Jump to content
matjusm

Jõutõmme ja klassikaline tõstmine

Recommended Posts

Tekkis üks küsimus:

Olen hakanud aina rohkem ja rohkem klassikalise tõstmisega tegelema kuid samas pole "traditsioonilisi" jõusaali harjutusi ka välja jätnud. Kuna klassika hõlmab päris palju tõstmist põrandalt (lisaks teen ka vahest kergete raskustega sirgete jalgadega tõmmet), siis olen rasket jõutõmmet hakanud vähem tegema kuid samas ei tahaks seda ka täielikult kavast välja jätta.

Ehk et oleks soov säilitada (ning ehk ka tõsta kuid see pole prioriteet) jõutõmbe jõu numbreid kuid kuna raske jõutõmme on väga nõudlik harjutus ja pärast seda enam naljalt korralikke rinnalevõtte ei tee, siis ei tahaks seda väga tihti teha. Seni olen teinud rasket (90+% max'ist) jõutõmmet iga kahe nädala tagant kuid mõtlesin et ehk saaks ka vähem tihedalt läbi et rohkem klassikale keskenduda kuid samas kaotamata ka selles jõudu.

Oskab keegi soovitada mis võiks olla jõutõmbe treeningsagedus kui mul on sellised plaanid ja eesmärgid? Iga 3, või isegi 4 nädala tagant?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui tahad max. jõudu arendada, siis tee selle 90% raskusega näiteks 3x2, pausid 5 min ja sellest piisab. Ei pea ennast ära väsitama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×