vend vähk 659 Report post Posted May 10, 2011 Lihtsalt huvi pärast küsin, et kaua umbes ühe pildi tegemiseks aega kulub? 30 minutit- ööpäev... Sõltub asjaoludest. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 10, 2011 Mina tahaks ka pilti kui sul aega üle jääb Hea meelega teen pildi ja siis saad sina ka kuulsaks Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 10, 2011 Oi kurja.. ja mina veel usaldasin neid memmekesi. Aga paistab, et nad on sulle kõik ära rääkinud. Väga tore ja reaalset olukorda peegeldav pilt. Loodan selle ära raamida.Vähemalt vanamemmed mitte taadid Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 10, 2011 Suured tänud Imre toreda pildimängu eest ning tänud kõigile, kellele minu kommentaar kasvõi pisikese muige näole tõid. Vabandused, kui kiirelt kirjutatud kommentaari sisaldas trükivigu - ehk siis Kärbsed. Saatsin sulle Imre meili ka ära, eks kui leiad aega siis vasta. Kiiret pole.Kusjuures selliseid pildimänge võiksite täiesti vabalt iga nädal näiteks siin Portaalis teha. Usun, et meil leidub omajagu andekaid naljamehi, kes suudaksid väga lahedaid kommentaare välja mõelda. Pisikesed sümboolsed auhinnad võitjatele ning kõik oleksid rahul. Väga hea! Kohe üritan oma postkastile juurde pääseda! Õnnitlused võidu puhul! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 10, 2011 Hahahaha, viimane on ikka väga andekas Jah, kerge progress on märgatav nendes töödes Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 10, 2011 Võimalik... kus seda näha saab?Selle me eile avastasime Balti Matši kommentaaride seast. Keegi ei teadnud selle olemasolust eilseni Share this post Link to post Share on other sites
Aile 1 Report post Posted May 11, 2011 Vastu tulles Rainer Neemsalu eilsele soovile on mees täna kuulus! Kes endast veel pilti soovib, siis andke teada ja kindlasti saame kaubale! Rainer lubas selle pildi nimel mulle metalliotsijaga pajatäie münte tuua Kes veel tahab endast pilti? Gabriel inspireeris? Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted May 11, 2011 Võimalik... kus seda näha saab?Siin! Share this post Link to post Share on other sites
Angel K 2 Report post Posted May 11, 2011 Hea meelega teen pildi ja siis saad sina ka kuulsaks Sa juba tegid mu kuulsaks sügisestel võistlustel Mul pole vist kunagi nii piinlik olnud kui siis Aga noh, topelt ei kärise Saatsin pildi ära. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Gabriel inspireeris? Natuke ikka, aga ennekõike pajatäis keskaegseid kuldmünte Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Sa juba tegid mu kuulsaks sügisestel võistlustel Mul pole vist kunagi nii piinlik olnud kui siis Aga noh, topelt ei kärise Saatsin pildi ära.Teeme rekordi ja varsti on veel piinlikum kui sügisel Share this post Link to post Share on other sites
Angel K 2 Report post Posted May 11, 2011 Teeme rekordi ja varsti on veel piinlikum kui sügisel Selles ma ei kahtlegi Aga pole hullu, päris patja nutma ma ikka ei hakka Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 11.mai 2011Paari sõnaga spordist ja toitumisest ka! See on ju ikkagi minu treening- ja toitumisteema ja alles siis teisejärguliselt teised hobid. Esmaspäev-teisipäev-kolmapäev on mul olnud järjest bodypumpid ja täna on isegi 2 bodypumpi. Toitumist olen hakanud jälgima ning usun, et tegin õige otsuse kui alustasin seda dieeti nii vara. Eelmisel kevadel ja sügisel kahtlesin, et kas on mõtet 4-5 kuud järjest dieeditada, aga kui vaatan pildimaterjali, siis võib küll öelda, et nii peabki. Just sõin ühe paki kanafilee tükke ning lisaks üks topsikene Alma ananassi light jogurtit. Lisaks loomulikult rasvata piimaga Hera80, Whey+ ja juurde Pump+ ning Joint+ kapslid. Jõusaalis loodan ka täna käia kui aeg väga peale ei pressi. Kehakaal oli eile õhtul üllatuslikult 84,3 kg ning visuaalne pilt on loomulikult läinud paremaks ning enesetunne mõnusamaks. Suvel on plaanis ära käia USA-s ema juures ning võimalusel ka Ohio osariigis Columbuse linnas kus toimuvad 2012 aasta Arnold Classic amatööride võistlus ning vaikselt plaanin sellest osa võtta kui on rahalisi võimalusi ning 2011 sügisel MM-il midagi märkimisväärset ette näidata. Homme pisike plaan kalale minna, aga see on veel täpsustamisel. Ok, pidage vastu ja olge ise ka siin minu teemades aktiivsemad ning küsige kui midagi jääb selgusetuks ja vajab täpsustamist! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Selles ma ei kahtlegi Aga pole hullu, päris patja nutma ma ikka ei hakka See on mulle tõsine väljakutse Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Ja tuleb ära! Laia seljaga Kadi(Angel K) soovis pilti ja selle peab ta ka saama! Vaadake ja rõõmustage! Järgmisena peaks poseerima Siim K Share this post Link to post Share on other sites
-AJ-Styles 0 Report post Posted May 11, 2011 Ja tuleb ära! Laia seljaga Kadi(Angel K) soovis pilti ja selle peab ta ka saama! Vaadake ja rõõmustage! Järgmisena peaks poseerima Siim KAi kui seksikas:D Share this post Link to post Share on other sites
Angel K 2 Report post Posted May 11, 2011 Ja tuleb ära! Laia seljaga Kadi(Angel K) soovis pilti ja selle peab ta ka saama! Vaadake ja rõõmustage! Järgmisena peaks poseerima Siim KNii ilus pilt ju Ma kujutasin küll ikka kõige hullemat ette Ole hea, saada mulle see pilt e-mailile ka. Selline kunst tuleb ikka paberkandjale jäädvustada Share this post Link to post Share on other sites
Samakamees 43 Report post Posted May 11, 2011 Imre sa oled täitsa andekas ju Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Nii ilus pilt ju Ma kujutasin küll ikka kõige hullemat ette Ole hea, saada mulle see pilt e-mailile ka. Selline kunst tuleb ikka paberkandjale jäädvustada Pean seda siis natuke saatmiseks ette valmistama. Tore kui meeldib Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Imre sa oled täitsa andekas ju Kerge andekus ikka Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Ai kui seksikas:DÄra hoia ennast tagasi Share this post Link to post Share on other sites
Marko Terasmaa 63 Report post Posted May 11, 2011 Müts maha, vanamees! Tõsiselt ägedad pildid on! Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 11, 2011 Müts maha, vanamees! Tõsiselt ägedad pildid on! Hr Terasmaa ka endast 1/2 KUUS seinale suuremat pilti soovib? Share this post Link to post Share on other sites
Marko Terasmaa 63 Report post Posted May 11, 2011 Hr Terasmaa ka endast 1/2 KUUS seinale suuremat pilti soovib? Ma ei ole eriti koloriitne kuju. Kui mind joonistama hakkad on tulemuseks valge laik keset vatmanit. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 12, 2011 Ma ei ole eriti koloriitne kuju. Kui mind joonistama hakkad on tulemuseks valge laik keset vatmanit. Vastupidi! Kindlasti annab midagi põnevat joonistada! Kas just nii karmi pilti nagu nendest eelmistest spordisõpradest, aga midagi kindlasti Share this post Link to post Share on other sites