Jump to content
matjusm

Glükoosamiini allergia?

Recommended Posts

Tahaks veidi nõu küsida ning uurida kas ehk on kellegil veel olnud mingi sarnane kogemus:

Hakkasin mõnda aega tagasi (6 kuud või nii) kasutama glükosamiini. Esimene purk mida endale hankisin oli Glükosamiin HCL (tootja MyProtein- selle firma tooteid Eestis ei müüda). Sellega oli kõik ilusti kuid siis veidi aja pärast hakkas purk otsa saama ja hankisin uue. Sellel uuel Glükosamiinil oli aga üks erinevus- ta oli tehtud koorikloomadest ja purgil oli hoiatus et võibolla ei sobi inimestele kellel on koorikloomade allergia. Kuna ma väga suur meretoidu sõber pole siis mul polnud õrna aimugi kas mul on see allergia või mitte. Igal juhul enne kui vana purk otsa sai otsustasin seda uut proovida ning mul hakkasid huultele tekkima rebendid ja nahk hakkas sealt maha kooruma. Lugesin netist et see pole küll tavaline allergia näht kuid see võib allergilisele reaktsioonile viidata.

Igal juhul sel hetkel ma ei teinud veel seda järeldust, see tuli hiljem. Mõne aja pärast aga otsustasin vana purgi tühjaks süüa ja samal ajal ka huuleprobleemid taandusid. Kui vana purk oli tühjaks söödus läksin jälle uuele kooriklooma põhisele Glükosamiinile ja huuleprobleemid tulid tagasi, otsustasin sellega taas pausi teha ja jälle huuleprobleemid taandusid.

Midagi muud minu dieedis või elustiilis pole samal ajal muutunud nii et ma ei oska siit muud järeldada kui et ma vist olen selles Glükosamiinis oleva kooriklooma vastu allergiline. Kas see võib olla põhjus kirjeldatud nähtusele ning kas keegi on veel midagi sarnast kogenud?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Käi arsti juurest läbi ja tee allergiatestid ära. Saad suhteliselt kiiresti teada millistele asjadele oled allergiline ja mille vastu mitte.

Alles oli üks sõber, kes kolis uue naisega kokku kellel kass. Aevastas ja isegi ninast tuli verd. Allergiat polevat tal kunagi olnud. Minu soovitusel käis arsti juures ära ning oligi Kassikarvade allergia. Niiet jah.

Allergiat võivad areneda ka aja möödudes. Mõnel kaovad ära, mõnel tekivad uued juurde. Seega ei või kunagi päris kindel olla.

Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×