Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

Laupäev, 10. oktoober 2015

Arvestades, et on laupäev ja kell on alles 12:00 saamas, siis võib ilmselt paljudele öelda "Tere hommikust!"

Mina ise olen juba hommikul metsas luusinud, samuti jõusaalitrenni ära teinud ning kehakaal oli 83,5 kg. Lisandid said ka sisse võetud ning täna on kaubaks läinud FAST imemaitsev vaarika-virsiku HERA80, arbuusimaitseline INTRA, GREEN TEA ja WEIGHT LOSER.

Enesetunne on hea ning see on kõige olulisem. Kohe-kohe libistan ka väikese pähklimixi ainevahetuse kiirendamiseks ja enne ka mõned pildid:

post-50-0-49908600-1444467400_thumb.jpg Vanale koerale uusi trikke ei õpeta. Pärast Viljandi maanteele uute ringide ehitamist oli vahepeal ülepäeviti keegi ikka otse tuld andnud. Nüüd oli vahepeal jälle paus kuni tänase hommikuni. Tere hommikust, põllumehed!

post-50-0-42040900-1444467429_thumb.jpgBiitsamees. Hea harjutus, mulle meeldib!

post-50-0-43570300-1444467438_thumb.jpg Kui meil Fitshop Kesklinnas HERA80-t pakutakse, siis on ka minul pidupäev! Tulge proovima!

Lõpetuseks võrdluseks 2 pilti, kui palju võib kogemuste ja võimalustega 3 nädalaga oma vormi muuta. ;)

post-50-0-76406600-1444467903_thumb.jpg Märts 2014 post-50-0-82884500-1444467907_thumb.jpg Aprill 2014

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

attachicon.gifAvarii.JPG Vanale koerale uusi trikke ei õpeta. Pärast Viljandi maanteele uute ringide ehitamist oli vahepeal ülepäeviti keegi ikka otse tuld andnud.

Vaatasime ka eile Ramiliga, et keegi pole vist ringteid veel omaks võtnud :D

Suvel oli vist mingi hetk 3 päeva järjest selliseid avariisid- rahvas ei harjunud uuendustega :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Suvel oli vist mingi hetk 3 päeva järjest selliseid avariisid- rahvas ei harjunud uuendustega :P

Kuigi seal nüüd uued kiirusepiirangud ka, aga ilmselgelt neile tähelepanu ei pöörata, kui isegi ringteed ei märgata. :D

Leidsin uudise ka: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/krimi/delfi-fotod-tartus-rallinud-umbjoobes-veokijuht-uritas-politsei-eest-pogeneda?id=72665249

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pühapäev, 11.oktoober 2015

Ilus sügis!

Minul täna juba kerge trenn tehtud ning praegu libistan vaikselt kuivatatud kirsi-pähkli mixi ning hoian fitnessi foorumil silma peal Soomes Põhjamaade MV-l toimuval. Üks silm nutab ja teine naerab. Nutab sellepärast, et järjekordselt tehti Põhjamaade võistlusel meie sportlasele ära. Olen liiga palju võistelnud ja näinud skandinaavia võistlustel nii mõndagi, et seda väita. Raigo Kuusnõmm saavutas (loe pandi julmalt) enda kategoorias kuuendaks!!! Mis mõttes jäi euroopa meistrivõistluste kogemuste ja vormiga hõbemedalimees alla viiele mehele??? Vaatasin võistlusvideot mitu korda ja ei oska selle peale midagi öelda. Siiski loodan, et äkki oli tegemist inimliku eksitusega ja punktisüsteemiga oli mingi jame ning õiglus pääseb võidule. Ott tegi muidugi oma tööd hästi ning ilmselgelt on tegemist eesti ja ka juba euroopa kulturismis elava legendiga kes arvatavasti paugutab kolmeraudsega puusalt ka 100-aastasena, aga oluliselt hallima ja pikema habemega. :P

Eks sellised saavutused innustavad ka mind rohkem pingutama ning ise enda tegemistele suuremat tähelepanu pöörama. Siiralt usun, et ka minu kulturismikarjääri lõpuni on veel aastaid aega ning eks tõmban otsad kokku kui uued ja paremad mehed välja ilmuvad.

