Jump to content
GL23

toitumine toitumine toitumine

Recommended Posts

Mul nimelt selline pisikene probleem,et toitumiskava järgi süües jääb alati 2-4 tundi pärast viimast söögi korda üle.Äkki oskab soovitada midagi,mida peaksin siis sööma enne magama minekut,või siis peaksin vahetama äkki mõned söögikorrad?Töötan öösiti ja nii jooksevadki need toidu korrad omavahel väga võssa.Nädalavahetustel on enamvähem siis lähen magama õigel ajal jne. aga nädala sees jääb jah alati umbes 3 või 4 tundi varu ja kõht on räigelt tühi.Ei julge magama minna tühja kõhuga kartes,et mõjutab jõu ja lihas arengut.Ei taha nagu päris umbes kah midagi näksida.eks ma olen üritand süüa enamjaolt sama põhimõttega,et teatud koguas valku ja süsivesikuid ja nats rasvasemat aga ei usalda seda eriti.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mul nimelt selline pisikene probleem,et toitumiskava järgi süües jääb alati 2-4 tundi pärast viimast söögi korda üle.Äkki oskab soovitada midagi,mida peaksin siis sööma enne magama minekut,või siis peaksin vahetama äkki mõned söögikorrad?Töötan öösiti ja nii jooksevadki need toidu korrad omavahel väga võssa.Nädalavahetustel on enamvähem siis lähen magama õigel ajal jne. aga nädala sees jääb jah alati umbes 3 või 4 tundi varu ja kõht on räigelt tühi.Ei julge magama minna tühja kõhuga kartes,et mõjutab jõu ja lihas arengut.Ei taha nagu päris umbes kah midagi näksida.eks ma olen üritand süüa enamjaolt sama põhimõttega,et teatud koguas valku ja süsivesikuid ja nats rasvasemat aga ei usalda seda eriti.

Munad, kohupiim, kodujuust. Neid ei saa vist kunagi küllalt.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui tuleb pikem vahe sisse siis on parem süüa Muna nt. sest munavalk imendub kauem.

Tavatoitudest imenduvad kiiresti vähese rasvasisaldusega kohupiim ja kodujuust,kana rinnaliha ja rasvatu kalaliha,aeglaselt aga muna ja juust ning rohkem rasva sisaldavad lihad.

Ise söön tavaliselt mingi 21:00 paiku või siis enne magama minekut muna ja kodujuustu salatit tomatiga. toimib hästi. B)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.