Jump to content
Muscle Fitness

M&F Kevad 2011 ja Kevad 2011 – juba müügil!

Recommended Posts

Kevadnumbrist leiad:

MUSCLE&FITNESS KEVAD 2011

RANNAKUNINGAVORM VAID KOLME KUUGA - „kõik ühes“ treeningu ja toitumiskava: painduvus, võimsus ja tugevus, suurus ja vastupidavus. Saad mitte ainult vapustavalt vinge keha, vaid jaksu ka päev läbi rannas võrku taguda või surfata ja muljet avaldada! Täiuslik tulemus!

EESTI TEGIJAD: KEVIN „THE PITBULL“ RENNO – täiskontakt! 2010 aasta Eesti parim võitlussportlane ja kahekordne Muay Thai ja kikkpoksi maailmameister.

GLADIAATORID. VERI JA LIIV – karm elu filmilinal ja võtteplatsil. Tosin osatäitjat ja dublanti muudeti vaid kuuga gladiaatoriks! Võimatu? Või siiski... Kui tahad treenida nagu Spartacus, siis see treeningkava on sulle paras väljakutse!

TREENI KODUS: Jalad korda! Sa kuulud nende hulka, kes on arvamusel, et kodus treenides võimsaid jalgu ei saa? Ilmselt muudad nüüd oma arvamust. Koduse jalatrenni põhialused.

SMITHI MASINA TUND. Surumised, tõmbed, kükid, väljaasted, harjutused triitsepsitele ja biitsepsitele – Smithi masinal saab teha neid kõiki harjutusi nii püsti, kaldes kui ka lamades.

Loe veel: ainevahetuse kuuendast käigust, õlavöö tugevdamisest ja vigastuste vältimisest, immuunsust parandav toiduvalik. Lisaks traditsioonilised treeningu ja toitumise töövihikud.

Silmailu: Olga Smirnova, Fitness Modell Estonia 2010.

HERS KEVAD 2011

Millal veel, kui mitte kevade alguses tuleb võtta ette IDEAALSE KEHAVORMI KIIRKURSUS. On käes see aeg, mil võid oma talvemantli ja paksud kampsunid õhemate riiete vastu vahetada. Väike probleem? Peites oma keha kõik need talvekuud paksude riiete all, jätsid treenimise veidi unarusse või talveunne? Sellepärast me siin olemegi, RANNAVORMI TEEJUHT näpuvahel! 20 lehekülge rasvapõletusest ja keha vormimisest! Kui tahad lisa - treeni kodus, võttes appi kummituub või pall. Viimase lihvi ideaalsele kehale annavad rinna ja õlgade spetsiaalsed treeningkavad. Ja nii saabki sinust RANNAKUNINGANNA. Kas pole ahvatlev ettepanek?

Loe kevadnumbrist veel: jooga treeningpallil, seljata kevadväsimus, jooga treeningpallil, põletikude poolt ja vastu. Traditsioonilised treeningu ja toitumise töövihikud.

ERI: treening raseduse ajal. KÖÖGINURK: salatid hõrgu ampsuga.

post-22353-1300352647_thumb.jpg

post-22353-1300352687_thumb.jpg

Muudetud kasutaja Muscle Fitness poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga asjalikud ajakirjad mõlemad! Kindlasti tasub noortel spordihuvilistel endale kõik numbrid muretseda! Palju kasulikku infot kogu eluks! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×