kriskoix 0 Report post Posted January 6, 2003 On siin selliseid vendi ka , kes 50 kg ketta ühe käe sõrmede vahel üles tõstavad? või siis mõlema käe sõrmede vahele üks ja väike jalutuskäik... Usun, et on - seepärast ka selline küsimus, et mis harjutusi soovitate sõrmedega haarde tugevdamiseks (selleks ei pea nüüd küll jõusaalis käima, aga siiski.. ) Eesmärk pole nagu see kinessi mees kaardipakke pooleks rebida, lihtsalt puhas huvi! Share this post Link to post Share on other sites
madis 0 Report post Posted January 6, 2003 50 ketast küll sõrmede vahel ei hoia, 25 on teine asi..Head harjutused sõrmede treenimiseks:- aja peale ketta hoidmine (võta aega ja kasuta sama ketast, siis tunned ka arengut)- biitseps nagu hantliga aga hantli asemel võtad kettal servast. Hullult hakkab sõrmedele- randmetreening- gripper - aga selle peab netist tellima, poe omad on mõttetud Share this post Link to post Share on other sites
Sten 0 Report post Posted January 6, 2003 Suht omapärane küsimus, aga ma lugesin, et mingi palli (pehme tennisepalli) nätsutamine pidi mõjuma. Ei tea ise, pole proovinud, aga sina võit proovida. Share this post Link to post Share on other sites
madis 0 Report post Posted January 6, 2003 ... on see tennisepalli nätsutamine. Amplituud liiga väike ja koormus ebaühtlane. Pigem juba praeguse ilmaga õues kitti nätsutada Share this post Link to post Share on other sites
Guest bohemianrhapsody Report post Posted January 6, 2003 Rippumist proovi ka Share this post Link to post Share on other sites
kriskoix 0 Report post Posted January 10, 2003 Ja selline küsimus veel lisaks, et kas see 50kg ketastega käimine on rammumehe võistlustel ka sees olnud? olen nagu kuulnud midagi. Share this post Link to post Share on other sites
lihas 0 Report post Posted January 26, 2003 kas see pigistamise asi on hea (nagu näpitsad noh). peaks treenima rannet, käsivart? Share this post Link to post Share on other sites
Guest bohemianrhapsody Report post Posted January 26, 2003 Niipalju kui mina olen aru saanud, siis treenib see käsivart ja teeb haaret tugevamaks. Randmest ei tea ma midagi. Share this post Link to post Share on other sites
Biits 0 Report post Posted January 26, 2003 Küsimus Bohemianrhapsodyle!! Mis lihastega liigutad rannet? Kui näitex õlavarre2pealihasega lähendad käsivart õlavarrele, siis käsivarrelihastega teed sa mida? millest sõltub haarde tugevus (mis lihastest)? see pole negatiivse tooniga kirjutatud, lihtsalt, mõtle . Share this post Link to post Share on other sites
Guest bohemianrhapsody Report post Posted January 26, 2003 Nüüd on selge :-) Danke schön! Share this post Link to post Share on other sites
erxs11 0 Report post Posted February 21, 2005 Tervist. Selline probleem on, et jõutõmmet tehes väsivad randmed väga kiirelt ära. Lisasin jõutõmbe alles hiljuti kavva aga randmed ei kannata raskusi välja. Tunnen, et seljas on jõudu veel küll, aga haare kaob ära ja seetõttu pean tegema kergemate raskustega. On kellelgi veel sama probleem ja kas keegi oskab mõne lahenduse välja pakkuda?Tänud. Share this post Link to post Share on other sites
eints 0 Report post Posted February 21, 2005 Nõrkade randmete puhul on lahendus: tõsterihmad.Muidugi võid ka randme treeningule rohkem tähelepanu pöörata, et neid spetsiaalselt tugevdada. Share this post Link to post Share on other sites
