Jump to content
amatöörpumpaja

kopp ees

Recommended Posts

kindlasti on seda teemat ka varem puudutatud, aga siiski. siuke värk et kas on olemas ka selliseid organisme mis ei taha üleüldse valku omastada.vähemalt mulle tundub, et minu oma on selline.trenni teen normaalselt ja üritan süüa kah nii et päevas tuleks söögist umbes 130 g valku (kaalun 65) ,peale trenni teen valgusheiki ja värki, aga sittagi,lähen hoopis kergemaks.tõsine blokk tuleb ette juba,sest pole nagu erilist stiimulit kui näed vaeva aga sellest halligi kasu ei ole.milles asi võib olla,ikka liiga vähe valku,või ongi mul mingi väärastund seedeelundkond ja valk tilgub kõik teadagi kust välja? :unsure:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Viga on toitumises, ainuüksi sellest ei piisa et sööd ära vajaliku valgukoguse, see kas sa võtad kehakaalu juurde või ei sõltub rohkem süsivesikute ja rasva hulgast, kui sul on kiire ainevahetus ja ka ise oled füüsiliselt aktiivne, siis praegusel juhul kulutad sa rohkem kui suudad tagasi süüa. Nii et vaata üle kõigepeal oma tavatoitumine ja selle hulk.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul paarimees samasuguse probleemiga ,sõi mis jäksas ja kah nagu kõike,mida peab, aga kah võttis alla ...

teda aitas jäätis.Teeb kreatiini-proteiinisheigist koos liitri jäätisega midagi jäätisekokteili sarnast ,:)

Kahe kuuga on ~3kg juurde võtnud!

Ei julge siiski sama soovitada,ehk targemad kommenteerivad ..., :unsure:

Muudetud kasutaja daemonium poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui pikk sa oled ning mis su biitsa ümbermõõt on? Kõigepealt pead kinnisideest lahti saama, samuti ei tohi sul masendust olla. Need on psühholoogilised effektid, mis ka mind vahepeal takistasid.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kindlasti on seda teemat ka varem puudutatud, aga siiski. siuke värk et kas on olemas ka selliseid organisme mis ei taha üleüldse valku omastada.vähemalt mulle tundub, et minu oma on selline.trenni teen normaalselt ja üritan süüa kah nii et päevas tuleks söögist umbes 130 g valku (kaalun 65) ,peale trenni teen valgusheiki ja värki, aga sittagi,lähen hoopis kergemaks.tõsine blokk tuleb ette juba,sest pole nagu erilist stiimulit kui näed vaeva aga sellest halligi kasu ei ole.milles asi võib olla,ikka liiga vähe valku,või ongi mul mingi väärastund seedeelundkond ja valk tilgub kõik teadagi kust välja?

Ise olen sama asja läbi elanud! Arvasin et söön ´´piisavalt´´kuigi oleksin võinudki nii sööma jääda ja asi oleks lihtsalt hullemaks läinud. Kõige kergem on teha endale algtõedki selgeks, enne kui lähete jõusaali pinke hõõruma. Tuleb arusaada kuidas keha töötab ja mida ta tahab, selleks läheb aga aega. Seega raamatud kätte ja siin ka lugeda kõik artiklid läbi siis võib juba tulla siia ytlema et sööd piisavalt!

Panin kiiresti kokku ainult näidiskava(et saaks ettekujutuse)

Hommikusöök:

Neljaviljahelbed ( Nordic ) (100 g):

- 320 Kcal, 11 g valku, 63 g süsivesikuid, 2 g rasva

kohupiim vanilje lahja (150 g):

- 205.5 Kcal, 27 g valku, 22.5 g süsivesikuid, 0 g rasva

Kaloreid kokku: 525.5 Kcal

Valgud kokku: 38 g.

Süsivesikuid: 85.5 g.

Rasva: 2 g.

Lõunasöök:

Riis pruun (keedetud) (250 g):

- 385 Kcal, 5 g valku, 85 g süsivesikuid, 2.5 g rasva

Kanafilee (küpsetatud) (120 g):

- 170.4 Kcal, 31.2 g valku, 0 g süsivesikuid, 4.8 g rasva

Piim 2,5% (200 g):

- 104 Kcal, 4 g valku, 8 g süsivesikuid, 4 g rasva

Kaloreid kokku: 659.4 Kcal

Valgud kokku: 40.2 g.

Süsivesikuid: 93 g.

Rasva: 11.3 g.

Enne trenni:

Makaronid(kuivaine) (80 g):

- 278.4 Kcal, 9.6 g valku, 60.8 g süsivesikuid, 1.6 g rasva

Hakkliha veise (120 g):

- 274.8 Kcal, 27.6 g valku, 0 g süsivesikuid, 18 g rasva

Sepik (30 g):

- 80.4 Kcal, 3 g valku, 15.3 g süsivesikuid, 0.6 g rasva

Mesi (10 g):

- 28.8 Kcal, 0 g valku, 7.6 g süsivesikuid, 0 g rasva

Kaloreid kokku: 662.4 Kcal

Valgud kokku: 40.2 g.

Süsivesikuid: 83.7 g.

Rasva: 20.2 g.

