Jump to content
marjasha

Kodus treenimise intensiivsus

Recommended Posts

Ei ole päris sellesisulist teemat leidnud, seega teen uue. Olen beebiga kodus, teen ka kodus trenni, enne last sai ilusti ühe jutiga tunnike jõusaali tehtud, nüüd vaja ka temale tähelepanu pöörata, seega jäävad vahepeal pikemad pausid sisse harjutustele. Kuidas selline kaootilisus tulemust mõjutab? Rasvapõletuse pärast ei muretse, sest teen iga päev 1-1,5 tunniseid jalutuskäike- ehk siis kiirkõnd vankriga, loodan, et mõjub sama tõhusalt, kui vanasti kepikõnd. Veel ütlen, et ei tee neid asju järjest- jõutrenni üritan jätta hommikupoolsesse aega- saan tunni-paari jooksul oma põhiharjutused tehtud, kõndima pärastlõunal, nii et mingisugust ülekoormust ei tohiks ehk tekkida, saan vahepeal korralikult süüa ja puhata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kindlasti olesk parem kõik harjutused jutti ära teha, kui keha/lihased soojad. Aga kui beebi tõttu jäävad vahed sisse, ega siis midagi teha ei ole. Lõpuks on kõige tähtsam, et harjutused üldse tehtud saaksid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aeroobika rasvapõletusele on pausid isegi head... 2x30 min aeglast sörki 20 min puhkusega põletab rohkem kui 60 min täpselt samasugust.

Jõutrennile kehtivad muidugi teised põhimõtted, aga ega pausid mingi traagika pole siingi.Närvisüsteem puhkab hästi välja vahepeal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kera on ka vorm :rolleyes:

[/quote

Proovisin, mis ma proovisin, aga päris keraks ei õnnestunud ennast muuta, rohkem nagu ruubiku-kuubikuks ;) aga nali naljaks, tegelikult pole hullu midagi. Arvestades asjaolu, et pool rasedusest pluss veel 3 kuud peale lapse sündi ei saanud keh®a eriti liigutamist, siis läks mul isegi hästi + 14 kg, millest nüüdseks 9 kg läinud, kaalunumber polegi oluline, peaasi, et varsti vaataks peeglist sama pilt vastu, mis aasta tagasi ja vanad teksad uuesti jalga läheksid :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×