bohemianrhapsody 9 Report post Posted February 21, 2005 Treeni käsivarsi rohkem. Jõutõmmet tee kergete raskustega ja puhta tehnikaga, eriti veel kui alles oled hakanud seda tegema.Endal oli sama probleem, siis tegin farmers walki ketastega. Kettad kätte ja mööda saali ringi jalutama kuni sõrmed ei hoia ketast kinni Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted February 21, 2005 Just, eraldi peaks treenima ka randmeid nii alt ja pealthaardes nii kangi kui hantlidega nii istudes kui seistes seljatagant. Teiseks on haare tugevam kui peopesad on vastastiku, sel juhul tuleks iga seeria vahetada käsi, et ei tekiks ühepoolset arengut. Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted April 9, 2007 Kuidas oleks veel võimalusi sõrmi tugevaks treenida peale sõrmetugevdajate, sest kui ma teen traktorit, allatõmbeid trenazööril või jõutõmmet, siis sõrmed tahavad ära libiseda, ei jõua kinni hoida. Share this post Link to post Share on other sites
rait83 26 Report post Posted April 9, 2007 Sul on pole lihtsalt sõmed veel harjunud ja arvatavasti ka randmepainutajad on nõrgad. Võid treenida eraldi rannet, või näiteks proovida peale trenni rippumist. See peaks ikka juurde andma ma arvan. Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted April 9, 2007 Kuidas oleks veel võimalusi sõrmi tugevaks treenida peale sõrmetugevdajate, sest kui ma teen traktorit, allatõmbeid trenazööril või jõutõmmet, siis sõrmed tahavad ära libiseda, ei jõua kinni hoida.Kasuta rihmasid kui ei jõua hoida. Share this post Link to post Share on other sites
halfbeer 0 Report post Posted April 9, 2007 Üks võimalus on kettaste käes hoidmine ainult sõrmeotste abil. Share this post Link to post Share on other sites
teras 0 Report post Posted April 9, 2007 kas sa magneesiumit kasutad? kui ei siis hakka kasutama, minul aitas igastahes. muidugi ei tohi ära unustada ka randmete trenni. Share this post Link to post Share on other sites
Gunnar 0 Report post Posted April 9, 2007 Kasuta rihmasid kui ei jõua hoida.ei soovita sidemeid kasutada,muidu ei saa sa kunagi sõrmi tugevaks. Share this post Link to post Share on other sites
intsu007 0 Report post Posted April 9, 2007 (edited) Kuskilt pole saada sõrmetugevdajaid olen igalt poolt otsinud, ainus koht kust saada on kettler, sellised siis http://www.bensport.ee/?id=102&sf_7=LI..._id=644#content Käisin küsimas, öeldi et pole juba müügil ammu olnud Edited April 9, 2007 by intsu007 Share this post Link to post Share on other sites
-aron- 0 Report post Posted April 9, 2007 Kuskilt pole saada sõrmetugevdajaid olen igalt poolt otsinud, ainus koht kust saada on kettler, sellised siis http://www.bensport.ee/?id=102&sf_7=LI..._id=644#content Käisin küsimas, öeldi et pole juba müügil ammu olnud Powermanis täitsa saadaval. Share this post Link to post Share on other sites
maza 0 Report post Posted April 9, 2007 Vaatad kasvõi kuhugi pudi padi poodi,sealt saad alguseks võibolla midagi.Mina sain näiteks Pärnust jessi poest 2tk=25 eek.Ajavad asja ilusti ära,praegu veel... Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted April 9, 2007 unusta need krt rihmad ära, ja tegele randmetega. Tee talupoja kõndi või nagu Hr Murumets - ripu ! Share this post Link to post Share on other sites
Flex250 0 Report post Posted April 9, 2007 Kasuta rihmasid kui ei jõua hoida.ei soovita sidemeid kasutada,muidu ei saa sa kunagi sõrmi tugevaks.misasja sa kirjutasid? ega kui rihmu kasutada siis jah ei saa sõrmi tugevaks. aga mis sidemed sõrmedele veel? Share this post Link to post Share on other sites