Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 Täna tähistab oma 38 sünnipäeva Eesti kulturismi elav legend Marek Morozov! Marek on kulturismifännide südamesse pugenud just oma enneolematute vabakavadega (ta on julgelt väites postmodernistliku kulturismi rajaja.... ). Soovime sel tähtsal päeval maestrole palju õnne ja tugevat tervist ja seda, et ta ka juba lähinädalatel rõõmustaks kulturismifänne juba EKV lavalaudadel. (Loomulikult kui ta täna laadima ei kuku)Üks minu lemmikpilte temast - ja tema loomingust (täna on ju naljapäev, ärgem unustagem...ma loodan Marek ,et sa minu peale pahane ei ole, ma lihtsalt ei saa, see pilt meeldib mulle väga). Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Bulletproof 2 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 Palju õnne ja ka nalja talle tänasesse päeva! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Laura Reisalu 2 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 Palju - palju õnne ja miljon kallistust! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
timo116 0 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 Palju õnne Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MikroToitaine 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 (muudetud) Palju Õnne Muudetud Aprill 1, 2011 kasutaja MikroToitaine poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Gold 1 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 Palju Õnne Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kimber 5 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 Palju õnne Marek!Ole tugev! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Paul.K. 3 Teavita postitusest Postitas Aprill 1, 2011 Õnne ! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides