Jump to content
vend vähk

Vend Vähk Peab liikuma!

Recommended Posts

08.detsember 2014

Tere kõigile! Tore vaadata, elukene siin fitness.ee foorumis keeb nagu sügisene õunamoos. Mõned vanemad tegijad on natuke tahaplaanile jäänud ning uued värsked asjaarmastajad lükkavad teemad käima. Mina ise hoian ikka teiste tegemistel silma peal. Viimasel ajal on erakordselt palju muutuseid elukeses toimunud- põhimõtteliselt kõikides valdkondades pean midagi muutma. Treeningutest hetkel oluline koht bodypumpil. Õpin uut BODYPUMP92 programmi ning jällegi palju põnevaid ja kohati ootamatuid elemente. Mul oli täna isegi 2 bodypumpi üle pika aja. Varahommikul tegin enda trenni ja õhtul asendasin staartreener Heikkit, kes hülgas maised mured ning tormas tuhatnelja pealinna Enrike kontserdile. Sellised kaasaegsed moodsad mehed käivadki ilusate meeste laulu kuulamas.

Minu kehakaal teeb nagu ikka imelühikese ajaga 5 kg muutuseid. Minu puhul täiesti tavaline.

Toidulisanditest on viimasel ajal tuld antud BLOCK, PUDDING, HERA80, SHOCK, PUMP+, JOINT+, RECOVERY ning EAA-le. Oluline, et suveks vormi saaks! ;)

post-50-0-51404900-1418062701_thumb.jpg Staarpastor Peep käis USA-s ja tõi mulle uusi münte ning samuti kinkis uhke särgiga millega vend vähk järgmisel aastal jälle haugidele valu andma suundub.

post-50-0-45477800-1418062713_thumb.jpg Teinekord ei pea pildistamiseks ennast alati paljaks koorima. 2001 aastal tehti minust põnev seeria erinevatest Kaitseväe laskeasenditest. Ega ma ei teadnud, mis nendest piltidest sai ning pigem uskusin, et need on jäänud unustusse või hävinenud, aga võta näpust! Vend Vähk poseerib ilusti vähemalt ühe vägeva väeosa seintel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Neid laskeasendeid sai lausa tunde ja tunde loetud kui pidi valveasendis seisma karistuse näol. Väga huvitav teada, kelle pilte vaadates möödusid nii

mõnedki väga pikad tunnid :) . Vähemalt oli huvitav lugemine !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Neid laskeasendeid sai lausa tunde ja tunde loetud kui pidi valveasendis seisma karistuse näol. Väga huvitav teada, kelle pilte vaadates möödusid nii

mõnedki väga pikad tunnid :) . Vähemalt oli huvitav lugemine !

Tore et sain raskel ajal seltsiliseks olla! :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

10.detsember 2014

TOIDULISANDITE DEGUSTEERIMINE MAAÜLIKOOLI SPORDIHOONES.

Näljatunne ründas kõhtu

nagu ikka igal õhtul.

Seadsin sammud spordisaali

kohendasin okulaari.

Täna anti Fasti nänni

Elari see töötles panni.

Rahval kooki küpsetas

ise laulu laksutas.

Armas rahvas, mis siis muud,

kohe vesistate suud.

Näete ise seda pidu

keegi pole enam kidur.

post-50-0-64912100-1418241300_thumb.jpg

Jõudsin kohe peale kuut

rahvas mekkis toodet uut!

Hävitati vaguralt

kokk see liikus agaralt

post-50-0-52564800-1418241314_thumb.jpg

Toidulaual puhas valk

mõni oli veidi kalk.

Lõpuks leebus kõigi meel

valgupotti kadus keel.

post-50-0-05802900-1418241325_thumb.jpg

"Võta toda-proovi seda!"

huvilisi terve rida.

Elari on DJ täna

fännitarid hingetuna.

post-50-0-57407500-1418241334_thumb.jpg

Sisse piiratud on mees

naistel veri lausa kees.