Hommikul tegin trennis ikka universaaltreeningu. Ihu sai mõnusalt soojaks, aga kahjuks sauna ei jõudnudki. Hetkel olen Fitshop Kesklinnas ning jagan hädasolijatele nõu erinevates küsimustes. Päris põnevaid arutelusid viime siin läbi.

Lisanditest on täna kasutuses olnud SHOCK, GREEN TEA, WHEY+, BCAA ja PROTEIN SMOOTHIE

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esmaspäev, 12.oktoober 2015

Tere kõigile!

Mina hetkel Fitshop kesklinnas DJ puldis ning varahommikul tegin jälle trenni ka ära! Peale hommikust sporti sain enda kaalunumbriks selle hooaja kõige väiksema numbri- 83,2 kg. Arhiividest olen vaadanud, et olen 1-2 kg kergema kaaluga juba lavale roninud, aga siis mul puudus enesekriitika. :rolleyes:

Homme hommikul peaks minu kehakaal kõigi eelduste kohaselt kukkuma -83 kilole ja nädala lõpus loodetavasti -82 kg. Mees peab ilusamaks saama!

Toidulisanditest on olnud täna head abilised INTRA, BCAA, GREEN TEA, SHOCK ning WHEY+. Ei ole midagi öelda- toidulaud on rikkalik! Üks väike retropilt ka spordifännidele. Need on vanad bodypump plaadid. Mul seda materjali vanadest aegadest ikka jagub 2007-2015 aastatest, lisaks veel ka mõned CXWORKS plaadid. Hea kodus kapi taga harjutada!

post-50-0-19381700-1444646441_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

13.oktoober 2015

Tere õhtust, atleedid ja asjaarmastajad!

Täna oli selline päev, mis oleks võinud kõik teisiti minna. Varahommikul oli ikka korralik trenn- sai pilti tehtud ning saunaski käidud. Lisandistest INTRA, SHOCK ja GREEN TEA. Trenn jäi ehk natuke lühikeseks, aga kehakaal oli siiski 83,3 kg ning vorm on normaalne. Ok, trenn oli viisakas aga kõik ülejäänud oli tõeline agoonia. :ph34r:

Kõisime sõbraga pool päeva kalal. Selles suhtes, et nõrk läänetuul, pilves ilm, poolkõva aku ning hea seltskond. Sõitsime mööda Ahja jõge ning vedasime erinevaid lante, teinekord loopisime, katsetasime sügavusi, kuulasime linnulaulu, imetlesime koprakoopaid, püüdsime kontakteeruda kurttummade kaluritega, uurisime süsimustasid hanesid ja kogu lugu... Mitte ainsatki liikumist- kalad oleksid nagu pagulastena Rootsi ujunud. Müstika.

Ok, homne päev tuleb kindlasti parem. Hakkan nüüd oma treeningutest ja taastumistest rohkem kirjutama. Pilte luban ka kindlasti rohkem üles riputada:

post-50-0-85122300-1444759592_thumb.jpg Väike ülevaade enda treeningutest. MyFitnessi saalis on põnevaid masinaid, mida igas saalis ei ole. Lisaks mõned harjutused, mida tavaline jõusaalikülastaja ei tee. Sellel pildil seljaharjutus- ülevalt tõmbed. Nüüd saab näha, kas selga saab peagi eksponeerida;-)

post-50-0-29685700-1444759598_thumb.jpg Ülevedu. Selle harjutuse puhul on oluline hoida puusad madalal ning sellega saab korraliku koormuse nii selg kui rind. Käed võivad olla küll kõverdatud, aga küünarnukist paigal et triceps koormust vastu ei võtaks.

post-50-0-73864500-1444759605_thumb.jpg Rind. masinal harjutus- kokkulükkamine. Ennekõike rinna tsentrumile. See on nii hirmus harjutus, et kisub põse lohku :rolleyes:

Lõpetuseks üks uus pilt meie NEBBIA pildivõistlusele:

https://www.facebook.com/fitshopkesklinna/photos/a.969114949798045.1073741840.960125887363618/971578506218356/?type=3&theater

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

14.oktoober 2015

Tere sõbrad!

