Cross 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2004 Selline küsimus, et ma kaalun 80 kilo ja olen 172 cm pikk, olen veidi üle kaaluline, käin jõusaalis teist kuud, hakkasin võtma kreatiini ja Lemónit, Üritan toituda regulaarselt ja väldin rasvast toitu... sellest tuleb selline küsimus et ega pole sellist võimalust et ma hakkan veel kaalust juurde võtma? Kas see rawsv mis mul on kaob ära või on vaja teha selleks eraldi trenni (jooksmine)? Kuidas ma saaks välja arvutada palju ja millal ma pean mida sööma?Ette tänades... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Axer 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2004 Kirjuta siia otsingusse toitumine või dieet ja sa leiad väga palju infot, sellest on siin liiga palju räägitud ja vaevalt keegi uuesti ümberkirjutada viitsib Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
akaimar 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2004 Mina ei näe põhjust, miks sa peaksid peale teist kuud juba kreatiini ja valku tarbima. Kui soovid oma kehakaalu alandada, siis vaata oma toitumine üle. Eelkõige õhtune süsivesikute tarbimine. Valk ja valk koos kreatiiniga on justnimelt massi lisamiseks.Mina olen tõenäoliselt sinuga võrreldes kõhna, kuid just süsivesikute tarbimise reguleerimisega olen oma kehakaalu kõikumist kõige selgemini eristanud. Valku tarbin lisaks seetõttu, et oma lihasmassi suurendada. Varem arvasin, et olen liiga kõhna, kuid kui avastasin et õhtune kartuli, riisi või makaronide liigne tarbimine hakkab vähehaaval nö "halba" kehakaalu tõstma, jätsin nende nö üledoseerimise kohemaid. Nüüd teen eriti trennijärgsetel õhtutel kana- või kalkuni toite. Kaal on stabiilne. Süsivesikute tarbimise jätan päeva esimesse poole ja trennieelsetesse tundidesse. Soovitan Sul lisaaineid tarbima hakata alles siis kui tunned et tavapärasest treeningust ei tule enam piisavat arengut. Mida parem naturaalne baas on all, seda parem. Võibolla avastad 6 kuu pärast, et sul ei olegi mõtet tarbida toidulisandeid, sest sul ei ole eesmärki. Toidulisandid jäägu edasijõudnutele. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Cross 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 26, 2004 No ma tahan massi lihaste arvelt! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides