Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

Mina joon lihtsalt rohelist teed aga see, et söögiisu vähendab on paha, niigi kehv teine. Peale trenni ja trennipäevadel veel ok aga näiteks nädalavahetustel ei suuda ma kuidagi normaalset valgukogust ära süüa. Seega olengi pidevas defitsiidis aga pressima ka ei hakka sisse:-)

Ei ole hullu! Sul on ka ilmselt teised eesmärgid! B)

Emakene loodus on mind õnnistanud väga ilusa kujuga kõhulihastega, aga nende reljeefsus tuleb välja ennekõike dieediga. B)

Samas on see tõsi, et kui tahad - kõhulihas ka kasvaks paksemaks, suuremaks (enne kui dieeditama hakkad) peaks harjutusi tegema siiski raskustega, või siis, nö. 10-15 seeriad?

Samas on see tõsi, et kui tahad - kõhulihas ka kasvaks paksemaks, suuremaks (enne kui dieeditama hakkad) peaks harjutusi tegema siiski raskustega, või siis, nö. 10-15 seeriad?

See on väga individuaalne. On olnud hooaegasid, kus ma ei ole eraldi kõhtu üldse treeninud, aga ometi tuli dieediga kõik ilusti nähtavale. Nüüd teen kõhtu rohkem sellepärast, et kõht seob tugevalt teisi lihaseid ning tugevama kõhuga jõuab rohkem. B)

Keegi äkki kirjeldaks anatoomiliselt, kuidas n-ö liiga tugevad kõhulihased seljale halvasti mõjuvad ning liiga tugev selg nõrgale kõhule?

Kuidas mõõta seda selja-kõhu balanssi?

Keegi äkki kirjeldaks anatoomiliselt, kuidas n-ö liiga tugevad kõhulihased seljale halvasti mõjuvad ning liiga tugev selg nõrgale kõhule?

Kuidas mõõta seda selja-kõhu balanssi?

On olemas 1 aparaat, millega saad erinevate lihaste omavahelist tasakaalu mõõta. Siin tutvustame seda natuke - http://www.kaalustalla.ee/blogi/testi-ennast/

Kas võistlusvälisel perioodil, kui kaal on suurem ja paratamatult ka rasvaprotsent mõnevõrra kõrgem õnnestub sul kõhulihased rasva alla ka matta või on alati radikas kõhul?

Kas võistlusvälisel perioodil, kui kaal on suurem ja paratamatult ka rasvaprotsent mõnevõrra kõrgem õnnestub sul kõhulihased rasva alla ka matta või on alati radikas kõhul?

Võtan julguse vastata Imre eest. Tema kõhulihased ei kao kuhugi, sest tavainimese mõistes on ta ravsaprotsent alati madal.

Siin ei ole küsimus selles, et, kuidas sa sellised kõhulihaseid said, vaid selles, kuidas sa sellised jalad said.

Blogist ma muud ei loe, et kui säärte ettesirutus ja kõik. Ok bodypump ka aga kas sellest tõesti piisab. kui nii on võimalik, siis miks meile rasked kükid ja mega kilodega jalapress. Olen aru saanud, et sa pole kunagi suur kükisõber olnud ja pole lugenud ka kunagi, et sa jalapressil meeletult lõhuks või üleüldse suurte raskustega raskeid jalaharjutusi teeks.

Eks hüpertroofia eesmärgil treenimine erineb lihtsalt jõutreeningust, kuna raskused on siiski keskmised või tsipa üle. aga mitte hüper-super-giga-mega suured. Koovit tegi ükspäev näiteks 2 kiloste hantlitega sooja ning õlga max 20 hantliga. Poisid vaatasid vanameistrit soojenduse ajal muidugi kerge muigega :)

Eks hüpertroofia eesmärgil treenimine erineb lihtsalt jõutreeningust, kuna raskused on siiski keskmised või tsipa üle. aga mitte hüper-super-giga-mega suured. Koovit tegi ükspäev näiteks 2 kiloste hantlitega sooja ning õlga max 20 hantliga. Poisid vaatasid vanameistrit soojenduse ajal muidugi kerge muigega :)

ei ole see asi nii lihtne ja hüpertroofiat on võimalik esile kutsuda mitmel viisil

ei ole see asi nii lihtne ja hüpertroofiat on võimalik esile kutsuda mitmel viisil

Müofibrillaarne hüpertroofia - lihas suureneb müfibrillide arvelt. (suuremad raskused, vähem korduseid)

Sarkoplasmaatiline hüpertroofia - lihas suureneb sarkoplasma suurenemise arvelt (väiksemad raskused, rohkem korduseid)

Las koerad hauguvad, karavan liigub ikka edasi. Viimase paari päeva jooksul on mind päris tigedaks aetud erinevate projektidega, aga see on suhteliselt tavaline nähtus, et mudagaloopijad enne võistluseid välja ilmuvad.