Keegi pakkus ehteid, raha

kisendati:"Püksid maha!"

post-50-0-07959800-1418241345_thumb.jpg

Hullund kanakarja vastu

Elar-poiss nüüd julgelt astus!

Rahustuseks moosi segas

turvatunde endal tagas!

post-50-0-04726200-1418241357_thumb.jpg

Lisaks toiduvalikule

kindlalt tunnistada tuleb

mehe väärtus pole hea

kui tal pole soengut peas!

post-50-0-60290900-1418241369_thumb.jpg

Rahu saabus peale seda

kui üks staar end platsi vedas.

Mingi noormees veidrat sorti

tahtis teada, kas teen sporti?

post-50-0-62590000-1418241380_thumb.jpg

Staaripidu käima läks

torso punnis, käsi paks

kohal oli ulmetreener

kaasas turvamees ja teener

post-50-0-87736100-1418241391_thumb.jpg

Peagi sättis minekut

mees kes pole inetu!

Tundis siirast rõõmu peost

hüva nõu sai temalt Leo

post-50-0-19369000-1418241402_thumb.jpg

Selle ürituse lõpuks

oleks nagu käinud Kõpus.

Pea käis ringi uhkest möllust

lasen laulu Joeli-töllult:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Viskan vahelduseks veel ühe video. :)

Eks neid videosid on internet täis kus suured mehemürakad kätega vehkima pannakse ning poksi ning võitlusaladega tegelevad sportlased peavad peenikest naeru. Samas oleks ju põnev vaadata, kuidas löömamehed rammumeeste mänguasjasid näpivad :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eks neid videosid on internet täis kus suured mehemürakad kätega vehkima pannakse ning poksi ning võitlusaladega tegelevad sportlased peavad peenikest naeru. Samas oleks ju põnev vaadata, kuidas löömamehed rammumeeste mänguasjasid näpivad :P

Jah ega nad seal midagi ei tõstaks. :D Eks igal ühel on reaalselt oma ala ja hea ollakse selles, mida treenitakse. :)

On ka reaalselt ajuvaba mõelda, et kui osad treenivad ikkagi 30+h nädalas. Et siis keegi teine tuleb taga reaalselt võistlema, lootes võita. Kui ikka jõutrenni teinud pole, siis pole mõtet minna tõstmis võistlusele. Eriti, kui osadel võistlustel alustatakse 150+kg-st. :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

12.detsember 2014

Ikka olen elu ja tervise juures. Alates esmaspäevast elan linnast väljas, aga hakkan iga päev läbi linna tööle käima...samuti linnast väljas. Teinekord teeb elukene lihtsalt ootamatuid pöördeid, aga iga asi on millekski hea. Treeningute koha pealt ikka vana hea bodypump ning toitumist püüan ka jälgida. Kehakaal oli nädalavahetusel jälle 91 kg, aga täna õhtul 85,7 kg... Toidulisanditest vahelduseks BCAA, INTRA, FEED, SHOCK, WHEY+, PUMP+ ja loomulikult kõigi lemmik PUDDING! Hetkevormist ka väike pilt. Jalakene ei ole kindlasti kehvemaks läinud ;)

post-50-0-14610200-1418420523_thumb.jpg

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

18.detsember 2014

Paari sõnaga oma tegemistest. Aasta hakkab läbi saama ning tuleb tunnistada, et selle aasta lõpus on üks tagasilöök järgnenud teisele. Teinekord on nii, et mitu halba asja langevad kokku ja vahel on küll seline tahtmine kuhugi üksikule saarele minna ning arvutile restart teha. Mis ei tapa, teeb tugevamaks ning iga asi on millekski hea. Et ma ei hakkaks ennast kordama, toon välja eraldi teemad erinevatest mõtetest:

TREENINGUD: Kuigi mind on ikka vahel natuke jõusaalis nähtud, treenin põhiliselt ikka aeroobikasaalis bodypumpi keskkonnas. Uue programmi kohta midagi halba öelda ei ole, kuigi kõhulihase harjutus võiks olla oluliselt raskem. On ju olnud selliseid programme, kus kõhulihas saab igas asendis totaalset survet! Muide, paar päeva tagasi kolisin linnast maale ning tassisime ühe tuntud noorkulturistiga varustust kolmandale korrusele kuni varajaste hommikutundideni. Pean tunnistama, et võttis ikka läbi küll ning ülejärgmisel päeval olid jalalihas korralikult kurnatud. Nii et kes tahab tugevat jalalihast- hakake kolima! Kusjuures kolimise lõpuks oli mini kehakaal kukkunud 85 kg-le!

DOPING: Viimastel klassikalise kulturismi maailma meistrivõistlustel oli kuuldavasti päris tugev dopingukontroll ning igast kategooriast saadeti jälle 3 mees kontrolli. Sellega seoses tekkis elav arutelu kus väideti, et dopingukontrollidel ei ole mitte mingisugust mõtet sest kõik justkui teaksid, kuidas enda organismi reostada nii et vahele ei jää. Olen sellel teemal pikalt mõtisklenud. Eks meie väikeses konnatiigis on selliseid, kes rõõmuga dopingut tarbivad ning ei tee sellest saladust ning võistlevad ka teistes liigades. Samas on mul ka infot selliste tegelaste kohta, kes tarbivad dopingut “targalt” ning teinekord peavad selle kohta kuskil riideruumis loenguid. Tulevadki siis “õigesti ajastatud” lavale ning säravad nagu täiskuu ning teevad maha neid, kes on kõigele vaatamata naturaalseks jäänud. Ilmselt praegugi valmistuvad järgmiseks hooajaks kusagil vaikselt kapi taga süstides ja krõbistades. Nüüd võikski olla see koht, kus saame tõmmata piiri osade kohalike ja välismaa staaride vahele. Kui meil reeglina oldakse teadlikud dopingukontrollidest ja kõigest sellega seonduvast, siis kahjuks paljud kulturistid mujalt maailmast ei oma mitte mingisugust ettekujutust kontrollidest, osad isegi ei saa ilmselt aru, millest jut käib nagu ma eelmisel aastal Austrias veendusin. Kui WADDA hakkaks tegema regulaarseid kontrolle ka hooaja väliselt, siis usun, et nii minul kui Otil oleks täiesti reaalne võimalus tõusta nii euroopa kui ka maailma meistriks! Kui eelmisel aastal oleks saadetud WADDA poolt minu kategooria 3 esimest kontrolli, oleksin 100% olnud 2013 maailmameister! Siin laua taga istudes ja sellest kirjutades tundub see nii ebareaalne. Oleksid ei loe ning loodan tulevikule. Üks huvitav vahejuhtum veel seoses dopinguga: sellel aastal 2014 kevadel Santa Susannas toimunud EM-il kohtasin 2008 aastal Venemaal toimunud MM-il tuttavaks saanud Nikolai nimelise mehega, kes 2008 tuli -175 cm kategoorias teiseks. Temal oli väga täpselt meeles, et mind saadeti nendel võistlustel dopingukontrolli ja pange sõbrad tähele- tundis mulle veel selle pärast tagant järgi kaasa!!! Mina siis ütlesin mehele, et 2008 oli mul mitu kontrolli nagu ka 2007 ja 2009 aastatel… Vana kuulas mind tõeliselt suurte silmadega nagu katkendeid ulmekirjandusest. Ta lihtsalt ei suutnud uskuda, kuidas on võimalik suurvõistlustel lavale ronida ilma dopinguta ja veel finaali pääseda!!! Nagu ikka, lõpetan selle teema kiidulauluga, et kellel on minu vormi ja tegemiste suhtes mingisuguseid kahtluseid, siis kui raha ja viitsimist on, võite dopingukontrollid ise kinni maksta ja saata mind küll uriini- küll veredopingu kontrolli. Selles suhtes ei ole mitte mingisuguseid probleeme!