Minu päev on alganud päris võimsalt- nii kerge nagu täna hommikul, ei ole olnud juba ammu. Pärast varahommikust jõusaalitreeningut oli kehakaal müstiliselt 82,1 kg! Iga asi on millekski hea ning eilne masendav kalapüük või ma ei tea, mis selle asja nimi võiks olla, mõjus söögiisule nii laastavalt, et väga ei olnud söögiisugi. Sellise kaalukukkumisega on vorm muutunud ootamatult või siis just ootuspäraselt päris teravaks. Üks härra küsis minu käest täna facebookis, et kas ma treeningi pusaga? Pusaga ikka, mille all on rootsi sõjaväe soe pesu ja selle all omakorda veel pikk pesu... Täna hommikul oli pusa peale tõmmatud kapuutsiga dressikas. Hea meelega tõmbaks ka villase mütsi pähe, aga minu tegevusest niigi šokeeritud kaasatleedid ilmselt ei mõistaks mind või teaksid täpselt, millisesse raviasutusse mind saata... Lootsin täna teha ka vägevaid pilte jõusaalitreeningutest, aga väike ebaedu- olin jätnud kaamera mälukaardi koju. Küll parandan selle vea homme! Esialgne plaan oleks välja tuua erinevaid harjutusi, millega viimasel ajal rohkem kokku puutun. Väike salasoov oleks hakata novembris ka jooksmas käima nagu kunagi Kaitseväes töötamise ajal. Mõistan, et me ei püsi igavesti noored ning ei tahaks ka olla selline mõttetu vana peer, kes kannab nahkpükse ja sõidab mopeediga ning suvel rannas meenutab rohkem sülti karvaste pekitükkidega. Toidulisandeid on läinud täna ka üksjagu- esmalt mainin ära energiajoogimaitselise SHOCK-i. Lisaks WHEY+, GREEN TEA, OMEGA3, WEIGHT LOSER ja metsamarjamaitseline PROTEIN SMOOTHIE. GREEN TEA viib erinevad soolad kehast välja ning söögiisu väheneb ka märgatavalt. Kindlasti tasub proovida!

Ok, olge siis mõnusad ning kui soovite minult nõu saada erinevates küsimustes, siis püüdke ise reaalselt Fitshop Kesklinnast läbi tulla- kirjalikult ei ole mul väga aega raamatuid kirjutada :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

15.oktoober 2015

Tere, head atleedid ning asjaarmastajad!

Ikka kipub nii olema, et kui millestki pahaaimamatult kirjutad, siis leidub kriitikuid, kes sinu tegemisi lahkama hakkavad ning kokkuvõttes mõtled, et kas oli seda vaja? Ma ei teagi, millest alustada, et osadele mugavustsoonis platseeruvatele tegelastele maailma asju natukenegi arusaadavamaks teha. Proovin ääri-veeri natuke sellest rääkida.

Ma ei tea, kui paljud siinviibijad 90-datel ajateenistuses käinud on. Eks läbi aegade on olnud meie armsal kodumaal erinevaid üksuseid, nendes erinevaid ülemaid ja erinevad kaasvõitlejad. Erinevad arusaamad eluväärtustest, erinev probleemide käsitlemine. See, mida üks peab ülekohtuseks mõnitamiseks ja füüsiliselt raskeks, võib olla teisele tõeliste kannatuste loode. Ma ei kavatsegi hakata pidama loenguid sellest ajast kui suured mehed nutsid nagu imikud, kuidas murdus keha ja vaim sest ma lihtsalt ei viitsigi kuulata nende hüsteerilist karjumist kes ei ole seda läbi teinud. Hämmastav, kuidas kõik mis on meie jaoks võõras, võib meid nii fng hullusti paanikasse ajada. Teate, miks härg punast rätikut ründab? Sellepärast et ta ei näe punast värvi ja see tekitab temas segadust ning loom peab õigemaks rünnata. Sama ka paljude inimestega.

