Jump to content
makemyday

Pulbrid valgud ja muu sellinne

Recommended Posts

Tere,

Soov (nagu tuhandetel teistel ) natuke kaalu langetada. Ja üleüldse söömist korrigeerida. Olen seda tihedalt söömist juba mõne aja harjutanud (trenni kõrvalt muidugi) kuid seni pole lisa proteiine ja muid asju söönud... Nüüd tahakski hakata vahepaladena valgu sheike kasutama kuid pea kirju laiast valikust.

Mida kasutada hommiku poolse vahepalana, mida enne trenni ja mida peale trenni ning kas neid tooteid saab osta ka kuskilt spordipoest ka va. neti pood.

Olen 24 a. 186cm 96 kg

Mu päeva plaan on tavaliselt selline:

7.00 äratus siis kohe hommikusöök

10-11 tunnen et kõht jummala tühi ja siia vahele sobikski mingi shake

12.00 lõuna ja lõunasöök

14-16 jälle kõht jummala tühi

17-18 jõuan töölt koju ning kiire eine...

18 jõusaal, või kui jõusaali ei lähe siis 20-21 teen 25 minti jooksu...

peale õhtust treeningut ka selline tunne et tahaks miskit süüa aga ei tea mida sest kuulujutte on vastakaid...

Tihti juhtub nii olema et neid vahepalasi ei jõua süüa siis lõuna ajal ja õhtusöögi ajal ahmin ennast täis.

Tänan tähelepanu eest!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

minu päevad on kõik üksteisest nii erinevad et ma ei saagi aru mis mul puudu on , sul rutiinist närv must niisiis sööd mõnuga.. aga kui sa oled pikalt söömata siis tunned kui kerge on olal , seedimine võtab tohutult energiat

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui mul oleks ülekaaluga probleeme, ühendaksin aktiivse trenni kaalu alandavate ainetega, kuna tean omast käest et suur söögiisu on suhteliselt raskelt kontrollitav.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

...kusjuures mul ei olegi ülekaalu probleem suur. lihtsalt paar kolm kilo tahaks alla saada. Teiseks ma juba teen aktiivset trenni ning sinna kõrvale tahakski mingeid toidulisasid kasutada. Küsimus oligi selles et millised need kõige õigemad on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaalu alandavaid aineid ei soovitaks küll kellelegi, sest nende toime on selline, et nad ei lase rasvadel imenduda, küll aga on organimil, eriti soolestikul vaja rasvu. Toidulisandeid saab tavalisest poest osta küll, eestis toovad neid maale kaks firmat.Kõigepealt Robocop mis asub Telliskivi 51 ja Powerman Tartu Mnt 43. Peale trenni on vaja süüa kiireid süsivesikuid ja valku. Sobib kas sheik mis koosneb mõnest vadakuproteiinist (n: Whey lemon või Whey 8100)segatuna spordijoogi või dextroosiga(puuviljasuhkur). Samuti on väga hea kohupiim(n: Farmi kohupiimatops) ning sinna kõrvale mingit puuvilja näiteks banaani. See õhtul täisõgimine ongi kõige kahjulikum, sest magades ei ole organimil niipalju energiat vaja ning tekib rasv.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×