Paari sõnaga:

Kui üle-eelmisel nädalal nägin ühel päeval kodus kehakaalunumbriteks 88,2 kg, siis eilseks ilutses õhtul kaalul ilus ümmargune 83,0 kg. Kusjuures ei ole näljas! Seekord siis otsustasin alles märtsi alguses Eesti Karikavõistlused kaasa teha ning nüüd teen ise enda jaoks asjad selgeks, mis puudutavad dieeti. Kas minul on mõtet dieedil istuda 4 kuud või ainult 7 nädalat, et saavutada sama tulemus? Kui eelmise aasta kevadel alustasin dieeti juba 03.jaanuaril, siis tean, et kuna dieet venis, siis tegin teinekord endale järelandmiseid ning organism hakkas sellise pika dieediga harjuma. Veel hullem- kui kaal oli käes, siis pidin kordades rohkem pingutama, et seda vormi veel 2 kuud hoida. Tühi energia kulu ühesõnaga. Tänaseks tulid juba kõhu põiklihased ilusti nähtavale ning jalgadele on tekkinud triibukesed. Reedel on noorte grupiga pildistamine ja siis saab ehk parema ülevaate toimuvast. Võistluskaalu ei oska hetkel ennustada, aga küll töö käigus saab parema ettekujutuse.

Pidage vastu!

:)

Alustan ise ka ülejärgmine nädal kerge dieediga. Ei taha liiga rängalt asja võtta. Jalgade kuivus on OK, kõhu ja biitsepsiga on väike jama, aga selle pisikese dieediga peaks välja joonistama ilusa sixpacki. See on väike testimine ka, mida pole varem kasutanud. Ütleme nii, et selle dieediga ei tohiks jõud kaduda ja lihas peaks säilima.

Kuidas ikkagi nii korralikud jalad alla oled saanud? Äkki valgustad veidi, või on tõesti nii hea geneetika.

18 aasta jooksul on tehtud kükke ja kaerajaani! Alates 1-st klassist tegelesin igal talvel mägisuusatamisega, soojal ajal elasin jalgratta otsas... Põhikoolis sai samuti karatega jalgu treenitud. Hetkel ei ole ma huvitatud suurematest jalgadest, sest siis oleksid visuaalsed proportsioonid klassikalise kulturismi jaoks rivist väljas.

11.märts 2011:

post-50-1299926767_thumb.jpg See poos on hetkel võimsam, aga eks paistab, mis sellest dieediga lõpuks järgi jääb.

post-50-1299926777_thumb.jpg Teravust juurde ja lavale! :)

post-50-1299926786_thumb.jpg Trapetsit ei ole ma niimoodi näidanud juba aastaid. Eile sai proovitud ja nii ongi

Käisin just kaalu peal...88,1 kg. Ma ei tea, mis toimub, aga vorm on päris võimas :D

Eile suhtlesin põgusalt Kornõševiga, kaalub ka hetkel 82 ringis. Eestvaates juba vana hea Nikolai, tagant kuidagi lahja ja... Aga tal veel varu katti mahtumisega. Pikkus pidi tal olema 176cm. Igaljuhul tuleb kõva vastane sealt karikaks. Panustama ei hakkaks , aga hetkel on Imre paremas seisus tundub. Just vormi ühtluse poolest.

Eile suhtlesin põgusalt Kornõševiga, kaalub ka hetkel 82 ringis. Eestvaates juba vana hea Nikolai, tagant kuidagi lahja ja... Aga tal veel varu katti mahtumisega. Pikkus pidi tal olema 176cm. Igaljuhul tuleb kõva vastane sealt karikaks. Panustama ei hakkaks , aga hetkel on Imre paremas seisus tundub. Just vormi ühtluse poolest.

Maestro Kornishev on kindlasti raske vastane kõigile ning tal on palju kogemusi. Enda vormi suhtes olen veel väga-väga kriitiline, aga ma tean, et mul on ka meeletult aega ning 6 nädalaga peaks mul tulema päris korralik vorm ning mis väga oluline- lihasmass ei tohiks ka sellise ajaga väga ära kuivada. Ootan huviga 23. aprilli ning eks siis selgub, kes on parem :D

mis, vahepeal oli 83 ju kaal juba?

Jah, kolmapäeval oli 83 kg tõesti. Täna hommikul oli 86,5 kg ja homme hommikul loodan jälle alla 85 kg näha. 3 kg minu puhul siia-sinna on tavaline. Algaval nädalal loodan mingil päeval juba 82 kg ära näha. Töö käib igal juhul!

Leidsin juhulikult paar pilti Imrest, kuid need iseloomustavad teda väga hästi... :D

post-22-1300098536_thumb.jpg

post-22-1300098550_thumb.jpg

Tänud Ott!

Need pildid on tehtud 2008 aastal Venemaal, Kaliningradis klassikalise kulturismi MM-i finaali vabakava ajal. Oleme ausad- emotsioonidest puudust ei tunne :D

Paari sõnaga:

Täna juba 2 trenni tehtud ning kehakaal on olnud siis viimastel päevadel selline:

Laupäeva õhtul: 88,1 kg

Pühapäeva hommikul: 86,5 kg

Pühapäeva õhtul: 85,5 kg

Esmaspäeva hommikul: 84,7 kg

Esmaspäeva keskpäeval: 83,4 kg

Nüüd võtan hoo maha, muidu olen järgmise 24 tunniga alla 80 kg! :D

Praegu sõin ühe tuunikala konservi soolvees(soolvee kurnasin välja), lisaks toidulisanditest HERA80, WHEY+, PUMP+, JOINT+ ja HT-R

Õhtul loodan veel sauna saada.

Pidage vastu ja ostke omale aegsasti piletid Eesti Karikavõistlustele!