Ok, ma ei tea, kui paljud seda pikka sissejuhatust lugedes üldse millestki aru said või teavad tagamaid, aga pidasin vajalikuks selle välja tuua.

Täna oli mul kergem päev. Sain korralikult välja puhata ning hommikul käisin pikalt oma nelja bullterjeriga metsas ning põldudel jalutamas. Loodus annab mulle palju energiat. Lapsed lasteaeda ning üle paljude aastate sai ka suure kastanipuu otsa ronitud ning enda põnnidele kui ka teistele lastele korralik kastanirahe korraldatud. Kui enne paar põnni püüdsid jagada ühte kastanit, siis pärast minu lahkumist oli seal pruune munasid terve hoov täis ning head kraami tassiti erinevatesse hoovi otstesse ämbritega. Kui vaja, oleme spidermanid ning jõulude ajal ajab ilmselt see sama osav mees ka punakuue selga... Edasi siis Fitshop Kesklinna poodi, kus täna tegutses Darola Kruusik. Panime uued AllStars batooonid välja ning nüüd on meie pood nagu tõeline batooonikaubamaja! :)

Trenni siis kella 14:00 ajal.

Pean tunnistama, et tänane trenn oli rohkem vastupidavustrenn- tallasin stepperit pikalt ning higi voolas ojadena. Samal ajal vaatsin ühte põnevat korvpallivõistlust telekas ja see mäng venis igas mõttes pikale. Kui kõik lõpuks läbi sai, siis olin nagu Klaabu kosmoses- pea käis jubedalt ringi. Ilmselt vanadus või suhkruhaigus. :rolleyes: Igal juhul tegin ka veel natuke erinevaid jalaharjutusi ning pärast seda pidasin vajalikuks ära sauna minna. Ja siis tuli ära: VETT EI OLE!

Vesi oli läinud tervest Kesklinna Keskusest ning selles suhtes täielik kaos. Istusin saunas ja genereerisin erinevaid variante, kuidas märkamatult Juustupoest mööda hiilida et keegi sind suures juustuvarguses ei kahtlustaks. Ilmselgelt midagi ilusat selles projektis ei oleks kui sa niigi higise ja tatisena veel saunas käid ja ennast ei pese. Ja siis tuli appi ajateenistuse aegadest kinnistunud lause:"Sõdur on leidlik!" Avastasin, et üks kurb härra proovis ühte dušši ellu äratada ning sealt nirises alguses paari-kolme liitri jagu vett, mis oli sinna enne veeavariid torudesse jäänud. See tähendab, et 4-5 dušši peale saaks juba 10-15 liitrit vett ning oh seda rõõmu, kui leidsin ka saunalavalt vett täis saunakibu sooja veega! Mäletan, kuidas ajateenistusel õpetati ennast metsas külma ilmaga 1 liitri veega pesema. Niigi külmast vaevatud ajateenijad olid sinised nagu kanad kui ennast külma veega männi all loputasid ning nagu härrad ise naljatlesid: "Till oli hernetera suurune!" Aga nii oligi. Nüüd kulusid need herneterakatsetused marjaks ära. Ma ausaltöeldes ei teagi, millal see vesi lõpuks tuli kui üldse tuli. Peale sauna oli minu kehakaal väiksem kui eile, aga jällegi liigse paanika vältimiseks ütlen vaid nii palju, et mul on elus olnud 2 korda selline seis, kus olen umbes poole päevaga 7-8 kg alla võtnud. Selline ebareaalne olukord saab tekkida ainult ekstreemsetes oludes ja ma tean, et see on võimalik. Viimase 24 tunniga ma nii palju alla ei ole võtnud ja ei ole vajagi.

