kristen. 8 Report post Posted June 12, 2011 Olen juba umbes 9 kuud jõusaalis käinud ja olulist arengut on näha olnud kätes,seljas,jalgades, õlgades kuid keha on siiski suht peenike, tahakski teada mida tuleks teha et seda laiemaks saaks ehitada. Muide toitun kuskil 5-6 korda päevas. Praegune kaal 84 pikkust 182 ja vanust 18 Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted June 12, 2011 Raskete vabaraskustega harjutustega läheb ikka pikapeale keskelt ka laiemaks, ma naudiks just kitsust, kuni on Share this post Link to post Share on other sites
lifter 1 Report post Posted June 12, 2011 (edited) Raskete vabaraskustega harjutustega läheb ikka pikapeale keskelt ka laiemaks, ma naudiks just kitsust, kuni on Ma naudiks ka seda. Visuaalselt on kitsas keskkoht alati ilusam.Teemaalgataja võiks visata pildi sellest, mida peab üldse kitsaks. Edited June 12, 2011 by lifter Share this post Link to post Share on other sites
kristen. 8 Report post Posted June 12, 2011 Ma naudiks ka seda. Visuaalselt on kitsas keskkoht alati ilusam.Teemaalgataja võiks visata pildi sellest, mida peab üldse kitsaks.saab tehtud Share this post Link to post Share on other sites
xintoc 0 Report post Posted July 31, 2011 Pikkust on sul nii vähe, et kohe kui süsikaid rohkem tarbima hakata ja natuke väänelda, siis kauaks seda peenet keskkohta ei eksisteeri. Share this post Link to post Share on other sites