Jump to content
Ott Kiivikas

Anna oma hääl meie sportlastele!

Recommended Posts

Lgp. kulturismi ja fitnessi huviline, sul on võimalus toetada oma häälega Tallinna linna parimate sportlaste valimisel meie parimaid kulturiste ja fitnessiste.

Tallinn tunnustab ja autasustab kuueteistkümnendat korda oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid traditsioonilisel Linnapea pidulikul vastuvõtul 1. detsembril kell 15.00 Raekojas.

Alanud on Tallinna 2010. aasta sportlase ja sportmängude võistkonna interneti hääletus.

Oma hääle andmiseks külastage Tallinna spordiportaali (www.tallinn.ee/sport), hääletada saab 17.11.2010 kuni 30.11.2010 kell 23.59.

Naisnominendid on Ilona Tsvetkova, Kristina Šmigun-Vähi, Natalia Nazarenko-Kiivikas, Liisa Otsus, Ksenija Balta, Inge Sirkel-Suviste ja Triin Aljand. Meessportlastest on kandidaadid Tõnis Erm, Lembit Aaslav-Kaasik, Lembit Vaher, Vjatšeslav Ištšik, Eduard Svarval, Taavi Koovit, Denis Smoldarev, Gerd Kanter, Martin Padar, Mikk Pahapill, Nikolai Tover ja Kardo Ploomipuu ning sportmängude võistkondadest Eclex Tallinn korvpalli naiskond, Tallinna Selver võrkpalli meeskond, FC Flora Tallinn jalgpalli meeskond ja Tallinna SK Augur saalihoki meeskond.

Interneti hääletustulemused edastatakse Tallinna Spordi- ja Noorsooameti eestvedamisel moodustatud ning Linnavalitsuse istungil kinnitatud komisjonile, kuhu kuulavad Tallinna abilinnapea Yana Toom, Tallinna Spordi- ja Noorsooameti juhataja Rein Ilves ning juhataja asetäitja-spordiosakonna juhataja Priit Ilver, Tallinna Linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni esimees Kaja Laanmäe, Linnavolikogu liige Mihhail Kõlvart ning spordieksperdid Kultuuriministeeriumi asekantsler spordi alal Tõnu Seil, Eesti Rahvusringhäälingu televisiooni sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveer, Tallinna Spordiliidu esimees Peeter Tishler ja EOK saavutusspordi divisjoni juht Martti Raju.

Kandidaatide paremik on koostatud lähtudes sportlaste/võistkonna sportlikest saavutustest, Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil ning sportlase/võistkonna tegevus kohalikus spordielus sh ürituste korraldamisel, eeskujuks olemisel, sportliku eluviisi propageerimisel, sportlase/klubi tegevusel noortespordis jms. Sportlane peab olema Tallinna elanik ning võistkonna kodusaal või -väljak peab asuma Tallinnas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Hääl muidugi minupoolt .

Ups... Kas foorumis pidi hääletamisest märku andma... Ma ka hääletasin.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ups... Kas foorumis pidi hääletamisest märku andma... Ma ka hääletasin.

Ma kirjutasin lolli küsimuse tähelepanematusest ja siis hiljem avastasin ja muutsin oma postitust. Ei tahtnud tühjaks ka jätta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×