Ok, võtan veel väikese PUDDINGu sisse rasvata jogurtiga ning valmistun homseks pealinnareisiks. Kui veab, teen jälle trenni Reval-Sport saalis ning naudin sealset varustust ning elan kaasa rammumeeste enese- ja teiste piitsutamisele.

Paar pilti ka!

post-50-0-45772600-1444937373_thumb.jpg Hoolealused

post-50-0-89326300-1444937383_thumb.jpg Batoonikaubamaja

post-50-0-54443600-1444937391_thumb.jpg Kirss tordil

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere sõbrad!

Käisin täna Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi suures spordikeskuses kaasa elamas Fitness5 võistlejatele ning samuti andsin fännidele proovida erinevaid FAST toidulisandeid. Kohal oli palju staare ning tegin ka päris korraliku pildiseeria. paar eksklusiivset pilti panen ka reklaamiks siia üles. Head vaatamist! :)

Pildid leiad siit:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.972950196081187.1073741842.960125887363618&type=3

post-50-0-28061100-1445088907_thumb.jpg

post-50-0-25921200-1445104087_thumb.jpg

post-50-0-69252400-1445104108_thumb.jpg

post-50-0-30533100-1445104115_thumb.jpg

post-50-0-20915600-1445104139_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tuletan kõigile asjaarmastajatele meelde, et NEBBIA võistluse lõpuni ei ole enam palju aega jäänud. Auhinnad on viisakad ning täna lisandus uusi tegijaid! Võistlus pannakse lukku 22.oktoobril 2015.

post-50-0-87547800-1445105045_thumb.jpg

post-50-0-76092200-1445105056_thumb.jpg

post-50-0-03324500-1445105072_thumb.jpg

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.969114949798045.1073741840.960125887363618&type=3&uploaded=7

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esmaspäev, 19.oktoober 2015

Tere sõbrad!

Uus nädal ja uued väljakutsed!

Nädalat alustasin varakult ning nagu ikka tegin sissejuhatuseks suurema metsatiiru oma nelja koeraga. Need on huvitavad tegelased- vahepeal ei saa mitte millestki aru ja kui siis ärkavad, siis lippavad metsas ringi sellise kiirusega nagu kuradid ajaksid taga.

Järgmised tegelased on pisitütred, kellega koos me linna sõidame. nemad lasteaeda ja mina trenni. Suurem teab juba päris paljusid automarke ning oh kui äge kui vastu sõidab Audi, Opel või Subaru- siis on palju hõiskamist mõlemalt turvatoolilt. Vahelduseks muidugi sellist laulu ka:

"Rebane ei saa metsa eksida, sest mets on rebase kodu!" "Jänes ei saa metsa eksida..." Krt, ma ei tea, kes neid laule seal lasteaias õpetab, aga teinekord ei oska nende laulude peale mitte midagi enam lisada. Ja loomulikult ei saa unustada tantsunumbreid ning kontserte kõikidele elamises leiduvatele nukkudele. Eile oli siis juuksuritund ning üks tegi teisele hobusesaba patsi ja väiksem korrutas mingi 1000 korda, et "hobusele saba". Päris korralik katus, aga vähemalt igav ei ole.

Tänane trenn oli viimaste päevade üks aktiivsemaid. Universaaltrennis tegime õpipoiss Peebuga 6 erinevat seljaharjutust, aga kõik tundusid vajalikud. Pärast veel mõõdukas saun ning praegu tunnen kuidas lihas taastub mõnuga ning valmistub homseks hommikuks. Kehakaal on nüüd natuke järgi andnud ning seda on ka visuaalselt märgata. Luban ennast kindlasti parandada. Toidulisanditest on täna teele saadetud SHOCK, BCAA, WHEY+, PROTEIN SMOOTHIE ning üks tegija LUXUS batoon. Igal juhul täna on plaan ka natuke ühte paljukiidetud rohelist teed proovida. Äkki peaks apteegist suured pampersid juba alla panema? :rolleyes:

post-50-0-83152600-1445245040_thumb.jpg Atleedid Peep ja Rainer uut nädalat vastu võtmas

post-50-0-21558900-1445245051_thumb.jpg Huvitav sääremasin. Umbes sellisega treenisin viimati Tallinnas, Reval-Sport saalis

post-50-0-62317300-1445245062_thumb.jpg Mingil härral on tõsiseid probleeme kannikaga. Tegelikult ise ka teen seda harjutust reie tagaosale ning tuharale. Igas saalis kahjuks ei ole sellist masinat.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

