htilga 95 Report post Posted May 30, 2011 Et FitShopis on "Metal Pump" hetkel müüa? Mis hinnaklassis muidu? (1 doos vist?)Muidu kiidan ise ka BodyPumpi. Olen juba üle kuu järjest käinud ja peaksin ütlema, et vormi tuleb paremini kui jõusaalis! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 30, 2011 Et FitShopis on "Metal Pump" hetkel müüa? Mis hinnaklassis muidu? (1 doos vist?)Muidu kiidan ise ka BodyPumpi. Olen juba üle kuu järjest käinud ja peaksin ütlema, et vormi tuleb paremini kui jõusaalis!Metal Pump on hetkel 1,50, aga kliendikaardiga kindlasti soodsam! Soovitan kõigil proovida!!! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 30, 2011 NB!!! VIISAKAS PILT LÕUNA-EESTI VÄGEVAST VÄINO KATALAST!!! Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted May 30, 2011 ai kurja mis õudust siit nüüd tulla võib Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 30, 2011 ai kurja mis õudust siit nüüd tulla võib Vaata ja rõõmusta!!! Share this post Link to post Share on other sites
V.K 4 Report post Posted May 30, 2011 Väga kahtlane... Maru tagasihoidlik sai nüüd:D Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 30, 2011 Väga kahtlane... Maru tagasihoidlik sai nüüd:DSa oledki tagasihoidlik mees! Selle pildi tegin ainult viltpliiatsitega kuna värvipliiatseid ei olnud käepärast. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 30, 2011 Leidsin ka ühe põnevama töö vanemast ajast: Share this post Link to post Share on other sites
Patella 14 Report post Posted May 30, 2011 Väga hea!! Share this post Link to post Share on other sites
z3nka 14 Report post Posted May 30, 2011 Need kõrvad saavad kunagi üle maailma kuulsaks Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 30, 2011 Need kõrvad saavad kunagi üle maailma kuulsaks Kodanikud lähevad ilukirurgide juurde ja paluvad endale samasuguseid kõrvasid Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 31, 2011 Väga hea!! Järjest paremaks läheb! Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted May 31, 2011 Kuradi kihvt värk ikka. Ajad mulle ka joonistamise isu peale Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 31, 2011 Kuradi kihvt värk ikka. Ajad mulle ka joonistamise isu peale Ei ole probleemi! Kättevõtmise asi! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 31, 2011 31.mai 2011Täna siis oli kauaoodatud Kaitseväe üldfüüsiline test ning ilm oli megailus kerge tuulekesega- ideaalsed tingimused! Kes veel ei tea, siis olen juba üle 10 aasta Kaitseväe vanemallohvitser ning üldfüüsilisi teste tehakse 2 x aastas. Tänased tulemused:KÄTEKÕVERDUSED: 100 kordust (2 minuti jooksul)KÕHULIHASED: 95 kordust (istesse tõusud, käed sõrmseongus kuklal 2 minuti jooksul)JOOKSMINE: 13 minutit ja 46 sekundit! (Vanuseklassis 30-35 aastat on see 100 punkti vääriline tulemus)KOKKU: Võimsalt 300 punkti!Hetkel taastun ja libistan RECO2 sheiki. Õhtul veel BCAA, PRODE90, JOINT+ ja WHEY3 Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 31, 2011 31.mai 2011Täna siis oli kauaoodatud Kaitseväe üldfüüsiline test ning ilm oli megailus kerge tuulekesega- ideaalsed tingimused! Kes veel ei tea, siis olen juba üle 10 aasta Kaitseväe vanemallohvitser ning üldfüüsilisi teste tehakse 2 x aastas. Tänased tulemused:KÄTEKÕVERDUSED: 100 kordust (2 minuti jooksul)KÕHULIHASED: 95 kordust (istesse tõusud, käed sõrmseongus kuklal 2 minuti jooksul)JOOKSMINE: 13 minutit ja 46 sekundit! (Vanuseklassis 30-35 aastat on see 100 punkti vääriline tulemus)KOKKU: Võimsalt 300 punkti!Hetkel taastun ja libistan RECO2 sheiki. Õhtul veel BCAA, PRODE90, JOINT+ ja WHEY3See 300 punkti on siis maksimumtulemus? Oled sa kunagi üldse vähem teinud? Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted May 31, 2011 31.mai 2011Täna siis oli kauaoodatud Kaitseväe üldfüüsiline test ning ilm oli megailus kerge tuulekesega- ideaalsed tingimused! Kes veel ei tea, siis olen juba üle 10 aasta Kaitseväe vanemallohvitser ning üldfüüsilisi teste tehakse 2 x aastas. Tänased tulemused:KÄTEKÕVERDUSED: 100 kordust (2 minuti jooksul)KÕHULIHASED: 95 kordust (istesse tõusud, käed sõrmseongus kuklal 2 minuti jooksul)JOOKSMINE: 13 minutit ja 46 sekundit! (Vanuseklassis 30-35 aastat on see 100 punkti vääriline tulemus)KOKKU: Võimsalt 300 punkti!Hetkel taastun ja libistan RECO2 sheiki. Õhtul veel BCAA, PRODE90, JOINT+ ja WHEY3no ütleme nii, et sa ikka pehmelt öeldes lammutasid sea testi. täiega.100 kätekõverdust 2 minutiga? ma oleksin väga rahul, kui suudkasin üldse 100 järjest ära teha.95 kõhulihast 2 minutiga? minutis suudan pisut üle 60 teha, kuid kahe minutiga 95 - ei, lõpus tempo raugeb liialt....kuid... nagu ma kunagi kirbu blogis uhkustamas ja ülbamas käisin, 3200 meetrit suudan kindlasti alla 13 minuti joosta. kaitseväe lehelt leidsin tabeli, kus oli kirjas, et 100 p saamiseks tuleb 3200 joosta alla 11:49 - hea tahtmise korral alistan sellegi piiri vast. ei tea nii täpselt, kuna pole proovinud seda distantsi. seega saan jälle voodisse pugeda enesega rahulolev naeratus näol, et suudan kellesti kiiremini joosta.aga keegi ei ütle muidugi, et sa selle aja märkimisväärse pingutusega jooksid - siinkohal mina enam edasi ei mõtle, sest tahan enesega rahulolu säilitada... Share this post Link to post Share on other sites
matroxx 22 Report post Posted May 31, 2011 Lõuatõmbed peaks ka kohustustlikud olema seal! näiteks 25 lõuga annab max punktid. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 31, 2011 See 300 punkti on siis maksimumtulemus? Oled sa kunagi üldse vähem teinud? Oleme ausad- kuni 30 aastaste klassis joosta ilma erilise ettevalmistuseta 29 aastaselt alla 12 minutit on ikka keeruline küll Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 31, 2011 Oleme ausad- kuni 30 aastaste klassis joosta ilma erilise ettevalmistuseta 29 aastaselt alla 12 minutit on ikka keeruline küll Njaa. Ma jooksin oma 87 kg kaalu juures 3000m ka kauem. No eks ma teise kahe alaga teen vahe tasa. Share this post Link to post Share on other sites
htilga 95 Report post Posted May 31, 2011 (edited) Mis sul nende aastate jooksul muidu parim 3200m tulemus on?Huvi pärast küsiks ka, et mis kohustusi sa kaitseväe ees kannad seoses sellega, et ohvitser oled? Edited May 31, 2011 by htilga Share this post Link to post Share on other sites
jrx 142 Report post Posted May 31, 2011 Kõik korrad, mis KV testi on tehtud, siis jooks on alati hukatus olnud:) Ja noorteaja lõpust saati teiselt kahelt "alalt" pole vist kunagi alla 100 p saanud. Viimati kui sai tehtud täienduskursusel 2 a. tagasi, siis tegin 82 kätekõverdust täpselt ühe minutiga.Palju tänapäeval see preemia 300 punkti eest kaadrile ka on:)? Mõnus motivatsiooniboonus igatahes. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 31, 2011 TORE TEISIPÄEVAÕHTU Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 31, 2011 Lõuatõmbed peaks ka kohustustlikud olema seal! näiteks 25 lõuga annab max punktid.Ei ole probleemi! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted June 1, 2011 Mis sul nende aastate jooksul muidu parim 3200m tulemus on?Huvi pärast küsiks ka, et mis kohustusi sa kaitseväe ees kannad seoses sellega, et ohvitser oled?Parimad tulemused jäävad ikka sinna 1997-1998 aasta peale kui olin Kuperjanovi pataljonis ajateenija ning kohati oli jooksmine ainuke liikumisviis. Siis olid ka ajad alla 12 minuti saabastega joostes... Kaitseväe kohustused on kindlalt paika pandud määrustikega. Share this post Link to post Share on other sites