sopsti 0 Report post Posted February 14, 2011 Hea vastaja,Palun Teil osaleda Tallinna ülikooli psühholoogia magistritöö uurimuses, mis käsitleb täiskasvanute tervisekontrollikeset ja tervisekäitumisega seonduvaid aspekte. Antud uurimuse tulemusi saab rakendada psühholoogias ja meditsiinis nõustamisteenuse arendamiseks. Teie panus selles on väga oluline ning olen tänulik, kui leiaksite aega (~10 minutit), et täita anonüümne küsimustik.UURIMUSE LINK VEEBIKESKKONNAS: http://www.eformular.com/hedylaidre/tervis...trollikese.htmlOlen väga tänulik Teie panuse ja abi eest!Hedy LaidrePsühholoogia magistrant Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted February 15, 2011 vastatud ja kulus kindlasti vähem kui 10 mintsa vastamiseks Share this post Link to post Share on other sites
Alexander Andrusenko 52 Report post Posted February 15, 2011 Hakkasin vastama, aga jätsin pooleli. Miks teil paljud küsimused mitmekordselt korduvad? Ma ei kujuta ette, kuidas te niiviisi korjatud andmete peal statistikat teete. Tõenöoliselt peate pooled küsimused välja viskama enne, kui mingeid vähegi mõistlikke statistilisi tulemusi saada tahate. Võib-olla on see mingi psühholoogiline trikk, mida ma ei tea - et üritatakse pommitada erinevalt sõnastatud samaväärsete küsimustega ja siis vaadatakse, kas inimene vastas samamoodi või mitte. Ei kujuta ette.. Share this post Link to post Share on other sites
jaagok 0 Report post Posted February 15, 2011 Täitsin ära. Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted February 15, 2011 Aless, ära mõtle nii palju vaid vasta Share this post Link to post Share on other sites
AlanBStard 126 Report post Posted February 15, 2011 Võib-olla on see mingi psühholoogiline trikk, mida ma ei tea - et üritatakse pommitada erinevalt sõnastatud samaväärsete küsimustega ja siis vaadatakse, kas inimene vastas samamoodi või mitte. Ei kujuta ette..Ma arvan et see. Share this post Link to post Share on other sites
viki667 13 Report post Posted February 15, 2011 tehtud Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted February 15, 2011 Ma arvan et see.Põhimõtteliselt õigus. AGA seda ei tehta mitte vastaja "kontrollimiseks" või "kavaldamiseks" vaid selleks, et hiljem aru saada, mis sõnastusega küsimus millist arusaama kõige paremini mõõdab. Et edaspidi oleks võimalik vähem küsimusi küsida:) Share this post Link to post Share on other sites
kalmer87 6 Report post Posted February 15, 2011 (edited) Täitsin ka ära, loodan et on abi! Edited February 15, 2011 by kalmer87 Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted February 15, 2011 Aga muidugi palju õnne sellisele valimimoodustamisele. (kriitikaks kah siis natuke) Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted February 15, 2011 täidetud, ehkki pean tunnistama, et nii mõnedki küsimused olid keeruliselt mõistetavad või kordasid eelmist küsimust. kuid edu sellegipoolest. Share this post Link to post Share on other sites
kellumoosu 0 Report post Posted February 15, 2011 Mina tegin ka ära Ainult, et üks asi jäi silma. Kui minu sõbranna sarnasel teemal uurimistöö tegi, siis üks blokk nendest küsimustest oli tal sõna-sõnalt sama... ? Share this post Link to post Share on other sites
smack 2 Report post Posted February 15, 2011 Kas ma kommi saan, kui ära vastan? Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted February 16, 2011 Kas ma kommi saan, kui ära vastan? Tänu saad... Mina tegin ka ära Ainult, et üks asi jäi silma. Kui minu sõbranna sarnasel teemal uurimistöö tegi, siis üks blokk nendest küsimustest oli tal sõna-sõnalt sama... ?Kui küsimus on hästi sõnastatud ja toetab mingi uurimuse eesmärki, siis miks teda muuta. Mulle igastahes meeldis. Tahtsin endale ka kopeerida Eks ta moodusta oma valimit nii nagu tema süda lustib. Mis see teie mure on? Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted February 16, 2011 Kahtlen, kas antud "täiskasvanute tervisekasvatuse" uuringus on siit foorumist linkides inimesed sellisena ka ära toodud... Kui on, siis minu vabandused, aga kahtlustan, et seda esitatakse ikkagi kui mingis mõttes "ülpopulatsiooni uuringut". Share this post Link to post Share on other sites
fortuna.9 0 Report post Posted February 16, 2011 Kui aus olla siis küsitlus ei meeldinud kohe üldse aga vastatud ta sai. Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted February 17, 2011 Kui aus olla siis küsitlus ei meeldinud kohe üldse aga vastatud ta sai. Valusad küsimused... Eks ta ole... Share this post Link to post Share on other sites
GKevin 0 Report post Posted March 2, 2011 Valusad küsimused... Eks ta ole... said väga haiget neid vastates? Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted March 7, 2011 said väga haiget neid vastates?Mina ei kurtnud, et küsimused ei meeldi... Share this post Link to post Share on other sites
Silja992 3 Report post Posted January 25, 2012 mis sest, et pea aasta hiljem, aga sai ka vastatud Share this post Link to post Share on other sites
TomiP 5 Report post Posted January 5, 2013 Huvi pärast tegin ka ära, vaatasin, kui valusad küsimused olid, nagu paljud siin rääkisid Share this post Link to post Share on other sites