20.oktoober 2015

Täna on olnud päris tihe ja vaheldusrikas päev. Eile tegin ilmselt paljudele üllatuseks sellise vangerduse et panin ennast Eesti meistrivõistlustele kirja. Nüüd olen selles suhtes tsüklis, et enam eriti ei avalikusta oma hetkevormi ning nii jätan ka igasugustele spekulantidele vähem ruumi pritsimiseks. Las taovad need trummi kes tahavad. :rolleyes:

Kes tahavad minu treeningutest osa saada, siis nüüd on võimalik vaadata uusi pilte minu galeriis. Seal on ka paari sõnaga natuke infot miks üks või teine asi on nii nagu ta on. Toidulisanditest täna: BCAA, GREEN TEA, WEIGHT LOSER, SHOCK ja BLOCK.

Panen siia ka mõned tänased trennipildid üles, aga galerii leiate siit:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.973710149338525.1073741843.960125887363618&type=3

post-50-0-84513900-1445364905_thumb.jpg Seljatõmbed

post-50-0-38219500-1445364921_thumb.jpg Ohio State rules!

post-50-0-99830000-1445364930_thumb.jpg Täna käisin ka järvel ning mingi selllise eluka tõmbasin välja

post-50-0-92093300-1445364938_thumb.jpg Kas keegi teab, mis krdi elukas see on? Vana oli vee all. :o

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

21.oktoober 2015

Tere sõbrad!

Kehakaal kukub ning teravust tuleb vesise naha alt nähtavale mitte enam päevade vaid tundidega. Priske mees on nüüd ühe kuuga kaotanud 12 kg ning energiavarud on oluliselt vähenenud. Väga pikalt ei hakka siin toksima. Ootan Hollywoodist ühte tähtsat telefonikõnet seoses uue filmi võtetega.

Siin rohkem infot:

https://www.facebook.com/fitshopkesklinna/photos/a.960837263959147.1073741835.960125887363618/974713982571475/?type=3&theater

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vahelduseks naljapiltidele natuke tõsist juttu ka. Tänane trenn sujus ikka nii nagu tavaliselt- soojendused, jalad ja ülakeha. Lõpetuseks üks uus kõhulihaseharjutus ka. Kõhtu peaksin rohkem tegema. Panen mõned pildid ka üles:

post-50-0-04069300-1445433784_thumb.jpg Tänased toidulisandid enne trenni, pärast trenni ning dieediks.

post-50-0-01447400-1445433795_thumb.jpg Pähklid ainevahetuse kiirendamiseks ning mesi rohelisele teele lisaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Neljapäev, 22.oktoober 2015.

Tere sõbrad! ma ikka olen veel elus ja tegutsen aktiivselt. Pärast hommikust trenni olin nii väsinud, et ei jõudnud enam isegi rääkida, aga nüüd olen eluvaimu ilusti sisse saanud. Loodan südamest, et teen kõik õigesti ning üllatan 31.10.2015 paljusid. Hakkan vaikselt vabakava ka harjutama, aga enne seda teen tublisti eeltööd ning vaatan tundide kaupa maailma parimate klassikute vabakavade videosid.