Peale trenni sheik

Tund või poolteist peale sheiki

Kaerahelbed (nordic) (70 g):

- 238 Kcal, 9.8 g valku, 39.2 g süsivesikuid, 4.2 g rasva

Tuunikala soolvees (100 g):

- 99 Kcal, 23 g valku, 0 g süsivesikuid, 0 g rasva

Kaloreid kokku: 337 Kcal

Valgud kokku: 32.8 g.

Süsivesikuid: 39.2 g.

Rasva: 4.2 g.

Kokku kaloreid 2200kcal või isegi rohkem

Valgud kokku 180g(oleneb palju sheigis on)

Süsivesikud 300või enam(vähemaga pole kaalu tõusu loota

See on vaid üks võimalus tuhandest, võid igatpidi vahetada olenevalt sinu maitsele või kättesaadavusele!

Vaata yle ja tee omad järeldused, võid proovi teha sellise kavaga ja ütle kahe kolme nädala pärast uuesti kas tõesti kaal ei tõuse. Samuti ütlen veel et söömine on kui kett, kui paar lüli ehk päeva vahelt ära võtad mõtled ah mis ma ikka nii korralikult söön siis mõju kahanem kohe kõvasti!

Jõudu

Rainer

Muudetud kasutaja Rainer B poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eee, ei taha norida ega midagi, aga kaerahelbed tuunikalaga peale shaket? Julgeksin vastu vaielda ka treeningu eelsele söögikorrale. Võiks natuke kergemini seeditav olla nt kohupiim vms. Lisaks veel liiga rasvane. Ise pistan blenderisse 250g rasvatut kohupiima, siis peale ladistan umbes kolm supilusikatäit mett. Laksti blender käima, mõne aja pärast valmis. Järgmiseks blenderist shakerisse ning asi koolikotti, et saaks viimasel vahetunnil kerre tõmmata koos umbes 5 viilu täisteraleivaga ning pärast viimast tundi trenni tõtata. See ainult minu toidukord, keegi ei pea hakkama kopeerima kui leiab, et ei sobi.

Jõudu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See 2200 kalorit sobib massi kasvatamiseks 55 kilosele inimesele. Kui kaalud nt. 75 kilo siis peaks massi ajal sööma oma 3000 kalorit. Ütleme siis nii, et massi ajal oleks vaja ööpäevas tarbida 40 kalorit 1 keha kilogrammi kohta ööpäevas. Igaüks võib ise kokku arvutada palju tal oleks vaja sel juhul süüa. Muidugi on need keskmised näitajad, mis läbi aegade on statistika põhjal välja arvutatud, üksühele päris võtta seda muidugi ei saa. Toon näite nt. 75 kilose mehe kohta, mida ja kui palju ta peaks päevas sööma, et kasvada. Toidukordi peaks olema umbes 6. Kui hakkab rasva peale tulema, siis peaks süsivesikuid vähendama kui kaal ikka ei tõuse siis veelgi suurendama. Mängitakse põhiliselt ainult süsivesikutega.

Näide:

75 kg x 2,5 grammi valku = 187 grammi x 4,1 kalorit = 768 kalorit

75 kg x 1,0 grammi rasva = 75 grammi x 9,3 kalorit = 697 kalorit

75 kg x 5,0 grammi süsivesikuid = 375 grammi x 4,1 kalorit = 1537 kalorit

kokku teebki 3000 kalorit.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

sisuliselt on mul pregu täpselt sama seis ja kaalu on 68 ringis. Kaal nagu eriti ei tõuse, aga tean ka miks: Muutsin u 1,5 kuud tagasi oma toitumisharjumusi. Hakkasin sööma peamiselt valgurikast toitu, vähem rasva ja süsivesikuid. Õhtul viimase toidukorra ajal üritan rasva ja süsivesikuid manustada minimaalselt. Päevas harilikult on ka paar prote sheiki. Kaal pole selle ajaga eriti tõusnud, küll aga on kehakuju muutunud (paremuse poole :unsure: ) ja keha on tunduvalt rasvavabamaks muutunud... Varem õgisin valgu kõrvale ka ikka ohtralt süsivesikuid, ning kaal oli ka sarnasel perioodil u 4-5 kg võrra suurem.... kuigi tuleb tõdeda, et nii hea ta välja ei näinud kui praegu :)

Nüüd aga hakkasin mõtlema, et sügisel võiks ikka massi saamisega tegeleda ja selline toitumine sobiks rohkem kevadisesse perioodi. See tähendab, et mina peaksin oma toitumisharjumused uuesti üle vaatama ja lisama oma toidukordadesse rohkem süsivesikuid...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

See kokkuarvutamine, kui palju ja mida on päris kasulik, sest omal ajal oli samuti selline probleem. tee trenni või mitte juurde ei midagi. Aga siis lõin kokku mida mas söön ja pilt oli masendav, lihtsalt öeldes oleks tulnud kaks korda rohkem süüa. Nüüd need probleemid lahendatud. Kui aga rahakott vastu peaks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tundub vist jah, et ma seadsin aint valgu kesksele kohale,ja vältisin vbla alateadlikult süsivesikuid ja rasvu.hmm,mul on nii haige ajakava ka et väga raske on normaalselt toituda,ideaalsed on ainult ehk hommikusöök ja enne magamaminekut,siis on mul aega vaaritada ja süüa.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×