Jump to content
airmax27

Hüdrolüüsitud kaseiin.

Recommended Posts

Tekkis huvi, mis teeb hüdrolüüsitud kaseiinist nii kalli toote, kas selle imendumiskiirus või miski muu? Kaseiin on ju tuntud, kui väga aeglase imendumisega valk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakuks et seda teeb fakt, et vadak on juustutööstuse jääk, millest lahti saamiseks kunagi peale maksti, kaseiini jaoks aga peab piima sisse ostma ja seda siis töötlema hakkama?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pakuks et seda teeb fakt, et vadak on juustutööstuse jääk, millest lahti saamiseks kunagi peale maksti, kaseiini jaoks aga peab piima sisse ostma ja seda siis töötlema hakkama?

Aga huvitav, kas selle imendumine on kiirem, kui hüdrolüüsitud vadakul?

Leidsin, et myprotein.co.uk pakub seda ja hind pea 60 eurot kilo. Informatsiooniks on nad sinna pannud, et see on kõige kiirema imendumisega valk, mis hetkel olemas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiirel guugeldamisel leidsin päris mitu artiklit, mis rääkisid hüdrolüüsi mehhanismi keerukusest, sellest ilmselgelt ka kallis hind, ning paremast adsorptsioonist organismis.

(...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kiirel guugeldamisel leidsin päris mitu artiklit, mis rääkisid hüdrolüüsi mehhanismi keerukusest, sellest ilmselgelt ka kallis hind, ning paremast adsorptsioonist organismis.

(...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...)

Tegemist siis hetkel kõige kiiremini imenduva valguga, mis sobib eriti hästi peale trenni aga hind peaaegu 60 eurot kilo :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tegemist siis hetkel kõige kiiremini imenduva valguga, mis sobib eriti hästi peale trenni aga hind peaaegu 60 eurot kilo :huh:

Sa pole tähele pannud, et päris paljude toodete kirjelduses on "kõige kiirem", "parim", "puhtaim" jne!? :o

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sa pole tähele pannud, et päris paljude toodete kirjelduses on "kõige kiirem", "parim", "puhtaim" jne!? :huh:

Loomulikult kiidab iga firma oma toodangut :o Aga tavaliselt teevad seda need, kes mixivad mingi toote kokku ja väidavad et leidsid mingi supervalemi, mis töötab paremini kui teiste sarnased tooted. Kui sa müüd mingit toodet puhtal kujul siis pole vist eriti mõtet väita, et su toode on parem, kui mõni teine puhas toode, kui see tegelikult ei ole parem.Seda lihtne ju kindlaks teha. Näiteks ei ole ju mõtet väita, et puhas vadaku kontsentraat on kiirema imendumisega kui puhas isolaat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ei suuda ka mina mõista, miks peaks kaseiini hüdrolüüsima....

+1 Nõustun eespoolkõnelejatega. Milleks teha aeglast valku kiiremaks? Miks mitte siis kohe võtta kiiret valku?

(...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...)

Ehk siis kiire valk imendub kiiresti ütleb see uurimus. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

PeptoPro is a pre-digested protein that is completely water soluble and contains > 60% unique hypo-allergenic di- and tri peptides. These peptides are absorbed much faster than any in-tact protein or even single amino acids.

(PeptoPro on siis see hüdrolüüsitud kaseiin) Kui nüüd tõesti kaseiini hüdrolüüsides muutub see kiiremini imenduvaks kui vadak siis nagu oleks ju mõtet :o Samas saab selle raha eest kaks korda rohkem hüdrolüüsitud vadakut ja see paneb tõenäoliselt asja paika :P

+1 Nõustun eespoolkõnelejatega. Milleks teha aeglast valku kiiremaks? Miks mitte siis kohe võtta kiiret valku?

(...this study shows that a hydrolyzed protein is more rapidly digested and absorbed, which results in a greater amino acid delivery. Thus, hydrolyzed casein provides a protein source that is more rapidly digested and absorbed in humans, which improves plasma amino acid availability...)

Ehk siis kiire valk imendub kiiresti ütleb see uurimus. :huh:

Aga kuskil pole võrdlust hüdrolüüsitud vadakuga..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×