Uh, see viimane osa läks väga pikale ja praegu ei ole aega enam teistel teemadel kirjutada. Usun, et oli huvitav lugemine ning tore kui mõtlesite kaasa! Pidage vastu ja olge mõnusad!

Kohe lähen teen endale ühe korraliku WHEY+ ja RECOVERY kokteili! ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga huvitav. Kuidas need hooajavälised testimsed välja näevad? Tead ette, millal kontroll tuleb või ühel päeval lihtsalt randomiga võetakse ühendust, et tule nüüd proovi andma? Aga saab ju ka hooajaväliste kontrollide puhul vingerdada. Kõigepealt treenib mingi tegelane keemia peal, hoiab madalat profiili, ja siis paneb end võistlustele kirja, kui on oma organismist suutnud kõik juba nii väljutada, et proov ei tuvasta. Saab head kohad ja kõik. Ja siis ütleb "võtan nüüd vabamalt mõnda aega, ja ei võistle", aga tegelikult läheb uus tsükkel käiku. On teda õigus siis testida?

Ma arvan, et seda olukorda ei ole võimalik luua, et ka naturaalsetes liigades ainult geneetiliste eeldustega võistlejad esile kerkiksid - aga selline olukord oleks tore. Keegi mõtleb alati mingi skeemi välja.

Jääb pisut segaseks ka see, mille alusel doping-ainete nimekiri kokku pannakse. Näiteks testosterooni boosterid. Mõned neist on legaalsed ja küsitava efektiivsusega. Teised on sellised, mille mõju on teaduslikult tõestatud ja boostivad kuni 100% - need on keelatud.

Muudetud kasutaja Enforcer poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga huvitav. Kuidas need hooajavälised testimsed välja näevad? Tead ette, millal kontroll tuleb või ühel päeval lihtsalt randomiga võetakse ühendust, et tule nüüd proovi andma? Aga saab ju ka hooajaväliste kontrollide puhul vingerdada. Kõigepealt treenib mingi tegelane keemia peal, hoiab madalat profiili, ja siis paneb end võistlustele kirja, kui on oma organismist suutnud kõik juba nii väljutada, et proov ei tuvasta. Saab head kohad ja kõik. Ja siis ütleb "võtan nüüd vabamalt mõnda aega, ja ei võistle", aga tegelikult läheb uus tsükkel käiku. On teda õigus siis testida?

Ongi nii, et helistatakse ja öeldakse (ilustamata), et davai, me tuleme sinu juurde ja sa urineerid meile purki. Marius oli näiteks koolis ja pidi tunnist ära tulema, et proov anda.

Kui sa oled korra võistelnud, siis nagu ma olen aru saanud, võib iga kell sportlast testida.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kiire dieedisoovitus! Kes tahab ihu korralikult märjaks saada, siis pange jõuluvana kostüüm selga ja minge lasteaeda habemikku mängima. Higi voolab ojadena! Laksab hästi küll! :P

post-50-0-57395400-1418934904_thumb.jpg 15.detsember 2014. Lasteaia jõulupidu. Jõulukas naudib populaarsust

post-50-0-41420100-1418934911_thumb.jpg 15.detsember 2014. Lasteaia jõulupidu. Taat lahkub ja vähesed panid tema kadumist üldse tähele. Peale jõulupakkide avamist tormasid kõik pidulaualt präänikuid noolima ning jõuluvana jäeti saatuse hoolde. Üks hullunud fänn saatis habemikule veel järelhüüdeks meeleheitliku küsimuse: "Aga miks ma raamatu sain?" Taat pomises:"Kõigil meil on raske, kohtume järgmisel aastal!"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kujutasin kohe ette, et saaksid ka väheke teistsugustes seltskondades jõuluvanana tööd, punasest rüüst oleks vaid müts peas... Mingid naiskollektiivide jõulupeod. :D

