Jump to content
kaido70

Kolesterool, kreatiin ja vadakuvalk

Recommended Posts

Olen suht lühikest aega, umbes pool aastat, kasutanud kreatiini ja umbes aasta vadakuvalku toidulisandina. Viimane vereanalüüs näitas , et veres on kolesterooli tase normist kõrgem. Minu küsimus- kas eelnimetatud ained võivad tõsta kolesterooli taset veres? Ette tänades.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui palju normist kõrgem, arvuliselt mäletad? Need ained küll kolesterooli märgatavalt tõsta ei tohiks, vaata toitumine üle pigem. Kui palju sa võtad kreatiini? Kui sa just neid väga suurtes kogustes, päevas kreatiini 10+g ja vadakut üle 100+g ei tarbinud pool aastat järjest siis ma neid küll ei kahtlustama ei hakkaks.

Muudetud kasutaja Tannuu poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Olen suht lühikest aega, umbes pool aastat, kasutanud kreatiini ja umbes aasta vadakuvalku toidulisandina. Viimane vereanalüüs näitas , et veres on kolesterooli tase normist kõrgem. Minu küsimus- kas eelnimetatud ained võivad tõsta kolesterooli taset veres? Ette tänades.

Vere kolesterooli tõstavad peaasjalikult suhkrud, eriti HFCS...ehk siis maisisiirup.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Vere kolesterooli tõstavad peaasjalikult suhkrud, eriti HFCS...ehk siis maisisiirup.

... ehk siis süsivesikurikas toit.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
... ehk siis süsivesikurikas toit.

Ma usun, et enamusele meeldib seda selliselt interpreteerida.

Kui süsivesikteallikas tuleb oma loomulikus olekus... kui inimese "karvane käsi" ei ole sealt omatahtsi midagi ära võtnud. Saab meie keha sellega ka suurepäraselt hakkama.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui palju normist kõrgem, arvuliselt mäletad? Need ained küll kolesterooli märgatavalt tõsta ei tohiks, vaata toitumine üle pigem. Kui palju sa võtad kreatiini? Kui sa just neid väga suurtes kogustes, päevas kreatiini 10+g ja vadakut üle 100+g ei tarbinud pool aastat järjest siis ma neid küll ei kahtlustama ei hakkaks.

Kogused suht väiksed, kreatiini 3g ja valku 3 kulpi kolm korda nädalas, siis kui trennis käin. Aga suured tänud, sain oma küsimusele vastuse, et need lisandid seda ei ole põhjustanud.Kolesterooli tase ei ole palju üle, 5,7, norm on 1 kuni 5.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.