tonn999 3 Report post Posted January 6, 2008 (edited) 1. sega haare2. pöidla lukk3. magneesium4. on olemas sellised paelad mis käivad ümber kangi ja saad siduda ümber kangi Nagu enne mainiti, siis ei ole mõtet ennast hellitada kergete raskuste ajal - see teeb pikas perspektiivis ainult halba. Seega 4-jas võiks alguses välja jääda! Edited January 6, 2008 by tonn999 Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 6, 2008 Lisaks eelmistele postitustele: ei mingeid kindaid ega rihmu! Treeni käsi. Käsi tugevaks ei saa, kui rauaga kokku ei puutu. Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Y 0 Report post Posted January 6, 2008 Mina ilma magneesiumita ei saa küll korralikku raskust tõsta, mis piisavalt koormaks. Võibolla kuskil 70% tavalisest. Kui talki kasutama hakkasin, siis igatahes pole haardega enam ühtki korda probleeme olnud. Share this post Link to post Share on other sites
ristokru 0 Report post Posted January 6, 2008 Aga kuidas treenida siis haaret? Share this post Link to post Share on other sites
Gunnar 0 Report post Posted January 6, 2008 Mingeid rihmu pole vaja.Kui käed higistavad siis kasuta Magneesiumit. Share this post Link to post Share on other sites
rinaldo 0 Report post Posted January 6, 2008 Ma treenin haaret mingite vedrude kokku surumise ja jõutõmbega. Kasutan tavalist haaret nii kaua kui jaksan ja siis edasi kasutan segahaaret.160 kg juures hakkas segahaardega ära libisema. Pean hakkama jälle käsivarsi treenima.. Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 6, 2008 Käte treeninguks võib kasutada spetsiaalseid harjutusi ja loomulikku trenni - harjutusi, kus käed saavad koormuse. Spetsiaalsed harjutused: rippumine, kangide-hantlite-ketastega kõndmine/seismine, ketaste näpistamine, harjutused igasuguste spetsiaalsete "gripperitega", ajalehe (või millegi sarnase) tükkideks rebimine jne jne. Samuti oleks hea, kui käed saaksid su tavapärase trenni ajal koormust. Üks väga hea harjutus on kangiga õlakehitused. Seejuures pead rasket kangi kätega hoidma (nagu jõutõmbe puhul). Alusta suhteliselt kerge raskusega ja iga nädal lisa 2.5-5 kilo, käed arenevad sul trapetsiga kaasa. Ühesõnaga treeni rohkem kangiga, mitte masinatega, siis käed harjuvad ära. Tee jõutõmmet, kangi tõmbeid vastu kõhtu, õlakehitusi ja lisaks veel rippumist ja ketastega kõndimist näiteks. Kui rauaga kogu aeg kokku ei puutu, siis käsi tugevaks ei saagi. Share this post Link to post Share on other sites
ristokru 0 Report post Posted January 7, 2008 (edited) Käte treeninguks võib kasutada spetsiaalseid harjutusi ja loomulikku trenni - harjutusi, kus käed saavad koormuse. Spetsiaalsed harjutused: rippumine, kangide-hantlite-ketastega kõndmine/seismine, ketaste näpistamine, harjutused igasuguste spetsiaalsete "gripperitega", ajalehe (või millegi sarnase) tükkideks rebimine jne jne. Samuti oleks hea, kui käed saaksid su tavapärase trenni ajal koormust. Üks väga hea harjutus on kangiga õlakehitused. Seejuures pead rasket kangi kätega hoidma (nagu jõutõmbe puhul). Alusta suhteliselt kerge raskusega ja iga nädal lisa 2.5-5 kilo, käed arenevad sul trapetsiga kaasa. Ühesõnaga treeni rohkem kangiga, mitte masinatega, siis käed harjuvad ära. Tee jõutõmmet, kangi tõmbeid vastu kõhtu, õlakehitusi ja lisaks veel rippumist ja ketastega kõndimist näiteks. Kui rauaga kogu aeg kokku ei puutu, siis käsi tugevaks ei saagi.Kas oleks õige teha jõutõmmet peopesad all või üleval, või kuidas tugevam haare?kangi tõmbeid vastu kõhtu-neid jõuan nt. teha Ei libise käest. Edited January 7, 2008 by ristokru Share this post Link to post Share on other sites
tonn999 3 Report post Posted January 7, 2008 Kas oleks õige teha jõutõmmet peopesad all või üleval, või kuidas tugevam haare?kangi tõmbeid vastu kõhtu-neid jõuan nt. teha Ei libise käest.segahaare!!! vasak peal ja parem all! Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted January 7, 2008 Kas oleks õige teha jõutõmmet peopesad all või üleval, või kuidas tugevam haare?kangi tõmbeid vastu kõhtu-neid jõuan nt. teha Ei libise käest.Jõutõmbe puhul kindlasti segahaare, vastu kõhtu tõmmete puhul kasutan mina pealthaaret, nii on mugavam. Nende alttõmmete puhul on raskused ju väiksemad kui jõutõmbel, seda jõuad ikka hoida. Share this post Link to post Share on other sites
Infinity 0 Report post Posted November 19, 2008 ET kas oleks mõtekas osta randmesidemed, kuna tunnen, et mõnda harjutust tehes ei jõua käed vajalikku raskust tõsta. Oskab keegi äkki midagi siis soovitada kah. Share this post Link to post Share on other sites
