vend vähk 659 Report post Posted May 9, 2011 Värske õhk ja maatöö, tulemused üleöö!Põhimõtteliselt väga ilus luuletus ja meeldiks ilmselt Taavile endalegi Share this post Link to post Share on other sites
Janar Rückenberg 172 Report post Posted May 9, 2011 Sama siin , loen minagi seda Indreku kommentaari esimest korda ja mis puudutab asjade selgeks rääkimist, siis ok, täiesti päri, matame selle "kirve" maha, peace minu poolt!!! Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 9, 2011 Ma ei ütleks jah, et seal midagi valesti öeldud oli. Keegi pole nii jumal, et tema kohta konstruktiivset kriitikat ei tohiks avaldada. Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 9, 2011 Ma ei ütleks jah, et seal midagi valesti öeldud oli. Keegi pole nii jumal, et tema kohta konstruktiivset kriitikat ei tohiks avaldada.Ok Kirp, vana mongol ja p.de! Pese ennast, sa haised rämedalt ja ole viisakas! Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 9, 2011 Ok Kirp, vana mongol ja p.de! Pese ennast, sa haised rämedalt ja ole viisakas! No see pole nüüd konstruktiivne kriitika, vaid sulaselge laim. Olen europiidsest rassist, meestege pole vahekorras olnud, viisakas olen ka ja justäsja tulin trennist, pärast mida pesin ennast oma uue guaraanaekstrakti sisaldava oranži Adidase dušigeeliga. Share this post Link to post Share on other sites
Patella 14 Report post Posted May 9, 2011 Kommentaar pildile:"Ka sitast saab saia!"PS. Ärgu keegi võtku isiklikult. Share this post Link to post Share on other sites
0ttt 12 Report post Posted May 9, 2011 "Maalähedane grimm!" Share this post Link to post Share on other sites
Angel K 2 Report post Posted May 9, 2011 "Taavi on nagu lill- lõhnab ja pakub silmailu, kuid kasvab igasuguse sõnniku peal." NB! Ei ole üldse solvanguna mõeldud:) Share this post Link to post Share on other sites
Mart Muru 17 Report post Posted May 9, 2011 "Paistab, et eestlased pole veel grimmeerimisele pihta saanud, igast sitta ei tasu ikka peale määrida!" NB! Pole solvang Share this post Link to post Share on other sites
Kristjan-Johannes Konsap 566 Report post Posted May 9, 2011 "Ega si** si*a külge kinni ei jää!" Share this post Link to post Share on other sites
Patella 14 Report post Posted May 9, 2011 "Ega si** si*a külge kinni ei jää!" Hahaa, aina paremaks läheb!S..a teema on ikka populaarne Share this post Link to post Share on other sites
RonnyR 0 Report post Posted May 9, 2011 "Väänasid need Ott ja Tokko mis väänasid, kuid tumedama grimmiga said vägisi vaid käed kokku" Share this post Link to post Share on other sites
Ak_47 57 Report post Posted May 9, 2011 "Naeratava näo taga võib varitseda kiskja hing"...kes päeval kühveldab sõnnikut,kuid õhtul tapab pilguga Share this post Link to post Share on other sites
Patella 14 Report post Posted May 9, 2011 "Õiget töörügajat tunned pruunidest kätest!" Share this post Link to post Share on other sites
Nesatur 10 Report post Posted May 9, 2011 "Lehmad hullusid ja kärbestel oli pidu, kui mees tõstis käed, mille sarnaseid varem polnud karjamaal nähtud." Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 9, 2011 Olin nüüd pikalt eemal ning tundub, et kommentaatorid ei ole ennast tagasi hoidnud Ka hr Merisalu ise käib siin aeg-ajalt oma pilti uurimas ning ehk ütleb ka paar sõna Share this post Link to post Share on other sites
Mansel 1 Report post Posted May 9, 2011 "Tõmmake korralikult ninalõõrid täis, sest see on õige mehe lõhn" Share this post Link to post Share on other sites
vrsm 4 Report post Posted May 9, 2011 "kui mind veel pisut mustata tunnen end juba nagu marek kalmus" Share this post Link to post Share on other sites
IVARK 42 Report post Posted May 9, 2011 "Maamees otsib grimmi." Share this post Link to post Share on other sites
Sarge 385 Report post Posted May 9, 2011 Olin nüüd pikalt eemal ning tundub, et kommentaatorid ei ole ennast tagasi hoidnud Ka hr Merisalu ise käib siin aeg-ajalt oma pilti uurimas ning ehk ütleb ka paar sõna Ma näiteringis korra silmasin jah seda. Väga huvitav! Ja kommentaarid ajasin naerma küll Share this post Link to post Share on other sites
vend vähk 659 Report post Posted May 9, 2011 Tere õhtust kõigile! Käisime perega poes ja läks meeletult aega. Vaatasin kommentaare siit ja sealtpoolt ning kõik on ühtemoodi andekad. Kes siis saab auhinna? Usun, et kõige kaasaegsem parima kommentaatori väljaselgitamine oleks hääletuse teel. Kõik siinviibijad saavad vaadata pilte ja võrrelda kommentaare ja anda oma lemmikule hääle. Üks ja sama kasutaja saab hinnata ainult ühe korra ja ühte kommentaari. Teisipäeval(10.mai 2011) kl 12:30 keskpäeval loeme üheskoos punktid kokku ja kuulutame välja võitja. Muide, auhind on selline: Sheiker, Hera80 tester ning Beta-Alanine Share this post Link to post Share on other sites
Patella 14 Report post Posted May 9, 2011 (edited) 1 hääl Archangelile! Edited May 9, 2011 by Patella Share this post Link to post Share on other sites
RonnyR 0 Report post Posted May 9, 2011 1 hääl Mart Muru-le Share this post Link to post Share on other sites
tinnu11 0 Report post Posted May 9, 2011 +1 hääl Manselile Share this post Link to post Share on other sites