Jump to content
Looduses6ber

Magustoidud

Recommended Posts

Kuna siin vastavat teemat ei leidnud siis...

Mehed suured kui karud, aga kindlasti ka sama magusa maiad nagu mõmmikud (:

Mida keegi endale magustoiduks valmistab? Või kuidas suu magusaks saab? Kui mul magusaisu peale tuleb, võtan mõne lusikatäie mett. Kui aga suurem vajadus midagi väga maitsvat süüa, siis teen järgmist:

1-2 muna ( Ühe munaga saab 2 saia, kahe munaga 4)

praadimiseks veidi toiduõli, näiteks oliiviõli

2-4 saiaviilu

natuke mett

1 banaan

Kõigepealt löön muna(d) kausis veidi vahtu, samal ajan ajan panni kuumaks( Õli paneb igaüks tunde järgi, kuidas meeldib). Kui pann parajalt kuum, kastan saiaviilu muna sisse, mõlemad pooled munaseks ja pannile. Praadida, kuni mõlemad pooled ilusti kollakas-pruunid. Järgmiseks lae saiaviilud taldrikule ja määri peale mett. Lõika banaan parajateks viiludeks ja aseta kõige peale. Süüa soojalt!

dscf1587y.jpg

Kes kuidas suu magusaks saab? :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Päeviti ikka teen omale:

Maitsestamatta kohupiima

Rosinaid

Pähkleid

Vaniljet natuke

Kopatäis banaani maitselist valkku

Peale jogurtit

Njamm

Sobib nii enne kui peale trenni.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kirju koer ei tundu üldse keha sõbralik olevat :P Kuidas kellegile.

Oma tehtud müsli on ka super!

Kaerahelbed, erinevad pähklid, puuviljatükid, rosinad...

Rösti meega, pannil. Ainult väiksel kuumusel!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikusöögiks:

umbes 3/4 tassi kaerahelbeid

banaan

keefir

(pluss kaks keedetud muna aga need pole selle retseptiga seotud)

Blenderdan ära, jätan külmkappi, hommikul söön. Kiire, maitsev, tervislik. Kui plaan teha ja tahad vedelamat, tee piimaga või joo kohe pärast blenderdamist (jättes seisma kaerahelbed paisuvad), kui mitte, võib jätta külmkappi ja hommikul süüa lusikaga seda.

Päeva viimane söök:

200g lahja kohupiim

supilusikatäis mett

törts hapukoort

Lihtsalt segan ja söön. Hapukoort panen rohkem sellepärast, et kogu massi oleks vedelam segada, kui kodujuustuga teha (või Tere kohupiimaga, samamoodi suht vedel, ma teen Selveri omaga) võib jätta hapukoore välja, muidu tuleb liiga vedel.

Rohkem magusat ei söögi ja ei tahagi süüa. Pärast hommikusööki jään ootama järgmist hommikut :D.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×