Ahto112 0 Report post Posted November 19, 2008 Ega nad halba ei tee kui suur raskus kätel on, sest nad soendavad ja toetavad rannet väga hästi. Ise kasutan neid väga edukalt suurtel raskustel rinnalt surumisel. Ise kasutan neid Elastic Wrist Wraps-e ja need on ka fitnessi poes ja on üsna head... Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted November 19, 2008 Ega nad halba ei tee kui suur raskus kätel on, sest nad soendavad ja toetavad rannet väga hästi. Ise kasutan neid väga edukalt suurtel raskustel rinnalt surumisel. Ise kasutan neid Elastic Wrist Wraps-e ja need on ka fitnessi poes ja on üsna head...Ilmselt pidas teemaalgataja silmas ikkagi randmerihmasid, mitte randmesidemeid. Jutt oli tõmbest ju! Share this post Link to post Share on other sites
Traks 0 Report post Posted November 20, 2008 Tõsterihmad leiad siithttp://powerman.ee/index.php?go=products&a...7&act_pr=23Head randmesidemedhttp://powerman.ee/index.php?go=products&a...&act_pr=272 Share this post Link to post Share on other sites
Infinity 0 Report post Posted November 21, 2008 (edited) Minu viga, mõtlesin jah tõsterihmasid. EI hakka uut teemat tegema, aga mida teevad randmesidemed? Edited November 21, 2008 by Infinity Share this post Link to post Share on other sites
naissfeiss 0 Report post Posted November 21, 2008 Mina isiklikult ei soovitaks neid kasutada. Kui sul on haare nõrk, pead sa haaret tugevamaks treenima, näiteks kasvõi enda jaoks raskete raskustega jõutõmbe tegemine treenib haaret. Randmerihm hoiab raskust sinu eest ja osa koormusest randmetele läheb kaotsi. Soovitan treenida keha terviklikult tugevaks, et sa jõuad päriselt ka neid raskusi tõsta, mitte jättes osasi lülisi nõrgemaks.See on minu arvamus, ise tead kui teed teisiti. Soovitan lihtsalt mõelda nende mõtekuse üle. Share this post Link to post Share on other sites
Siim Rast 15 Report post Posted November 21, 2008 Mina ostsin rihmade asemel magneesiumi ning ei kahetse, treenib ka haaret, kuid just väldib ära libisemist. Share this post Link to post Share on other sites
T6nu69 0 Report post Posted November 21, 2008 Mina ostsin rihmade asemel magneesiumi ning ei kahetse, treenib ka haaret, kuid just väldib ära libisemist.Magneesium on jah hea. Share this post Link to post Share on other sites
Traks 0 Report post Posted November 21, 2008 Minu viga, mõtlesin jah tõsterihmasid. EI hakka uut teemat tegema, aga mida teevad randmesidemed?Randmesidemed toestavad rannet kui sa surud näiteks suurt raskust. Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted November 21, 2008 No kui tõesti haarde tugevus takistab arengut, siis võiks ju rihmad vahest appi võtta. Samas pole kindlasti mõtet neid liiga palju kasutada, muidu käsivars jääbki nõrgaks.Ma kunagi tegin ka endale mingist vööst tõsterihmad, aga pole neid ammu kasutanud. Kui kangi käes hästi hoida ei jõua, kasutan segahaaret. Viimasel ajal on küll jõutõmbega probleemid. Aga kui vähegi saan, siis loodan magneesiumiga hakkama saada ja rihmasid mitte kasutada. Eks järgmine nädal näeb, kas magneesium aitab. Mõni muidugi ütleb, et rihmad aitavad näiteks selga treenides lihasele keskenduda, ei pea haarde pärast muretsema jne ja saab kasutada suuremaid raskuseid. Ega laval olles ei huvita kedagi, kuidas sa selle vormi said aga no ma ei tea...Ma pakun et pole mõtet asja liiga tehnikaspordiks ka ajada, aga samas pole ma ka vb kõige säravam pirnike kulturismilambis Share this post Link to post Share on other sites
JACKO 10 Report post Posted November 22, 2008 Mina küll kasutan ja kasutavad ka paljud teised. Magneesium ikka ei aita, kui raskused päris suured, eriti kui tegemist jõutsükliga. Ikka näpud ei jõua kinni hoida. Share this post Link to post Share on other sites
Infinity 0 Report post Posted November 23, 2008 Mis asi on magneesium? otsisin foorumist, aga tulid mingid toidu artiklid jms. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted November 23, 2008 Mina küll kasutan ja kasutavad ka paljud teised. Magneesium ikka ei aita, kui raskused päris suured, eriti kui tegemist jõutsükliga. Ikka näpud ei jõua kinni hoida.Kasutasin. Enamus seeriaid ilma rihmadeta, rihmad peale viimase ponnistava seeria jaoks, kui 110 % on kavas ette n2htud . Share this post Link to post Share on other sites
Ahto112 0 Report post Posted November 23, 2008 http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=426 Share this post Link to post Share on other sites
bulldog 0 Report post Posted November 26, 2008 rihmad on küll toredad aga äkki siiski keskenduks rihmade ja vööde ja igasugu muude "abirataste" kasutamise asemel nõrkade kohtade treenimisele Share this post Link to post Share on other sites