Jump to content
happy

probleem kõhuga peale 2 sünnitust!

Recommended Posts

Tere!

Olen hädas oma kõhuga.Sünnitasin 5kuud tagasi teise lapse ja kui peale esimest last tõmbas kõhuke kenasti 4kuuga tagasi,siis vaatan,et nüüd tuleb arvestada topelt ajaga ja tuleb ennast ka liigutama hakata,sest niisama ei saa enam midagi.

Kõige rohkem häirib kõhu ülemine osa,mis jääb nabast kõrgemale.See osa nagu punnitaks ettepoole ja sellist asja pole mina varem näinud :lol: ning lisaks on sangad,mida mu kehal pole kunagi olnud.

Kui heaks varjandiks peate hularõnga kasutamist ja kui tihti ja palju korraga seda teha tuleks?Lisaks olen teinud neid harjutusi:

1.

2.

Olen lugenud kuskilt,et just kõhulihased on see piirkond,mis harjub väga kiiresti ühe ja sama trenniga ära.Kui pikalt võiks ühte ja sama treeningkava kasutada?Mitu seerijat ühes kavas kasutada ja mitu harjutust korraga teha?

Püüan toituda võimalikult tervislikult aga eks on ka minul libastumisi.

Jalutan 2tundi ja 2 päeval nädalas rulluisutan pool tundi jutti normaalses tempos.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Et Sa teaksid...

Sünnitus on see tegur, mis võib muuta kõhu lõplikult teistsuguseks. Nimelt rasedus võib rebestada kõhulihased keskelt pooleks, mis on tegelikult absoluutselt sage juhtum ja just see takistabki täielikult endise kõhu saavutamise.

Kuid kindlasti erinevad treeningud aitavad kaasa, hoiab lihased toonuses :lol: Hularõngas on üleüldse meeldiv ja mõjub tervele torsole, kui hakata tegema kõhulihasteharjutusi, siis erinevaid variante proovida kindlasti. Mõjub nii kaua, kuni tunned pinget, ehk tavaliselt harjub ja väsib aju enne kui lihas ära.

Erinevaid harjutusi leiad ka siit:

Siiski ennekõike naudi elu :P Ja Sa pead uhke olema enda laste üle ;)

Meeldivat treenimist!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×