Jump to content
andero12

Paluks samuti ülevaatust toidukava suhtes.

Recommended Posts

Tervist!! Oleks vaja vähe targemate inimeste heakskiitu, või siis võimalusel soovitusi, seoses minu toitumiskavaga. Pole veel sellega alustanud, aga oleks soov seda lähiajal teha. Olen 18 aastane ja hetkel 71 kg raske ja 181 cm pikk. Oleks soov saada MASSI JA JÕUDU JUURDE (samas ei soovi minna paksuks ja ümaraks vaid rohkem saada n.ö turskemaks). Käin regulaarselt hetkel 2 korda nädalas jõusaalis ja 2 korda nädalas jooksmas. Aga kavatsus on hakata 3 korda nädalas jõusaalis käima ja jooksmisega jätkata. Minu toitumiskava näeks välja selline, ning kas see ka oleks normaalne minu tervisele?

Hommik:

Blenderisse (3 toorest muna, klaas kaerahelbeid, 1 banaan, 100 g lahjat farmi kohupiima, peotäis rosinaid, jogurtit) Kõik see hommikul ära juua. Lisaks veel 1-2 Sepiku ja täissuitsu vorsti võileiba. Ja klaas piima

Lõuna:

3 keedumuna, 2-4 sepiku ja täissuitsu vorsti võileiba+ kurgiviil sinna peale, klaas piima, 2 küünt küüslauku.

Õhtu:

Midagi lihast, nt hakkliha makaronidega või ahju kala. 150g lahjat farmi kohupiima, 1 banaan, klaas piima. NB!!! Õhtusöök on peale trenni (kas siis peale jooksmist või jõusaali).

Päevas joon ka vett, mis sisaldab kaltsiumi ning magneesiumi lahustunud tablettide koostist.

Vedelikku tarbin päevas ca 3-5 L.

NB!! * Arvutasin välja, et umbes 150 g valke tarbiksin sellise menüüga. Kas kalorite ja süsivesikute kogus oleks normaalne? (arvestades, et ma käin trennis, kus ma põletaksin mingi osa neid välja.)

SUURED tänud ette. Kõike paremat !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Suudad nii palju hommikul alla kugistada?

Lõunal söö ka ikka süsivesikuid rohkem, pane mingi kartul või makaron juurde.

On's siis seda tõesti nii palju ?

Toidukordi võiks olla ikka rohkem - samuti ka portsionid suuremad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Toidukorrad suuremad ja sepik + muu tüüpiline võileiva kraam + vorst teebki sind vorstiks, kuna toiteväärtus pole hea. See võib su kõhu ära täita, aga reaalset kasu on sellest vähe. Hommikusöök on sul korralik.

Toidukordi juurde. Päevas 3 põhilist söögikorda + 2-3 vahepala, see varustab pidevalt keha energiaga ja kehal on mille arvelt kasvada. Lihtne viis sisse harjutada tihedamini sööma on, kui jälgid lihtsalt, et sa sööks enam-vähem iga 3 tunni tagant.

Samas jälgi ja mõtle toidu valmistamisel, kas süsivesikuid ja valke on piisavalt. Nt. rasva kui toitaine pärast ma pole kunagi spetsiaalselt muretsenud, e. selle üle ma ei mõtle, kuid olen samamoodi alles algaja.

Muudetud kasutaja trewe poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Pigem mõnel toidukorral asendada kohupiim kodujuustuga (näiteks õhtul).

Miks? Eeldada oskan vaid ühte, et kohupiim ehk üle ei viskaks? Sest kohupiima ja kodujuustu toiteväärtused peaaegu identsed.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Vedelikku tarbin päevas ca 3-5 L.
Päris korralik kogus. Üks klaas on keskmiselt 250ml. See teeb siis 12 - 20 klaasi. Jood iga 45 minuti tagant klaasi vett?

Ise tarbin 6-10 ( 1,5 - 2,5 L ) klaasi vett päevas, ja enda arust joon üsna tihti :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×