Milehigh 2 Report post Posted August 10, 2011 Ta ei teinud üldse aeroobset, ta kasutas festivalidel narkootikume, võimalik kaasa sündinud südame defekt, kasutas treni , test, clenbuterol,metaani ja räägitakse et sai saunas infrakti.Ei imesta üldse, kõik need kokku ja tulemus oligi selline. Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted August 10, 2011 Ta ei teinud üldse aeroobset, ta kasutas festivalidel narkootikume, võimalik kaasa sündinud südame defekt, kasutas treni , test, clenbuterol,metaani ja räägitakse et sai saunas infrakti.Ei imesta üldse, kõik need kokku ja tulemus oligi selline.Huvitav, sellise kompoti kohta polegi tal eriti kickazz füüsiline vorm ju. Share this post Link to post Share on other sites
realreal 1 Report post Posted August 10, 2011 (edited) Trüki googlesse zyzz before and after ja siis mõtle uuesti Foorumites räägitakse zyzz tarvitab sterosi, aga on ta seda ise kunagi öelnud või lihtsalt inimesed spekuleerivad.//lampi sattusin sellisele saidile http://zyzzcentral.com/2011/05/11/who-is-zyzz/nojh Aga siiski tema toimetusi oli tore netis jälgida ja ta oli paljudele motiks Edited August 10, 2011 by realreal Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 10, 2011 Huvitav, sellise kompoti kohta polegi tal eriti kickazz füüsiline vorm ju.Et amfi pealt peaks parem vorm tulema või Enamus ei kasvata ka steroidide pealt midagi väga erilist. Geneetilised eeldused, metoodika ja higi on ikka väga olulised.Südamele pani laksu mõni kõvem stimulant ma arvan. Kokaiin näiteks. Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted August 10, 2011 "how can you ask if she is hot when zyzz is dead? " Share this post Link to post Share on other sites
realreal 1 Report post Posted August 10, 2011 Et amfi pealt peaks parem vorm tulema või Enamus ei kasvata ka steroidide pealt midagi väga erilist. Geneetilised eeldused, metoodika ja higi on ikka väga olulised.Südamele pani laksu mõni kõvem stimulant ma arvan. Kokaiin näiteks.Ma ei taha väga uskuda, et ta Tais narkootikume tarvitas, kuna seal riigis on päris karmid seadused selle koha pealt. Muidugi seda ei saa nüüd välistada, aga siiski Taisse minnakse rohkem teiste asjade pärast. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted August 10, 2011 Ma ei taha väga uskuda, et ta Tais narkootikume tarvitas, kuna seal riigis on päris karmid seadused selle koha pealt. Muidugi seda ei saa nüüd välistada, aga siiski Taisse minnakse rohkem teiste asjade pärast.Lapsprostituudid ja odavad steroidid:D? Share this post Link to post Share on other sites
Milehigh 2 Report post Posted August 11, 2011 Lapsprostituudid ja odavad steroidid:D?Negged! Share this post Link to post Share on other sites
batmannu 22 Report post Posted August 16, 2011 Juu talle siis meeldisid tai saunad RIP ZYZZ.. bb.com misc on tema jama alates tema surmast kõriauguni täis :/ Share this post Link to post Share on other sites
Carlsson 0 Report post Posted August 23, 2011 (edited) Zyzz pole surnud.Zyzz teeb jälle trolli internetile... Pealegi ta on hea sõber prankster miljardär David Alkiga. Matustele ei lastud lähedasi sõpru, keegi pole (seal surnuaias kus ta maeti) ta hauda leidnud. Facebookis on ta osad lähedased öelnud juba ,et ta on elus.Zyzzil on käsil suur teleprojekt mille valmistumine hetkel käib. Käivad spekulatsioonid, et käivad Jersey Shorei 6 hooaja võtted kus ta juba osaleb. Edited August 23, 2011 by Carlsson Share this post Link to post Share on other sites
Will 0 Report post Posted August 23, 2011 Naljakas on näha inimesi veel, kes seda ei usu. Varsti on juba kuu aega möödas, võiks nagu juba aru saada Mees, ma tean et raske on seda endale tunnistada, aga Zyzz on läinud.Igasugu väited, et ta veel elus on, on kinnitamata ja absurdsed. Samal ajal kui kõik väited tema surma kohta on kinnitatud ja tõestusega. Ja ära arva, et ma ütlen seda sellepärast et ma ei ole kogu materjaliga tutvunud. Olen ja tean, mis jutud liiguvad. Share this post Link to post Share on other sites