hakata et 1-2 võistlust enne praktika kuivamist ära teha, nimelt jaanuaris politsei omad ja siis veebruari peaks ka rootsis toimuma politsei sõprus võistlus kuid too ei ole nii kindel. Üritan seekord võistleda 83 ja seal teha samad tulemused mis eelenvatel aastatel kõrgemates kaaludes, kükk iseenest peaks tulema, teistes alades ei ole nii kindel, kuna mida olen märganud et kükk ei lähe nii kiirelt kehast minema kui surumise vorm. Viimati kui tegin kükki 18 okt siis peale 3 nädalast pausi oli 200 suhteliselt lihtne, siis hea trenni puhul peaks 250 samakaaluga rauas olema.

Homme peab juba soome sõitma , väike nädalane koolitus soomlastega, ja seal ikka üritan ka kaalu ja vormi hoida. Kahjuks saab magada praeguse seisuga vaid ca 3 tundi, aga millegipärast olen juba harjunud sellega, et pole hullu , eks seal laevas hakkab see korralik tiksumine.

Aga hääd õõd kõigile kes unetud pole

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

teine trenn juba tehtud ja see siis jalgadele.homme puhkus.mõnd aega teen trennid kergemad.täna proovisin kükki,mida ei ole juba tõsiselt kaua teinud.kang ei olnud raske ja oleks võinud suuremategi raskustega teha kuid tegin vaid 125kiloga.

peale seda proovisin sparta uut hack kükki,võrreldes vanaga on väga hea kuigi raskustega samuti ei teinud.

siis ette sirutused istudes ning 2pealihasele ka kaks harjutust.kõhuli jalgade tõsted ja kangiga kummardused.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Õla ja rinna trenn tehtud. tunne väga hea. Kaal oli peale trenni 79,5kg Täna alustasin trenni õlaga kuna seda vaja veidi järele aidata:)

Ps! Tiimi liikmed, võtke tiimi hooajalõpu peole kaasa kõik sel aastal korjatud medalid ja karikad, et saaks ära teha pildi!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eile toimus team KOOVITi hooaja lõpupidu.Hooaeg oli suurepärane ja medaleid tuli palju.Taavi enda sõnul on see alles suure asja algus ning loorberitele puhkama ei saa jääda.Järgmisel hooajal teeb ta aga nooretele ruumi.Uue aasta plaanid on enam vähem juba paigas,kes võistleb kevadhooajal,kes sügisel,kas siis jõutõstmises või kulturismis,miks mitte ka fitness5 või athletic fitness.Eks igaüks kirjutab oma blogis lähemalt oma plaanidest.

hooaeg 2011

0921171911f85e.jpg

Taavi Koovit

fitnessfive Tartu etapi I

EMV IMM klassikaline kulturism +180cm II ning abs III

klassikalise kulturismi MM I koht kategoorias -180cm

Jüri Leinvald

eesti lahtised MV narvas NAC ,kategooria1 I koht ning absoluudi I koht

läti lahtised MV riias NAC,kategooria1 III koht

baltimaade lahtised MV NAC,kategooria1 III koht

Laura Reisalu

EMV IMM bodyfitness -163cm IV koht

Priit Paakspuu

politsei mv jõutõstmises -90kg I koht

EMV jõutõstmises -93kg I koht , abs V ning võistkondlik II

SELL mängud ,jõutõstmine,-93kg I koht

EMV IMM kulturism -85kg,III koht

sisekaitse akadeemia surumisvõistlused, -83kg I koht

Gunnar Kuusnõmm

EMV lamades surumises ,-66kg I koht , abs IV koht ning võistkondlik III koht

Rain Kuusnõmm

EMV jõutõstmises ,-83kg II koht ,võistkondlik IIkoht

põhjamaade mv ,kulturism -70kg II koht

EMV IMM ,klassikaline kulturism -171cm II koht abs 8. koht

klassikalise kulturismi MM ,kategooria -168cm 7.koht

Raigo Kuusnõmm

reval cup ,algajad kulturism I koht ja abs II koht

põhjamaade mv,kulturism -80kg III koht

EMV IMM,kulturism -85kg I koht ,abs IV koht

klassikalise kulturismi MM ,kategooria -171cm 5.koht

Aimar Kuusnõmm

tallinna karikavõistlused jõutõstmises,juuniorid II koht

EMV jõutõstmises,-83kg I koht,abs II koht ning võistkondlik II koht

EMV lamades surumises ,juuniorid -83kg I koht,abs III koht

mehed -83kg I koht ,võistkondlik III koht

Sulev,Taavi,Fred

092118091b72bb.jpg

0921182937bd06.jpg

täname kõiki ,kes peole tulid ning suur suur tänu kõigile toetajatele ja fännidele!!!