Täna saab läbi üks põnev võistlus ning kuigi osavõtt oli tagasihoidlik, saabus võistlustele siiski võimas pildiseeria ning tänase päeva jooksul valime siis ühiselt nende piltide seast parimad ning selleks on muidugi vaja lähedaste-tuttavate toetust!

vaadake siis siia:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.974926769216863.1073741844.960125887363618&type=3&uploaded=5

post-50-0-16502000-1445506238_thumb.jpg Tänased auhinnad!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Reede, 23.oktoober 2015

Natuke rohkem kui 1 nädal on jäänud Eesti meistrivõistlusteni. Tegin hommikuse trenni ning tuleb tunnistada et täna oli üllatavalt palju energiat! Õhtul teeme õpilastega poseerimist ning siis ilmselt tulevad välja veel viimased vead, mida peame parandama. Ma ei hakka siin mingeid hirmsaid vormipilte üles riputama, samuti ei hakka ennast siin kiitma- veel vähem lasen seda teha kellelgi teisel. Panen lihtsalt ühe pildi tänasest hommikust ja kes teavad, need aimavad. Ilusat reede jätku kõigile!

post-50-0-80495900-1445587994_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Laupäev, 24.oktoober 2015

Täna olin jälle Tallinnas ning tegin ka väikese pildiseeria sellest kuidas maamehed pealinnas käisid ja mida imelist nad selles suures linnas nägid:

post-50-0-88086400-1445716511_thumb.jpg Taistoga Lasnamäel. Mingil hetkel olin ma selle kiriku suhtes skeptiline, aga igal juhul kordades parem kui mõni muu pühakoda kuhu saavad minna ainult mehed...

post-50-0-09060300-1445716524_thumb.jpg Tuttava koerakasvataja hoolealused

post-50-0-35071000-1445716541_thumb.jpg Reval Fitshop. Peremees Kaido oli ise sellel ajal jõusaalis ning kiirabi ootas jälle akna taga

post-50-0-15649100-1445716546_thumb.jpg Kaido Leesmann valmistub rannahooajaks

post-50-0-10843900-1445716552_thumb.jpg Päris ausalt- seljaharjutused ei ole minu erilised lemmikud, aga sellise Revali masina peal teen alati väga hea meelega- soovitan kõigil proovida!

post-50-0-06339800-1445716559_thumb.jpg Karumõmm Siim liigub kuhugi poole

post-50-0-67692200-1445716566_thumb.jpg Ma ei räägi kellelegi, et need mehed tulevad 31.oktoobril kulturismis Oti kategooriasse üllatusmeesteks- vaikin kui haud!

post-50-0-99880800-1445716576_thumb.jpg Veel üks hea masin, mida teistes spordiklubides ei ole näinud.

post-50-0-72510700-1445716583_thumb.jpg Revali boss! Väga hea inimene, kes on mind mitmeid kordasid aidanud juba alates 2000 aastast kui ise veel Revalis treenisin 2000-2003 aastatel

post-50-0-40506000-1445716592_thumb.jpg Maailmameister Oleg triibutas täna saalis nii mis hirmus. Küll hakkame 31-l triipe võrdlema! ;)

post-50-0-80715900-1445716604_thumb.jpg Hoidsin täna oma autot Telliskivi tänaval ning tagasiteel vanalinnast leidsin päris huvitavaid kohtasid. Üldiselt Tallinn oma ilus ja valus on aastatega palju muutunud. Selles linnas on maakate jaoks meeletud kontrastid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

25.oktoober 2015

Tere sõbrad! Otil läks eile võistlustel hästi ning tema vorm on ka iga võistlusega järjest paremaks läinud. See on hea näide, kuidas selle ala puhul on olulised kogemused. Minulgi on viimastest aastatest ette näidata vägagi võimast vormi kui ka totaalselt ülevindi keeratud poolsurnud kuivikut. Tahaks ikka terav olla, samas olen MM-del oma kategooria kõige kuivema vormiga lopsakamatelt ja oluliselt pehmematelt poistelt proportsioonidega tappa saanud. Jube leeruline. Panen vahelduseks ühe toreda trennipildi tänasest kehakultuurist. Ilmselgelt seda pilti vaadates võivad osad nina kirtsutada ja vinguda, et kus on triibud ja sooned, aga ma ei usu et see käsi kuivikuna nii võimas oleks. Tegelikult on nii et kes vinguda tahavad, need vinguvad ja mustavad nagunii! :rolleyes:

post-50-0-49918900-1445781823_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×