Jump to content
andero12

Surumiskangi ehitamine.

Recommended Posts

Tervist mehed!. Olukord selline, et ehitame sõpradega keldrisse jõusaali. Eelarve on vääga kitsas, ja oleks vaja hädasti soetada endale surumiskang. Pärast läbimõtlemist otsustasime see ise ehitada. Raskused oleksid plekkveljed . Aga pole kahjuks leidnud kangi, mis hoiaks seda raskust stabiilselt. Küsimus teile, et mida te soovitaksite kangi kasutamises. Kas olgu see mõni kõvem toru vms. Ei oska ise ka nüüd välja tuua variante, kust leida tugevast materjalist kang. Samas kui kellegil leidub maal vms mingi tugevast rauast kang, siis andke teada. Elan tartus.

aitähh ette.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Variant on nt selline, et võtate parajalt pika raudlati (et velgi ikka mahuks), määrate ära max hoide laiuse ja teete sinna kõrvale piirded(keevitate) et veljed keskele ei vajuks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kunagi käis ka siit foorumist läbi selline lahendus, et ehituspoest tuleb osta korraliku läbimõõduga keermelatt ja siis teatud maale mõlemale otsa keevitatatkse/tinutatakse mutrid, et raskused keskele ei vajuks. Kinnihoidmise kohad tuleb siis ainult loomulikult ära lihvida või midagi ümber mässida, et käsi ei vigastaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×