Jump to content
MEE

Ujula

Recommended Posts

Nii külamehed kangirebijad ja muud siresääred : mul oleks küsimus, nimelt kus oleks asjalik ujula? Eeldan kogemustega vastuseid:P :unsure:

Ette tänades

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Väga hea minu meelest on Viimsi SPA ujula, aga seal peab aega rihtima, nagu ikka enamus ujulates-et ei satuks rahvarohkele ajale. Kord käisin 1. jaanuari hommikul-ja olin ainuke! Nii mõnus oli, lasin kohe poolteist tundi järjest trenni teha..pärast veel mullivann, saun..

Tartus on Aura suht normaalne, kuid parem on, kui on need nö "pikad rajad". Argipäeviti hommikupoole on parim aeg trenniks. Õhtuti ja näd vah on rahvast murdu, siis on nõme trenni teha, vahel peab lausa slaalomit laskma rahva vahel (mõni supleja ikka eksib valele rajale või siis ei tea ujulas kehtivaid nö liiklusreegleid ja ujub edasi-tagasi ühe sama rea peal..)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nõmme on normaalse asukohaga ...tallinnas, aga õhtutui on nii puupüsti täis, et ujumisest küll eriti midagi välja ei tule ... muidugi hommikupoolseid aegu ei oska kohe kommenteerida. Nädalavahetustel on ka rahvast enam-vähem, enne kella 13 on hea, aga pärast seda kisub asi jälle käest ära! :unsure:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise ikka Tallinnas..... suurem osa kohti kus on ujula.. peab võtma veel 110 asja.... a la jõusaali kaardid ja mida imet veel. A ma tahan lihtsalt ujuda ja siis sauna v midagi sinna suunda. Ja kus jumala eest poleks nagu millimallikaid vees:P

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Viimsi SPAs on müügil erinevad kuu ja 10x kaardid. Nii ujula+jõusaal, ujula+aeroobika, ujula+?eiping ja ujula eraldi. Vastavalt vajadusele teed ise oma valikud ja otsused.

Eraldi hind on veel hommikuujumisel ja õhtusel "prime-time´il"

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise käin Nõmme ujulas

sai täna just külastatud 7 ajal hommikul :)

hinnad on normid jah...aga pole kunagi maksnud seal .. :unsure:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.