Muudetud kasutaja RainKuusnõmm poolt
  • Upvote 2

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

teine raskem jalatrenn seljataga nüüd.tegin eelmine kord aimariga koos kükki ja läksin ilma sidemeteta 155kg-ni millega tegin 6x

siis sealt edasi sidusin endale sidemed kergelt ning 185kg ,korduseid ei mäletagi enam kuid viimane raskus oli 205kg, mille ka ära kükkisin

võistlustulemusest puudu veel 35kg :) aegajalt kavatsen kükkidagi sidemetega kuna plaanis ikkagi kevadel võistleda ka jõutõstmises.aga see tulevik.kuna endal varustust ei ole tõstmiseks siis aimar lubas enda omasid laenata.tal endal kevadel plaan väheke rasva põletada

täna tegin samuti kükki,155kg seekord tegin 8x ja ilma sidemeteta.siis sel uuel jalatressil tegin 8sased seeriad ja tõusva raskusega

siis ettesirutused istudes ning 2pealihasele ning säärele ka .

peale trenni whey+

kaal ka järgi andnud nüüd,esimesed nädalad olid ikka ulmed,täitmatu tunne oli :P

liituge facebookis ka meie teami fännilehega!asi on küll uus aga täieneb lähiajal... toitumiskavad,personaal trennid saad team.koovit@gmail.com !!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

nii minul ka täna oli kolmas trenn järjest, kuna esmaspäevast hakkas puhkust ja nüüd selline tunne, et energiat üle siis otsustasin , et teen kolm trenni järjest ja üks vaba ja jälle kolm järjest. kus juures üle trenni on jala trenn.

esmaspäevane trenn oli väga raske, kuna reedel oli väike tiimi pidu ja sai pinged maha lastud siis oli ennast üpris raske sundida. aga see eest eilne ja tänane trenn juba super. trenn käib hetkel nii raskuste kui korduste peale.. eesmärk siiski lihas massi töstmine.

keha kaal hommikuti 71,6 ja toidu lisandiks hera 80

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii jällegi mõned trennid mõõdas. Kaal püsib 79-80 juures. Eks kevadel saab korra pekikihi maha kui ilmad soojemaks minema hakkavad :lol:

Trennid on olnud väga head ja peale igat trenni ikka päris laip. Kuna 2012 muutub vist juuniorite vanusepiirang kuni 23le siis tuleb nüüd täiega teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

täna andsin kaigastele valu,ikka kükk esimene harjutus ning suutsin end jälle üllatada.seekord tegin135x6 155x6 175x3 :) 15kilo veel puudu parimast saavutusest.kükkida praegu meeldib igatahes.

teise harjutusena tegin hackkükki,raskust kuskil 110kilo ketastena ja 8sased seeriad

siis istudes jalasirutused ette tõusva raksusega

2pealihasele kangiga kumamrdused ette ja kõhuli trenaz.

sis veel säärelihasele kaks harjutust,

peale trenni whey+

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Järge mõõda siin mitu trenni jälle tehtud.. tulemused aina paranevad aga mitte nii jöudsasti kui ise tahaks. Aga see on normaalne. Trenne teen hetkel ikka 6 korda nädalas ja iga 3 trenni tagant puhke päev. Hetkel igastahes mingit üle treenituse tunnet veel ei ole aga kui tuleb eks siis tuleb puhke päevi võtta!

Natuke tänasest trennist ka, täna oli nn raske jalatrenn alustasin kakspea lihasest, edasi läks kükkimiseks ja suuremad numbrid sealt 155kgx6 ja 165kgx3. Peale seda jõutõmme kitsalt 155kgx 4. Juurde veel pumpavad harjutused nelipealihasele kui ka kakspealihasele. Kõhulihaseid täna ei teinud kuna need eilsest veel väga valusad:D

Homme siis tuleb rinna trenn peale mida lähen saarde. Kindlasti külastan ka Salu ja teen paar trenni ka tema juures. Hea vaheldus

Toidu lisandiks endiselt Hera80 ja kaalu number näitab hommikuti 71,6 Jaanuari alguses tulevad mõned hetke vormi pildid ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tänane päev oli viimane tööpäev enne puhkust .puhkuse ajal saan rahulikult trennile keskenduda.päev algas muidugi "hästi" kui tegin 7.45 silmad lahti ja mõtlesin,et kas täna on see päev, kus saab magada või peab tööle minema :D kahjuks oli see viimane varjant ja haarasin kähku kapist kohupiima ja tööle ära.pidin 8saks juba kohal olema.

Tööl ei läinud ka muidgi hästi.üks tõstukijuht suutis mingi suure kopaga mulle vastu selga sõita nii, et nahk marraskil on.Tundub esilagul ,et midagi tõsist ei ole....õnneks,ehamtus oli küll korralik.....selline huvitav päev täna siis :)

trenn ka tehtud,tegin lailihast +käed

alustasin kangiga alakohu vastu tõmmetega,siis plokil allatõmbed laialt,istudes alakõhuvastu ja uue t-kangiga lõpetuseks mõned seeriad.

triitsale tegin laubapurustajat kangiga,plokil tagurpidi haardega

lõpetuseks kõht

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jõulud läbi ja trennid lähevad edasi.Ega pole vahele ka midagi jätnud ja seaks pole ka söönud-viimasel ajal väga levinud väljend :D

jõuludel olin Saaremaal,tegin õlatrenni Jaan Salu saalis.Tänud talle ,et tegi saali meie pärst lahti laupäeval.Kuigi nendel sel päeval niiõelda trennipäeva polnud seal.

Täna Tallinnas tagasi ja ka trenn tehtud.Kükkisin täna ja plaan oli 175x3 ületada.Tahtsin Aimarile kükis pähe teha aga mõtetu üritus :D nüüd pean pizza välja tegema talle veel.Mina kükksin 180kg x3 aga Aimar kasutas vanat-head tagantulija eelist ja tegi 6korda :D :D

Teise harjutusena hackkükk ja siis kangiga väljaasted.

Kakspealihasele ka 1 harjutus ja kõht ning säärelihas

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×