Muudetud kasutaja Helerin poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kujutasin kohe ette, et saaksid ka väheke teistsugustes seltskondades jõuluvanana tööd, punasest rüüst oleks vaid müts peas... Mingid naiskollektiivide jõulupeod. :D

Eks siis tehakse mõlemad kingi-kotid tühjaks:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

21.detsember 2014

Täna oli teguderohke päev, mille maasikas tordil oli õhtuses bodypumpis täissaal! Higi voolas ojadena ja pulss oli vähemalt 200 kogu aeg! Nüüd just lõpetasin päeva Puddinguga ning üks tore pilt ka Fitlife spordiklubi jõulupeost, õigemini staaratleet Rainer Neemsalu kingitusest:

post-50-0-31663800-1419200771_thumb.jpg

:P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

27.detsember 2014

Hakkab see jõuluorgia läbi saama. Veel vaja aastavahetus ka üle elada ning rõõmsalt vastu uuele aastale. Ausaltöeldes mulle sellised suured söömisfestivalid ei meeldi kus veel mitu nädalat hiljem lähikondlased kaebavad, kui palju nad ikka sõid ja kellel oli selle tulemusena küll maovenitus, küll pärakarebendus. Enda jõulud olid töised- sai usinasti jõuluvanaametit praktiseeritud, samuti palju aega koos perega. Esmaspäeval jälle vorm selga ja riiki kaitsma. Ah, mis ma siin seletan- panen parem mõned pildid üles koos omapoolsete kommentaaridega. Kohe-kohe tuleb õhtune PUDDING mandariinide ja banaaniga.

post-50-0-27824700-1419700490_thumb.jpg Jõuluõhtul oli üks mitmest jõulutaadi peatumiskohtasid ka kuulsa kulturismifotograafi Märteni imeline pesa, kus lisaks vägeva piltniku karvasele vennale juhatas vägesid vanakooli vanaisa, kes laulis jõulutaadile nagu lembelaulik Sulo: "Su silmade sära...!" Siinkohal tervitused kõigile asjaosalistele.

post-50-0-70726700-1419700532_thumb.jpg Meie peres käis jõulutaat viimast korda eile kuna ühel väiksel sugulasel ei õnnestunud sellel aastal punakuube näha ning nüüd oli rõõmu kõigil! Lapsed teadsid teada, et meie pere issi oli läinud poodi ja kui emme jõulukaga miilustas, ei olnud kellelgi sellest hirmsast patust sooja ega külma! Krdi reeturid! :P

post-50-0-20372800-1419700589_thumb.jpg Jõuluõhtul perega Tartu Raekoja platsil. On ilusaid õhtuid!

post-50-0-98342800-1419700646_thumb.jpg Oleme ausad- elan nüüd metsa servas ning käin koertega igal varahommikul ja hilisõhtul metsas jalutamas. Selline metsiku mehe tunne on sees. Veel kivikirves ja nahkadest kostüüm puudu. Selline kitsekari elutseb meie majast umbes 200 meetri kaugusel.

post-50-0-49589100-1419700654_thumb.jpg Tuleb tunnistada, et metsas liikumise peale kulub oluliselt rohkem energiat kui kuskil Tartu linnas raudtee ääres jalutades. Meenub kuidas just sellises metsas müttamisega sain endale ajateenistuses 1997-1998 aastatel ülitugevad ja võimsad jalad.

post-50-0-10945600-1419700617_thumb.jpg Suur Honda sporditurniir Tartus, Lõuna keskuse jääväljakul. Üks läbiviijatest oli meie staarkulturist Ott Kiivikas ning mees tundis ennast reporteri rollis nagu kala vees- jutulõng oli kohati äravahetamiseni sarnane kunagise spordireporteri Toomas Uba loomingule. Ott tunneb üllatavalt hästi küll vehklejate hingeelu, küll sõudjate lainelist käekäiku. Ilmselgelt peab keegi kunagi kahvatuks jäänud KuuseLempsi välja vahetama :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×